• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۰۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۶
بین الملل
ادامه جولان ویروس کووید ۱۹ در جهان

بیش از ۶۴ میلیون مبتلا در جهان

به گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون بیش از ۶۴ میلیون نفر در جهان به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جان باخته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان جهانی بهداشت تاکنون شصت و چهار میلیون و سه هزار و ششصد و چهارده نفر در جهان به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده که از این تعداد یک میلیون و چهارصد و هشتاد و یک هزار و هشتصد و سی و سه نفر جان باخته و چهل و چهال میلیون و دویست و هشتاد و هفت هزار و سیصد و چهارده نفر نیز بهبود یافته اند. 

بیش از ۶۴ میلیون مبتلا در جهان

ادامه کاهش بستری‌ها در فرانسه
بنابر اعلام مقامات بهداشتی فرانسه، روز سه شنبه برای اولین بار از روز ۴ نوامبر تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ در فرانسه به زیر ۲۸.۰۰۰ نفر رسید. در حال حاضر ۲۷.۶۳۹ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ درمراکز درمانی فرانسه بستری هستند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، تعداد بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه نیز رو به کاهش است و به عدد ۳.۶۰۵ بیمار رسیده است. تعداد بیماران بد حال در روز دوشنبه ۱۴۶ نفر بیشتر بود.
فرانسه طی ۲۴ ساعت گذشته ۷.۰۸۳ بیمار کرونایی دیگر ثبت کرد. برای سومین روز متوالی تعداد مبتلایان روزانه در این کشور کمتر از ۱۰.۰۰۰ نفر می‌باشد.
همچنین مجموع فوتی‌ها در بیمارستان‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته و در آسایشگاه‌های سالمندان از روز جمعه به رقم ۷۷۵ نفر رسیده است. تعداد کل فوتی‌های کرونایی از ابتدای شیوع بیماری در فرانسه ۵۳.۵۰۶ نفر می‌باشد.

شمار قربانیان کووید ۱۹ در انگلیس از ۷۵ هزار نفر فراتر است
تارنمای روزنامه گاردین نوشت: تاکنون بیش از ۷۵ هزار گواهی فوت، به علت ابتلا به همه گیری ویروس کرونا در انگلیس صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، تارنمای روزنامه گاردین نوشت:در ماه اکتبر امسال، شمار جان باختگانی که در گواهی علت فوت آنان، ابتلای به کووید ۱۹ ثبت شده بود، از ۶۰ هزار نفر گذشت که نشان می‌دهد این همه گیری، در ماه سپتامبر تا چه اندازه گسترش یافته است.
به نوشته این روزنامه، آمار جدید، بسیار بیش‌تر از آمار دولت انگلیس است که شمار قربانیان این همه گیری را کم‌تر از ۶۰ هزار نفر اعلام می‌کند.
گاردین اضافه کرد: هفته گذشته بیش از دو هزار و هشتصد نفر پس از ابتلا به کووید ۱۹ در انگلیس جان باختند که به طور متوسط روزانه بیش از ۴۰۰ نفر قربانی ویروس کرونا شدند.
روزنامه گاردین نوشت: در ماه نوامبر، مناطق شمال غرب انگلیس با ۲۲۱ مرگ در هر یکصد هزار نفر جمعیت، بیش‌ترین آمار جان باختن از ویروس کرونا را ثبت کردند.
به نوشته گاردین، ترکیب گزارش‌های مراکز آمار در انگلیس، اسکاتلند، ایرلند شمالی و ولز نشان می‌دهد تا زمان انتشار این آمار، ۷۱ هزار و ۷۱۹ گواهی فوت به علت ابتلا به ویروس کرونا صادر شده است.
این روزنامه نوشت: از زمان انتشار این آمار، ۳ هزار و ۳۸۴ نفر دیگر به علت ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند و در نتیجه شمار مجموع قربانیان این همه گیری در انگلیس اکنون به بیش از ۷۵ هزار و ۱۰۳ نفر رسیده است.
مجلس انگلیس امشب درباره لایحه دولت این کشور مبنی بر پایان دوران قرنطینه سراسری و آغاز محدودیت‌های مرحله ۱، ۲ و ۳ در مناطق گوناگون رای می‌دهد.
در صورت تصویب این لایحه که به احتمال زیاد به تصویب خواهد رسید، از فردا چهارشنبه، ۹۸.۷ درصد از جمعیت این کشور از قرنطینه سراسری خارج می‌شوند و محدودیت‌های دیگری بر مناطق سه گانه کشور اعمال خواهد شد.
پاتریک والانس (Patrick Vallance)، مشاور علمی ارشد دولت انگلیس در ماه مارس امسال گفته بود اگر شمار قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در این کشور کم‌تر از ۲۰ هزار نفر باشد، نشانگر خوب بودن مدیریت دولت خواهد بود، اما یک ماه بعد، شمار قربانیان ویروس کرونا در انگلیس از ۲۰ هزار نفر فراتر رفت.
شمار جان باختگان از ویروس کرونا در انگلیس، طی ۲۴ ساعت، از ۲۰۵ نفر روز دوشنبه به ۶۰۳ نفر در روز سه شنبه رسید و از مرز ۵۹ هزار نفر هم گذشت.
براساس اطلاعیه وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس، تا روز سه شنبه، ۵۹ هزار و ۵۱ نفر در این کشور، قربانی ویروس کرونا شده اند.
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس همچنین امروز اعلام کرد با شناسایی ۱۳ هزار و ۴۳۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا، تاکنون ابتلای قطعی یک میلیون و ۶۴۳ هزار و ۸۶ نفر در انگلیس به این ویروس تایید شده است.
مرکز ملی آمار انگلیس امروز اعلام کرد شمار جان باختگان از همه گیری ویروس کرونا در این کشور، از ۷۴ هزار نفر فراتر رفته است.
تارنمای روزنامه دیلی تلگراف به نقل از مرکز ملی آمار انگلیس نوشت تاکنون ۷۴ هزار و ۵۲۹ گواهی فوت مربوط به ویروس کرونا در این کشور صادر شده است.
دولت انگلیس فقط افرادی را جان باخته از کرونا محسوب می‌کند که ۲۸ روز پس از ابتلا و مثبت شدن آزمایش کرونا جان ببازند به همین علت شماری از کارشناسان معتقدند شمار واقعی جان باختگان از کرونا در این کشور بسیار بیش‌تر از امار اعلامی دولت است.


۳۰۱۱۰ ابتلای جدید به کرونا در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت: با مثبت شدن آزمایش کرونایی ۳۰۱۱۰نفر در شبانه روز گذشته آمار بیماران کرونایی در ترکیه به ۵۶۶۹۶۶ مورد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از آنکارا، فخرالدین کوجا افزود: با جان باختن ۱۹۰بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته شمار جانباختگان به۱۳۹۳۶ نفر رسید.
به گفته وی تاکنون ۴۹۰۳۲۰بیمار کرونایی هم بهبود یافته اند.
به گزارش رویترز، وزارت بهداشت ترکیه اعلام کرد در نهمین روز پیاپی، تلفات کرونا در یک روز در این کشور با رکورد شکنی به ۱۹۰ مورد رسید.

تلفات کرونا در ایتالیا در ۲۴ ساعت اخیر ۷۸۵ نفر شد
به گزارش رویترز، وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرد تلفات کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور ۷۸۵ نفر گزارش شده است.
وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرد ۱۹ هزار و ۳۵۰ مورد جدید ابتلا به کرونا در روز سه شنبه در این کشور شناسایی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
ضرورت تعیین حساب بانکی هزینه انتخاباتی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس
انتشار اسامی محصولات غیرمجاز مراقبت از پوست
تقابل داماش گیلان و سایپا تهران در ایستگاه بیست و دوم فوتبال
اختصاص زمین به ۸۰ نفر از متقاضیان جوانی جمعیت در بهبهان
نظارت ۶۸ گروه بازرسی بر بازار ماه رمضان و نوروز در لرستان
شکستی دیگر برای هیرکان رشت
آغاز طرح واکسیناسیون نیوکاسل در چهارمحال و بختیاری
۲۷ بهمن ماه؛ برگزاری یادواره سردار شهید علی هاشمی و ۴۰۰ شهید کوی ابوذر اهواز
غربالگری منظم و تزریق واکسن HPV، روش‌های پیشگیرانه از سرطان دهانه رحم
فعالیت پایگاه‌های انتقال خون آذربایجان شرقی در ماه مبارک رمضان
همایش استقبال از ماه مبارک رمضان در صومعه سرا
آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های اسفندماه از دوشنبه ۲۷ بهمن ماه
بارگیری و تخلیه بیش از ۲۳۳ هزار تن بار در راه آهن زاگرس
بروجرد قطب تولید ماهیان تزئینی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)