• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۱۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
بین الملل » آمریکا
اشباع بیمارستان‌ها با مبتلایان به کرونا؛

کمبود تخت‌های بیمارستانی در لس آنجلس

افزایش شدید شمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهر لس آنجلس و برخی دیگر از شهر‌های ایالت کالیفرنیا منجر به کمبود تخت‌های بیمارستانی، به ویژه در بخش‌های مراقبت‌های ویژه شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ مجری شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز در گزارشی اعلام کرد، لس آنجلس با افزایش شدید تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در بیمارستان‌های مختلف بستری شده اند و همچنین با افزایش جانباختگانِ کووید-۱۹ روبرو شده است. مقام ارشد بهداشتی ایالت کالیفرنیا این شرایط را هولناک توصیف کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مجری افزود: آمار و ارقام مربوط به این بیماری در ایالت کالیفرنیا بسیار سهمگین و ناخوشایند هستند. شمار مبتلایان کرونا که در بیمارستان‌های بخش لس آنجلس بستری شده اند، به رکورد جدیدی که شامل بیش از ۲۴۰۰ بیمار می‌شود، رسیده است. همچنین این بخش از ایالت کالیفرنیا نزدیک به ۶۰۰۰ مورد ابتلای جدید و ۴۰ کشته دیگر کرونا را طی ۲۴ ساعت گذشته، اعلام کرده است.
این شبکه سپس نقشه‌ای را به نمایش گذاشت که شمار موارد ابتلا، مرگ و میر‌ها و همچنین تعداد افرادی را که در بخش‌های مختلف ایالت کالیفرنیا در بیمارستان‌ها بستری شده اند، نشان می‌دهد.
مجری افزود: در بخش «سَن بِرناردینو» گزارش شده است که بیش از ۲۵۰۰ تن در ۲۴ ساعت گذشته، به کرونا مبتلا شده اند که از این نظر در رتبه دوم قرار دارد. هفت تن هم در شبانه روز گذشته، در این بخش از دنیا رفته اند.
مقامات بخش «اورنج» بیش از ۱۲۰۰ مورد جدید گزارش کرده اند و یک نفر هم در این بخش جان باخته است. در بخش «ریوِرساید» هم بیش از هزار مورد جدید گزارش شده است و یک نفر نیز در این بخش از دنیا رفته است. در بخش «ونتورا» (ونچورا) در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۸۰۰ مورد جدید از ابتلا به کووید-۱۹ گزارش شده است.
مجری افزود: تام وِیت، خبرنگار سی بی اس نیوز، هم اکنون در نیوزرومِ (اتاق خبرِ) این شبکه حضور دارد و به صورت زنده در رابطه با وخامت اوضاع کرونایی در ایالت کالیفرنیا گزارش می‌دهد.
تام ویت گفت: باربارا فِرِر (Barbara Ferrer)، مدیر بخش بهداشت و درمان ایالت کالیفرنیا در خصوص این معضل، کاملاً بی پرده صحبت کرد و سطح کنونی این همه گیری را در کالیفرنیا هولناک خواند. این مقام ایالتی تأکید کرد که اقدامات هر یک از افراد در این ایالت، عواقب مرگ و زندگی را به دنبال خواهد داشت پس، همه باید مراقب باشند.
باربارا فرر گفت: «ما هم اکنون، در بدترین وضعی قرار داریم که از ابتدای این همه گیری تاکنون، تجربه کرده بوده ایم. از این رو، من از همه می‌خواهم تمام احتیاط‌ها را رعایت کنند تا شما از خودتان و کسانی که پیرامونتان هستند، محافظت کنید.
سپس جدولی هم نشان داده شد که در آن آمده بود:
بر شمار مبتلایان به کرونا در میان کارکنان بخش بهداشت و درمان کالیفرنیا در مقایسه با ماه گذشته، ۷۱ درصد افزوده شده است. این رقمِ افزایشی برای ساکنان خانه‌های سالمندان کالیفرنیا، ۸۹ درصد بوده است. در عین حال، ارقام بسیار تکان دهنده‌ای در رابطه با محل‌های کار و مدارس نشان داده شد. میزان افزایش ابتلا به کرونا که نشان دهنده انتقال سریع و شدیدِ این ویروس است، در محل‌های کار در ایالت کالیفرنیا، ۱۷۲ درصد و در مدارسِ این ایالت، ۲۲۴ درصد بوده است.
خبرنگار سی بی اس نیوز افزود: مقامات بهداشتی زنگ هشدار را در حالی به صدا درآورده اند که شمار افراد مبتلا به کووید-۱۹ و همچنین تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان‌های این ایالت همچنان رو به افزایش است. تعداد جانباختگان روزانه اکنون مشابه میزان مرگ و میر‌های ناشی از کرونا در روز‌های ابتدایی این همه گیری که ایالت کالیفرنیا آمادگی مقابله با آن را نداشت، شده است. امروز، در بخش لس آنجلس، ۴۰ مرگ و میر اعلام شد که در مقایسه با ۹ نوامبر، ۹۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.
باربارا فرر، در بخش دیگری از اظهاراتش- در حالی که نموداری از شمار مرگ و میر‌های روزانه کرونایی نشان داده می‌شد که مدتی در این ایالت رو به کاهش گذاشته بود، اما اخیراً ناگهان مرگ و میر‌ها بار دیگر روند شدید افزایشی پیدا کرده است- گفت: «به این علت که می‌دانیم این مرگ و میر‌ها منعکس کننده شمار مبتلایان در ماه گذشته است، ما باید به شدت دلواپس و نگران باشیم، زیرا هم اکنون که روند ابتلای مردم به این ویروس به شدت افزایشی شده است، این احتمالاً به معنای افزایش شمار جانباختگان در آیندهِ نزدیک خواهد بود که ما در این ایالت کماکان شاهد آن خواهیم بود، زیرا همراه با افزایش تعداد مبتلایان شمار مرگ و میر‌ها نیز افزایش خواهد یافت.»
خبرنگار در خاتمه افزود: روند شیوع این ویروس را بی امان و بی وقفه خواند. به علاوه، مدیر خدمات بهداشتی و درمانیِ بخش لس آنجلس نیز هشدار داد: ممکن است بخش لس آنجلس ظرف چهار هفته آینده، دیگر هیچ تختِ بیمارستانیِ خالی در بخش‌های مراقبت‌های ویژهِ بیمارستان‌ها (بخش‌های «آی سی یو») نداشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)