• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۰۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

نقش مهم بسیج در بازاجتماعی کردن مددجویان و زندانیان

رئیس سازمان زندان‌ها: بسیج نقش مهمی در بازاجتماعی کردن مددجویان و زندانیان می‌تواند ایفا کند.

نقش مهم بسیج در بازاجتماعی کردن مددجویان و زندانیانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مراسم انعقاد تفاهم نامه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد امروز (سه شنبه) با حضور محمد مهدی حاج محمدی رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور و فرمانده بسیج قوه قضاییه، جولایی رییس سازمان دیه کشور و سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
حاج محمدی رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: نهضت و انقلاب ما با حرکت و جوشش و خروش مردم آغاز شد و استمرار یافت و قطعا بقا و قوام این نهضت و انقلاب نیز با نقش آفرینی مردم و روحیه بسیجی ممکن خواهد بود.
وی با بیان اینکه بسیج همواره مدافع سلامت و امنیت اجتماعی مردم بوده است، گفت: بسیج وقتی می‌بیند آتش توپخانه دشمن بر نقطه‌ای متمرکز شده است، در همانجا مستقر می‌شود و نقش آفرینی می‌کند؛ امروز نیز هجمه‌های دشمن متمرکز بر زندان و زندانیان است و دشمنان ما می‌خواهند به بهانه این موضوع چهره نظام ما را مخدوش جلوه دهند؛ از همین رو نقش آفرینی بسیج و بسیجیان در امر دستگیری از زندانیان، بسیار اثربخش است.
حاج محمدی تصریح کرد: امروز یکی از میدان‌های مبارزه برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان، میدان مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است و زندان محلی برای مأموریت و عملیات مشترک سازمان زندان‌ها و سازمان بسیج است.
وی گفت: به موجب دستورالعمل مشارکت نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه، بسیج می‌تواند به عنوان ریشه دار‌ترین و مردمی‌ترین و دلسوزترین و امین‌ترین نهاد مردمی با سازمان زندان‌ها همکاری کند.
رییس سازمان زندان‌ها با اشاره به جمله‌ای از شهید لاجوردی مبنی بر ضرورت اصلاح و تربیت زندانیان و حذف نگاه به عنوان یک مجرم، گفت: با عنایت به فرمایش‌های امام راحل و مقام معظم رهبری درمی یابیم که زندان یک محیط اصلاح و تربیت و آموزشگاه نیکی‌ها است و ما باید در راستای تعالی مددجویان مستقر در زندان از هیچگونه تلاشی فروگذار نکنیم و همزمان از خانواده آن‌ها نیز مراقبت کنیم.
حاج محمدی با اشاره به اصل جذب حداکثری و مسئولیت بسیج در این راستا، با ذکر خاطراتی از شهیدان چیت‌سازیان و طاهری در خصوص تلاش آن‌ها در راستای هدایت زندانیان، گفت: بسیج می‌تواند در قامت یک مددکار دلسوز و امین و افتخاری با ما در سازمان زندان‌ها در راستای بازاجتماعی کردن مددجویان و زندانیان سهیم و شریک باشد؛ از بسیج حقوقدانان گرفته تا بسیج اصناف و بسیج جامعه پزشکی و بسیج محلات و ما امروز به موجب تفاهم نامه‌ای که منعقد کردیم مأموریت مشترک خود را با سازمان بسیج و اقشار مختلف بسیج در راستای کمک به بازاجتماعی کردن زندانیان آغاز می‌کنیم.
رییس سازمان زندان‌ها در پایان با نشان دادن تصویر اتاق یک زندانی که در آن قاب‌های عکس حاج قاسم سلیمانی و شهید حججی نصب شده بود، گفت: از روح پرفتوح حاج قاسم سلیمانی مدد می‌گیریم که ما را یاری کند تا از مددجویان مستقر در زندان نیرو‌های مخلصی برای خدمت به نظام و انقلاب بسازیم.

مشارکت بسیج در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد حرکتی مبارک است

همچنین در این مراسم سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور و فرمانده بسیج قوه قضاییه طی سخنانی اظهار داشت: مشارکت سازمان بسیج و اقشار مختلف بسیجیان در طرح آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد اقدام و حرکتی مبارک است؛ ما در بسیج یاد گرفتیم که کاسب نباشیم بلکه برای ما فعل و عمل مهم باشد.
عمرانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: اخلاص سردار سلیمانی به همه مسئولان در کشور ما نشان داد که مردم ما به هر مسئولی که عاشقانه و مخلصانه در راستای تعالی نظام و کشور خدمت کند، عشق می‌ورزند.
فرمانده بسیج قوه قضاییه تصریح کرد: اگر ما مسئولان به اندازه ۲۰ درصد همانند سردار سلیمانی باشیم در دنیا و آخرت سعادتمند می‌گردیم.
وی گفت: آقای حاج محمدی رییس سازمان زندان‌ها موجب افتخار دستگاه قضایی هستند و از زمان حضور وی در سازمان زندان‌ها تحولی مطلوب در این سازمان شکل گرفته است.
همچنین در این مراسم سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی گفت: در نتیجه مشارکت سازمان بسیج در امر آزادسازی زندانیان غیرعمد از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۴۹۳ تن از هموطنان مان که به دلیل مسائل مالی در زندان بودند، آزاد شدند؛ همچنین هزار نفر نیز در هفته بسیج با مشارکت سازمان بسیج از زندان آزاد می‌شوند و این امر با همکاری مطلوب مجموعه دستگاه قضایی به ویژه سازمان زندان‌ها صورت گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)