• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۶۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
بین الملل » آفریقا
درپی سفر به دوحه

قیس سعید: خواهان توسعه روابط و همکاری با قطر هستیم

رئیس جمهور تونس گفت: اراده قوی، عزم صادقانه و علاقمندی مشترکی میان تونس و قطر برای گسترش همکاری دو کشور در سطوح مختلف وجود دارد.

قیس سعید: خواهان توسعه روابط و همکاری با قطر هستیمبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از وبگاه خبری الخلیج آنلاین، قیس سعید در سفر به دوحه در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری رسمی قطر (قنا) گفت: قطر و تونس عزم و اراده صادقانه‌ای برای توسعه و تحکیم روابط برادرانه و همکاری دو جانبه دارند.
وی افزود: در دیدار با مقامات قطر توافق شد کمیته‌های مشترک ویژه میان دو کشور به فعالیت خود در این زمینه ادامه دهند و پیش بینی می‌شود نشست کمیته مشترک دو کشور در سه ماهه اول سال آینده (۲۰۲۱) برگزار شود تا اجرایی شدن هر چه بیشتر توافقنامه‌های متعددی که میان طرفین در زمینه‌های مختلف به امضاء رسیده است بررسی شود.
قیس سعید در ادامه به سطح همکاری و هماهنگی میان دو کشور درباره مسائل و موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین المللی اشاره و تاکید کرد: با مقامات قطری درباره مسئله تروریسم گفتگو کردیم و همگرایی و رویکرد مشترکی میان دو کشور در این زمینه وجود دارد.
رئیس جمهور تونس در ادامه این گفتگو از پیشنهاد مشترک قطر و تونس برای برگزاری کنفرانس یا گفتگوی اسلامی - غربی با هدف دستیابی به درک بیشتر و غلبه بر موانعی خبر داد که پس از انجام برخی حملات تروریستی گروه‌های افراطی نمایان می‌شود.
وی به سطح همگرایی و همسویی میان تونس و قطر در بسیاری از مسائل و موضوعات منطقه‌ای مانند اوضاع در لیبی اشاره کرد و گفت: حل بحران لیبی که از یکسال قبل خواستار آن شده است باید با حضور خود لیبیایی‌ها صورت گیرد و این مسئله پس از امضای توافقنامه آتش بس و مذاکراتی که هم اکنون در تونس برای رسیدن به توافقنامه (صلح نهایی) میان همه طرف‌های درگیر انجام می‌شود، وجود دارد.
قیس سعید در خصوص مسئله گرایش برخی کشور‌های عربی به عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل گفت: با جمله عادی سازی روابط موافق نیستم، چون این کلمه پیشتر وجود نداشت و پس از امضای توافقنامه صلح میان مصر و رژیم صهیونیستی در کمپ دیوید پدیدار شد.
وی خاطر نشان کرد: ما در امور داخلی سایر کشور‌ها و تصمیماتی که می‌گیرند دخالت نمی‌کنیم، چون آن‌ها آزادند، اما درباره مسئله فلسطین باید بگویم با وجود همه تلاش ها، فلسطین همچنان مسئله محوری کشور‌های عربی و اسلامی است.
قیس سعید درباره برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر، گفت: باعث افتخار است که یک کشور عربی برای نخستین بار میزبان چنین مسابقاتی باشد.
قیس سعید برای دیدار سه روزه از قطر روز شنبه وارد دوحه شد و با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر و شیخ خالد بن خلیفه بن عبد العزیز آل ثانی نخست وزیر قطر دیدار کرد.
در همین حال شیخ تمیم بن حمد در دیدار با قیس سعید بر ایستادگی قطر در کنار مردم تونس برای برقراری ثبات، توسعه و اجماع میان همه جناح‌ها تاکید کرد و قیس سیعد هم گفت که کشورش خواهان تقویت همکاری با قطر است.
شیخ تمیم پس از دیدار با قیس سعید در حساب توئیتر خود نوشت: با هم درباره توسعه و تحکیم همکاری دوجانبه در موضوعات و مسائل مهم و حیاتی برای رسیدن به امنیت و منافع دو ملت قطر و تونس گفتگو کردیم.
امیر قطر پیش از این در فوریه گذشته با سفر به تونس با قیس سعید درباره تقویت روابط دوجانبه دو کشور گفتگو کرده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)