• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۷۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱
سیاسی » مجلس

کشور‌های اسلامی مانع رفتار سلطه‌گرانه آمریکا شوند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همه کشور‌های اسلامی باید دست به دست هم دهند تا مانع رفتار سلطه گرانه آمریکا در منطقه شوند.

کشور‌های اسلامی مانع رفتار سلطه گرانه آمریکا شوندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای محمدباقر قالیباف امروز (سه شنبه) در دیدار با آقای رحیم حیات قریشی سفیر پاکستان در تهران، گفت: همکاری‌های دوجانبه ایران و پاکستان از سابقه عمیق فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اقتصادی برخوردار بوده و این مهم نیز در میان مردم و دولت دو کشور در همه سطوح برقرار است. 
وی افزود: باید تلاش کنیم که همکاری‌های فیمابین در زمینه‌های مختلف به ویژه اقتصادی، فرهنگی و مرزی بیش از پیش تقویت شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور افزود: با توجه به مرز‌های مشترک جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به عنوان دو کشور قدرتمند در منطقه، عملیاتی کردن بازارچه‌های مرزی می‌تواند موجب تقویت امنیت رفاه مرزنشینان دو کشور شود.
آقای قالیباف در ادامه با تاکید بر برقراری صلح در منطقه افزود: جمهوری اسلامی برای گفتگو با کشور‌های اسلامی هیچ گونه پیش شرطی ندارد و البته تهدیدی هم برای هیچ کشوری به شمار نمی‌رود.
وی افزود: ما باید تلاش کنیم تا صلح در افغانستان شکل بگیرد و البته دولت قانونی افغانستان نیز بتواند محوریت این کار را در چارچوب قانون اساسی پیگیر شود تا مردم به یک امنیت و صلح پایدار دست یابند.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تاکید کرد: از دولت پاکستان انتظار داریم که نسبت به آزادی سه گروگان ایرانی اقدام فوری نماید.
 
ترور شهید فخری‌زاده برخلاف تمامی هنجار‌های بین‌المللی بود
آقای رحیم حیات قریشی سفیر پاکستان در ایران نیز در ابتدای این دیدار ضمن تسلیت به ملت و دولت ایران بابت اقدام تروریستی که منجر به شهادت دکتر فخری‌زاده شد، اظهار کرد: اقدام تروریستی که منجر به شهادت شهید فخری‌زاده شده است، برخلاف تمامی هنجار‌های بین‌المللی و روابط بین دولتی بوده است. دولت و ملت پاکستان با ملت و دولت ایران اعلام همبستگی می‌کند. 
آقای رحیم حیات قریشی تاکید کرد: دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران در پذیرایی از زائران پاکستانی مهمان نوازانه برخورد می‌کنند که از این بابت نیز از ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران نهایت تشکر را داریم. ضمن اینکه به دنبال این هستیم تا سفر زائران پاکستانی به ایران تسهیل شود.
وی در پایان گفت: اولویت ما بازگشایی بازارچه‌های مرزی است.
 
دخالت اروپا در اجرای قانون از سوی دولت ایران تعجب‌برانگیز بود
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: خواسته اروپایی‌ها برای اجرای نشدن قانون رفع تحریم‌ها از سوی دولت ایران، اقدامی تعجب برانگیز بود.
آقای محمدباقر قالیباف امروز (سه شنبه) در دیدار با آقای جوزپه پرونه سفیر ایتالیا در تهران، به سابقه روابط ۱۶۰ ساله ایران و ایتالیا اشاره کرد و افزود: این سطح از مناسبات منجر به همکاری خوب بین ایران و ایتالیا شده است و باید این رابطه باعث تقویت دیپلماسی پارلمانی و روابط مجالس و دولت‌ها شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی، کشور ایتالیا را عنصری فعال در اتحادیه اروپا برشمرد و گفت: نباید روابط ایران و ایتالیا تحت تاثیر اقدامات و رفتار‌های یکجانبه، غیرانسانی و غیرحقوقی آمریکا قرار گیرد.
وی در ادامه حجم مناسبات دو کشور را متناسب با ظرفیت‌های موجود ندانست و افزود: باید روابط دو کشور بیش از گذشته افزایش یابد، شرکت‌ها و بانک‌ها می‌توانند روابط را حفظ کنند و مانع زورگویی آمریکا و تاثیر بر عمق روابط کشور‌ها شوند.
آقای قالیباف با اشاره به بیانیه اخیر سه کشور اروپایی در جریان قانون اقدام راهبردی رفع تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران گفت: بیانیه سه کشور اروپایی که خواسته بودند دولت ایران این قانون را اجرا نکند، باعث تعجب شد، این سه کشور اروپایی که بر دموکراسی و تعهدات قانونی تاکید دارند، کار ناپسند و عجیبی کردند.
رئیس دستگاه قانونگذاری خطاب به سفیر ایتالیا تاکید کرد: ایتالیا نباید اجازه دهد سه کشور دیگر به نمایندگی از اروپا صحبت کنند، سه کشور اروپایی در شرایطی که به اقدام تروریستی اخیر در تهران و شهادت دانشمند ایرانی شهید فخری زاده هیچ واکنشی نشان ندادند، اکنون می‌گویند دولت ایران قانون مصوب و رسمی کشور را اجرا نکند.
رئیس مجلس با بیان اینکه این قانون تصویب و ابلاغ شده، دولت، مجلس، قوه قضائیه و مجموعه حاکمیت برابر قانون بر اجرای آن تاکید دارند، تصریح کرد: این قانون در واقع خروج از برجام نیست، بلکه در چارچوب برجام و طبق مواد ۳۶ و ۳۷ آن است که به طرف مقابل اجازه می‌دهد در صورتی که سایر کشور‌ها به تعهدات خود عمل نکردند، تعهداتش را کاهش دهد.
آقای قالیباف همچنین با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: با وجود خروج یکجانبه آمریکا از برجام و بد عهدی اروپا، در چنین شرایطی چطور می‌توان یکطرفه پایبند تعهدات برجامی بود. 
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آمریکا و سه کشور اروپایی بر خلاف برجام عمل کردند و ایران نیز عکس العملی نشان داد، البته در همان قانون تاکید شده است که اگر طرف‌های مقابل تعهدات خود را اجرایی کنند، دولت ایران به تعهدات خود پایبند است.
 
ایتالیا برای افزایش حجم تجارت با ایران مصمم است
آقای جوزپه پرونه سفیر ایتالیا در کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به روابط ایران و ایتالیا از نامه رئیس پارلمان این کشور به رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: ایتالیا برای افزایش حجم تجارت بین ایران و ایتالیا مصمم است و علاقمند به رشد روابط هستیم.
این دیپلمات ایتالیایی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیان کرد: با روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا فرصت خوبی برای همکاری کشور‌ها در مقایسه با گذشته ایجاد می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)