• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۵۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
فارس » اجتماعی

وضعیت کرونایی شیراز از قرمز به نارنجی تغییر کرد

بر اساس اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا، تعداد شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز استان فارس از ۱۱ به ۴ شهرستان کاهش یافت .

وضعیت کرونایی شیراز از قرمز به نارنجی تغییر کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: از ۳۶ شهرستان فارس، چهار شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۵ شهرستان دارای وضعیت نارنجی و ۷ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
 
عبدالرضا قاسم پور  با بیان اینکه وضعیت ۴ شهرستان خرامه، داراب، زرین دشت و گراش همچنان قرمز است، افزود: در این شهرستان‌ها ستاد مقابله با کرونا در حال برنامه ریزی است تا با تدبیر و همکاری و همراهی مردم، از وضعیت قرمز خارج شوند.
 
وی ادامه داد:  شهرستان‌های اقلید، مرودشت، کوار، فسا، فراشبند، مهر و لامرد در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی شیوع ویروس کرونا نیز شامل شیراز، لارستان، استهبان، ارسنجان، آباده، اوز، خنج، خرمبید، سروستان، قیر و کارزین، کوه چنار، سپیدان، بوانات، جهرم، خفر، کازرون، فیروزآباد، بیضا، ممسنی، رستم، زرقان، پاسارگاد، نی ریز، بختگان و سرچهان است.

قاسم پور با بیان اینکه در هر سه وضعیت، مراسم‌های فرهنگی و اجتماعی شامل نماز‌های جمعه، مساجد، مراسم‌های آیینی و مذهبی با تعطیلی کامل مواجه هستند، افزود: آموزش در تمامی شهرستان‌های فارس در مدارس، دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، آموزشگاه‌های خصوصی و حوزه‌های علمیه، صرفاً مجازی و غیرحضوری است.

وی اعلام کرد: در شهر‌های دارای وضعیت قرمز گروه‌های شغلی یک، در شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی گروه شغلی یک و ۲ و در شهرستان‌های دارای وضعیت زرد گروه شغلی یک، ۲ و سه فعال هستند.

معاون استاندار فارس ادامه داد: در شهرستان‌های قرمز یک سوم کارکنان، شهرستان‌های نارنجی یک دوم و شهرستان‌های زرد ۲ سوم کارکنان در محل کار حضور دارند.

قاسم پور گفت: در دستگاه‌های ارایه دهنده خدمات ضروری مرتبط با ماموریت‌های اساسی در شهرستان‌های قرمز یک دوم کارکنان، شهرستان‌های نارنجی ۲ سوم کارکنان و در شهرستان‌های زرد تمام کارکنان باید حضور داشته باشند.

وی افزود: در خصوص محدودیت‌های تردد خودرویی، ممنوعیت تردد شبانه یک تا چهار صبح صرفاً در شهر‌های قرمز و نارنجی بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت تداوم دارد که در استان فارس این ممنوعیت در شیراز تداوم خواهد داشت.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: ممنوعیت ورود خودرو‌های شخصی غیربومی به شهر‌های قرمز و نارنجی همچنان برقرار است و جریمه ۵۰۰ تا یک میلیون تومانی به دنبال دارد.

قاسم پور اضافه کرد: همچنین در شهرستان‌های زرد نیز محدودیت تردد خودرویی نداریم.

معاون استاندار فارس گفت: با توجه به اینکه هوا در شهرستان‌های جنوبی استان در حال سرد شدن است فرمانداران و اعضای ستاد مقابله با کرونا باید از هم اکنون برنامه ریزی کنند و مردم نیز با رعایت شیوه نامه های بهداشتی همراهی داشته باشند تا در فصل زمستان با مشکلی مواجه نشویم.

قاسم پور افزود: اگر مردم رعایت نکنند دوباره به وضعیت پرخطر و شدیدتر شیوع ویروس کرونا وارد می‌شویم و مجبور هستیم محدودیت‌ها را دوباره اعمال کنیم.

وی ادامه داد: همکاری مردم باعث شده از وضعیت قرمز شیوع کرونا به نارنجی و زرد برسیم و بازگشایی فعالیت مشاغل و اصناف را داشته باشیم و محدودیت‌ها برای مردم کمتر شده است، اما اگر همکاری‌ها کمتر شود مجبور هستیم محدودیت را برگردانیم که مشکلات و سختی‌های آن برای مردم است.

وی اضافه کرد: مردم از برگزاری مراسم‌های عروسی و ختم خودداری کنند و مراسم‌های تشییع و تدفین با حداکثر ۱۵ تا ۲۰ نفر برگزار شود.

بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرستان‌های قرمز کرونایی، مشاغل سطح ۲، ۳ و ۴ تعطیل هستند و تنها یک سوم کارمندان در محل کار حضور پیدا می‌کنند.

در این شهرستان‌ها مشاغل گروه شغلی ۲ شامل بوستان‌ها و مراکز تفریحی، پاساژ‌های سربسته و سرباز، بازار‌های سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزرگ غیرمواد غذایی و بازار‌های موقت، بازار‌ها و نمایشگاه‌های فروش انواع خودرو، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل، باشگاه‌های ورزشی، سالن‌های بدن‌سازی، آرایشگاه‌های مردانه و مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی تعطیل هستند.

مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان، تزیینات داخلی، مراکز فروش کادویی، اسباب بازی، لوازم‌التحریر، مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی، آتلیه و عکاسی، آژانس مشاور املاک، خدمات چاپ دیجیتال، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی، قنادی و شیرینی پزی‌تر و خشک، آب میوه و بستنی فروشی و مشاغل مشابه که شامل مشاغل گروه ۲ می‌شوند در این شهرستان‌ها تعطیل خواهند بود.

مشاغل سطح سه نیز در شهرستان‌های قرمز تعطیل هستند که این مشاغل شامل مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبان‌سراها، آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهد‌های کودک، استخر‌های سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزه‌ها و باغ موزه‌ها، تالار‌های پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی و کاهش فعالیت مترو و حمل و نقل عمومی درون شهری می‌شوند.

مشاغل سطح چهار شامل همایش‌ها، برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، مدارس شبانه‌روزی، باشگاه‌های ورزشی مربوط به ورزش‌های پربرخورد، از جمله کشتی، کاراته و جودو، کافه‌ها، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی، باغ وحش‌ها، شهربازی‌ها و مراکز تفریحی آبی در این شهرستان‌ها تعطیل هستند.

در شهرستان‌های نارنجی مشاغل سطح ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود و ۵۰ درصد کارمندان ادارات در محل کار حضور پیدا خواهند کرد.

در شهرستان‌های دارای وضعیت زرد مشاغل سطح چهار تعطیل هستند و دو سوم کارکنان ادارات به مردم خدمات ارایه می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)