• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۴۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
اقتصادی » صنعت
از ابتدای سال تاکنون؛

راه اندازی مجدد ۹۹۱ واحد صنعتی غیرفعال

سرپرست سازمان صنایع کوچک از احیاء و راه اندازی مجدد ۹۹۱ واحد صنعتی به بهره برداری رسیده غیرفعال از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا کنون در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور خبر داد.

راه اندازی مجدد ۹۹۱ واحد صنعتی غیرفعالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وزارت صمت؛ آقای اصغر مصاحب با اعلام این خبر افزود: با راه اندازی مجدد این واحدها، برای ۱۷ هزار و ۹۰ نفر اشتغالزایی یا تثبیت شغل شده است.

وی اضافه کرد: هم اکنون در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بیش از ۴۶ هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط مستقر هستند که حدود ۹۲۰۰ مورد از آن‌ها غیرفعال و راکد می‌باشند. از این رو در سال ۱۳۹۹، در مرحله نخست احیاء ۱۵۰۰ واحد صنعتی و در بازنگری برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، راه اندازی مجدد ۲۰۰۰ واحد در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته است.

عضو هیئت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: با بازگشت ۹۹۱ واحد صنعتی به چرخه تولید از ابتدای امسال، ۶۶ درصد از برنامه تدوین شده برای احیاء صنایع کوچک و متوسط در سال ۱۳۹۹ عملیاتی شده است.

مصاحب افزود: با توجه به برنامه‌ریزی احیاء ۲۷ هزار شغل در واحد‌های صنعتی راکد، آمار تحقق یافته اشتغال در واحد‌های احیاء شده بیش از ۶۳ درصد از مجموع اشتغال مورد نظر از محل این برنامه است.

وی تصریح کرد: رشته صنایع شیمیایی با ۲۴۷ واحد، فلزی با ۲۳۴ واحد و غذایی با ۲۱۲ واحد، به ترتیب بیشترین تعداد راه اندازی مجدد واحد‌های صنعتی را از ابتدای امسال به خود اختصاص داده‌اند.

عضو هیئت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: سرانه اشتغال هر واحد صنعتی که مجدداً راه اندازی شده، به‌طور متوسط ۱۸ نفر است و سرمایه گذاری انجام شده برای احیاء این واحد‌ها بیش از ۳ هزار و ۳۵ میلیارد تومان بوده است.

مصاحب تصریح کرد: راه اندازی مجدد واحد‌های صنعتی به بهره برداری رسیده غیرفعال از طریق واگذاری به سرمایه گذار جدید، تأمین مالی، اخذ شریک سرمایه گذار، تأمین مواد اولیه، اجاره به شرط تملیک، حل مشکلات اختلاف شرکاء و ...، انجام شده است.

وی یادآور شد: تجربه سال‌های گذشته در راه اندازی مجدد واحد‌های صنعتی به بهره برداری رسیده غیرفعال نشان می‌دهد که در شش ماهه دوم سال، عملکرد بهتری در این حوزه اتفاق می‌افتد و امیدواریم این روند در سال ۱۳۹۹ نیز با تمهیدات اتخاذ شده و همکاری دستگاه‌های مرتبط بیش از پیش محقق شود.

گفتنی است؛ سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۱ شهرک و ۳۲۲ ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۷۷ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فنآوری، ۳۷ مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فنآوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۸۷ هزار و ۸۶۳ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۶ هزار و ۴۱۳ واحد صنعتی و سه هزار و ۵۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۳۵ هزار و ۵۵۷ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)