• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۱۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
کردستان » اقتصادی

کولبران کردستانی زیر چتر حمایتی "کاک برکت"

بنیاد برکت برای کولبران کردستانی شغل ایجاد می‌کند.

کولبران کردستانی زیر چتر حمایتی بنیاد برکتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت گفت: تا پایان سال جاری با اجرای یک هزار و ۸۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور از سوی این بنیاد برای پنج هزار و ۲۰۰ کولبر شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

هادی جوهری افزود: بنیاد برکت در سال ۹۹ در مجموع بهره‌برداری از سه هزار و ۶۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در کردستان در دستور کار دارد که تاکنون یک هزار و ۵۰۰ طرح اجرا شده است.

جوهری گفت: یک هزار و ۸۰۰ طرح از سه هزار و ۶۰۰ طرح در دستور کار، به کولبران استان کردستان تعلق دارد که تا به امروز ۳۶۱ طرح به بهره‌برداری رسیده و مابقی نیز تا پایان سال جاری به طور کامل عملیاتی می‌شود.

معاون تأمین نهادها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد در کنار ایجاد طرح های اشتغال‌زایی خرد و خانگی، از شرکت‌ها و کارگاه‌های کوچک نیز حمایت می‌کند تا بتوانند به نوعی پشتیبان و تکمیل‌کننده زنجیره ارزشی طرح‌های تولیدی باشند.

جوهری در تشریح مدل‌های اقتصادی بنیاد برکت در حوزه اشتغال‌زایی خرد و خانگی گفت: در مدل‌های «سحاب» و «آسمان» مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت طرح اشتغال‌زایی را با توجه به پتانسیل‌های منطقه‌ای تعریف و متقاضی را شناسایی می‌کنند و سپس اهلیت‌سنجی و اعتبارسنجی متقاضی صورت گرفته و در صورت تایید، به بانک عامل برای دریافت تسهیلات معرفی می‌شوند.

وی افزود: پس از ایجاد طرح اشتغال‌زایی، مجری و تسهیل‌گر تا سه سال با متقاضی در ارتباط هستند و از او پشتیبانی می‌کنند تا طرح به مرحله ثبات و سوددهی برسد.

معاونت تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد در قالب مدل‌های اقتصادی دیگری از کارگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی کوچک و متوسط حمایت می‌کند. یکی از این مدل‌ها، مدل مشارکت‌محور است که بنیاد با سرمایه‌گذاری در یک شرکت تا ۴۹ درصد سهام را در اختیار می‌گیرد.

جوهری با بیان اینکه بنیاد برکت به هیچ عنوان به دنبال تصدی‌گری نیست و فقط راهکارهای حمایتی را در دستور کار دارد افزود: این بنیاد در قالب مدل مشارکت‌محور موفقیت‌های زیادی را در استان کردستان به دست آورده است برای مثال، یکی از شرکت‌های مشارکتی بنیاد که البسه پزشکی تولید می‌کرد، پس از شروع ویروس کرونا خط تولیدش را به سمت لباس‌های ایزوله بیمارستانی و گان‌های پزشکی تغییر داد.

وی افزود: محصولات این شرکت تا اقصی نقاط کشور رفته و اخیرا ۱۰۰ هزار دست از این لباس‌ها به وزارت بهداشت تحویل داده شده است.

مهدی عبدالحمید، مجری رویداد «کاک برکت» درباره این رویداد گفت: تا پایان سال جاری سه هزار طرح اشتغال‌زایی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان ویژه کولبران سه استان کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان اجرا می‌شود که باعث ایجاد نزدیک به ۱۰ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم خواهد شد.

عبدالحمید افزود: این سه هزار طرح بر اساس طرح‌ها و ایده‌های ارائه شده از سوی خود کولبران، جوامع دانشگاهی و کارآفرینان و با مشارکت و تسهیلات بنیاد برکت عملیاتی می‌شود.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)