• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۲۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

پرتفوی صنعت بیمه دو برابر شده است

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در ۷ ماهه امسال پرتفوی صنعت بیمه یا مجموع تعهدات بیمه و بیمه نامه‌های معتبر دو برابر شده است.

پرتفوی صنعت بیمه دو برابر شده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما فرهاد دژپسند در پیامی به مناسبت روز ملی بیمه تاکید کرد: باید شرایطی ایجاد شود که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان نهادینه شود. صنعت بیمه در شرایط سختی، چون تحریم‌های دشمنان، اپیدمی بیماری کرونا و حوادث طبیعی سال‌های اخیر، به خوبی نقش آفرین بوده است.

این پیام می‌افزاید: بیمه به عنوان یک مؤلفه اقتصادی، در اقتصاد کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و هر چه ضریب نفوذ این صنعت افزایش یابد، اقتصاد کشور مسیر پیشرفت را در بستر مطمئن تری طی خواهد نمود. 

در این پیام آمده است: صنعت بیمه با طراحی و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برای واکنش سریع به رویداد‌های فردی و گروهی در هنگام بروز زیان‌های مالی، واگذاری و توزیع ریسک فعالیت‌ها، حفاظت از سرمایه‌ها، مشارکت در سیاست‌های اجتماعی، حفظ و تقویت زنجیره تولید، تزریق سرمایه به اقتصاد ملی، حمایت از ایجاد زیربنا‌های کشور، تسهیل ابداع و ابتکار و تسهیل تأمین مالی، نقشی بی بدیل در حمایت از اقشار جامعه، فعالان اقتصادی، کسب و کار‌ها و اقتصاد کشور ایفا می‌کند.

در این پیام اضافه شده است:در این صنعت باید شرایطی ایجاد شود که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان نهادینه شود، به گونه‌ای که هر فردی که در معرض نا اطمینانی قرار گرفت، احساس نماید یک پناه دارد و آن صنعت بیمه است و مردم بیمه را فقط بیمه‌های اجباری مانند شخص ثالث ندانند، بلکه برای هر کاری ابتدا به دنبال شناسایی بیمه نامه متناسب بوده تا ریسک خود را با صنعت بیمه پوشش دهند.

به گفته وزیر اقتصاد صنعت بیمه از سال ۱۳۹۷ جهش قابل توجهی را آغاز کرده که اکنون شاهد نتایج مثبت آن هستیم، با تلاش‌های انجام شده در صنعت بیمه اقدامات خوبی در زمینه الکترونیکی کردن و دیجیتالی نمودن خدمات بیمه‌ای انجام شده است، همچنین سهم بیمه‌های غیردولتی با هدف کاهش ضریب تمرکز در این صنعت و همچنین ضریب نفوذ بیمه در سطح جامعه افزایش یافته و این ضریب از ۲.۴ درصد در سال ۱۳۹۷ به ۲.۵ درصد در سال ۱۳۹۸ ارتقاء پیدا کرده است. 

در این پیام آمده است: پرتفوی بیمه‌ای در هفت‌ماهه سال جاری نیز به عدد ۴۲.۶ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷ به بیش از دو برابر افزایش‌یافته است. پوشش بیمه‌ای تمامی ریسک‌های موجود در کشور در شرایط تحریم‌های سخت دشمنان، طراحی «بیمه نامه تعطیلی کسب و کار به دلیل اپیدمی و پاندمی» برای حمایت از کسب و کار‌ها در شرایط کرونا و همچنین ارایه خدمات بیمه‌ای در حوادث طبیعی سال‌های اخیر از جمله موارد نقش آفرینی مطلوب صنعت بیمه در کشور است.

در این پیام تصریح شده است:یقین دارم به ثمر نشستن تاسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی، که با همکاری خوب مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و اینک مراحل نهایی خود را برای عملیاتی شدن طی می‌کند، پیشبرد بیمه هوشمند و ارتقای فرهنگ بیمه در جامعه، ارتقای بیش از پیش صنعت بیمه کشور را در پی خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)