• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۶۲۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۶:۲۰
بین الملل
پایگاه خبری دانشگاه هاروارد اعلام کرد

توصیه دانشگاه هاروارد به مصرف ۲۱ گیاه معطر و ادویه

محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که می‌خورید، بهتر است از برخی ادویه‌ها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.

توصیه دانشگاه هاروارد به مصرف ۲۱ گیاه معطر و ادویهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری دانشگاه هاروارد، محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد در آمریکا اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که می‌خورید، بهتر است از برخی ادویه‌ها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.
با اینکه مصرف برخی غذا‌ها همچون گوشت، سیب زمینی و انواع کیک‌های شکلاتی، به ذائقه برخی بسیار شیرین است، ولی باید در پی مصرف بیش از حد این غذاها، در انتظار افزایش وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا و کلسترول بد بالا نیز بود.
پس می‌توانید به جای مصرف کره، خامه، قند و نمک، غذا‌های خود را با برخی ادویه جات و خوراکی‌های گیاهی، معطر و خوش طعم کنید.
برخی از این ادویه‌ها به شرح زیر هستند:
فلفل شیرین: از ادویه این ماده می‌توانید در نان‌ها و دسر‌ها و حبوبات استفاده کنید؛ همچنین می‌توانید در غذا‌هایی همچون سوپ، غلات و سبزیجات نیز از این ماده بهره ببرید.
ریحان: این گیاه معطر را به صورت خرد شده در سالاد، اشتها دهنده‌ها و انواع غذا‌ها استفاده کنید؛ روی پاستا و ساندویچ‌ها نیز می‌توانید آن را بریزید و از غذای خود لذت ببرید.
هل: در تهیه نان یا انواع پختنی‌ها و نیز در غذا‌های هندی، زیاد از این ماده خوش طعم استفاده می‌شود.
گشنیز: در تهیه غذا‌های مکزیکی، تایلندی و هندی، کاربرد زیادی دارد.
دارچین: برای طعم دادن به دسرها، نان‌ها و ترکیبات میوه‌ای می‌توانید از این ادویه خوش طعم استفاده کنید.
گل میخک: برای تهیه نان و انواع پختنی‌ها می‌توان از این ماده غذایی خوش عطر استفاده کرد البته در کنار سبزیجات و حبوبات!
زیره: در تهیه غذا‌های تند همچون انواع غذا‌های مکزیکی، هندی و خاورمیانه کاربرد دارد.
شوید: از مهم‌ترین کاربرد‌های این گیاه خوش طعم، استفاده از آن در غذا‌های حاوی سیب زمینی، سالادها، تخم مرغ و اشتها آور‌ها است.
سیر: آن را به سوپ، پاستا، غلات و سبزیجات اضافه کنید.
زنجبیل: در ساختن سس‌های تند آسیایی و هندی کاربرد دارد؛ همچنین می‌توان آن را برای تهیه نوشیدنی‌های طبیعی و غذا‌های پختنی استفاده کرد.
مرزنگوش: برای طعم دار کردن سوپ، حبوبات، غلات، سالاد‌ها و سس‌ها می‌توان از این گیاه معطر استفاده کرد.
نعناع: طعم دهنده غذا‌های شما، نوشیدنی ها، سالاد‌ها و میوه جات است.
جوز هندی: برای بهتر کردن مزه میوه ها، سبزیجات و غذا‌های پخته شده از جوز هندی استفاده کنید.
پونه کوهی: در طعم دادن به غذا‌های هندی و مدیترانه‌ای کاربرد دارد؛ روی سیب زمینی، پاستا، ظروف حاوی غلات و سالاد نیز می‌توان از آن استفاده کرد.
جعفری: در سوپ و ساختن سس و سالاد مورد استفاده دارد.
فلفل: انواع سیاه، سفید و قرمز فلفل در سوپ‌های فصلی، سبزیجات، غلات، پاستاها، حبوبات و ساختن سس کاربرد دارند.
رزماری: از آن در درست کردن سالاد‌ها و پاستا و همچنین خوش عطر کردن سبزیجات استفاده کنید.
مریم گلی: معطر کردن نان ها، سوپ‌ها و پاستا‌ها با استفاده از این گیاه معطر حاصل می‌شود.
ترخون: روی انوع سوپ، سیب زمینی و سالاد از آن استفاده کنید.
آویشن: گیاهی بسیار عالی برای استفاده در سوپ‌ها و سالاد‌ها است.
در نهایت می‌توان ادویه و گیاه معروف زردچوبه را معرفی کرد که در غذا‌های هندی کاربرد فراوان دارد و می‌توان آن را در انواع سوپ و سالاد و سبزیجات ریخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
قابل توجه خانم دکتر مینو محرز که دنبال تعطیل کردن عطاریها هستند .
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری ورزش صبحگاهی در ۱۰ پارک کاشان
اجرای طرح اتصال در آذربایجان شرقی
۱۱۵ محکوم امنیتی در تهران تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند
مروری بر برنامه‌های سیما
چراغ شایعات خاموش! / افزایش قیمت برق کذب است
اجرای عملیات کنترل شده سوزاندن علف های هرز در محدوده داخلی فرودگاه کرمانشاه
افزایش وزنی صادرات غیرنفتی در هفت ماهه امسال
توزیع ۶۹۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در صنایع مازندران
رفع مشکل معارضات پل مهریان یاسوج پس از ۶ سال
فردا؛ قطعی گاز در محور زیوه درشهرستان ارومیه
اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت اسکله صیادی در بوموسی
درخشش بانوی دوچرخه سوار استان در لیگ برتر
قدردانی از زحمات پرستاران در بیضا
نمایشگاه ملی جوانی جمعیت در بجنورد آغاز به کار کرد
نیرو‌های مسلح دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند
۷ دهک واجد شرایط دریافت کالابرگ الکترونیک مشخص شوند
فرمانده جدید تیپ ۳۱۶ شهید قهرمان معرفی شد
جابجایی بیش از یک میلیون و ۴۰۳ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی
تجلیل از همسر شهید امدادگر محمد علی عزیزی
خودکفایی ایران در تعمیرات اساسی هواپیما
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)