• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۱۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸
آذربایجان شرقی » علمی و فرهنگی

آغاز به کار نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۰ در تبریز

هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، موسوم به رینوتکس ۲۰۲۰ با حضور معاون وزیر ارتباطات به صورت مجازی آغاز به کار کرد.

آغاز به کار نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۰ در تبریزبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: هشتمین نمایشگاه رینوتکس با ۲۰ زون تخصصی و ۷۸۸ ایده در ۲۵۰ غرفه طراحی شده که از امروز به مدت یک هفته برگزار می‌شود.

سعید غریب خواجه افزود: با توجه به شیوع کرونا در همان روز‌های آغازین کار، اقدامات لازم برای برگزاری نمایشگاه مجازی در کنار تمهیدات مورد نیاز برای برگزاری حضوری مدنظر قرار گرفت.

وی ادامه داد: این نمایشگاه در ۴ بخش ایده‌های فناورانه و طرح‌های استارتاپی، توسعه و تجاری‌سازی فناوری، فروش محصولات فناورانه و دانش بنیان و معرفی نیازمندی‌های فناورانه برگزار می‌شود.

غریب خواجه تجاری‌سازی فناوری، بسترسازی برای تکمیل چرخه‌ی علم تا فناوری و فناوری تا کسب و کار، شناسایی و معرفی نوآوری‌ها و اختراعات فناورانه و طرح‌ها و ایده ها‌ی دانش محور، معرفی توانمندی‌های پژوهشی و فناوری و بسترسازی برای کاربردی کردن آن‌ها، ایجاد ارتباط بین دانشگاهیان و فناوران با بخش‌های مختلف اقتصادی و اجرایی، شکل گیری شرکت‌های دانش بنیان، جذب سرمایه گذاری (داخلی و خارجی) برای فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانش بنیان و افزایش صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: در طول ۷ نمایشگاه گذشته ۴ هزار طرح نوآورانه معرفی شده است.

معاون وزیر ارتباطات در مراسم افتتاحیه این رویداد مجازی گفت: نمایشگاه رینوتکس یکی از اولین نمایشگاه‌های منطقه‌ای در حوزه نوآوری و استارت آپ‌ها و الگوی موفقی برای سایر استان‌های کشور است.
آغاز به کار نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۰ در تبریز
امیر ناظمی افزود: نمایشگاه رینوتکس، امروز به جایی رسیده که می‌تواند به عنوان الگوی موفق در برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در منطقه و کشور مطرح شود و برگزاری چند ساله این رویداد تخصصی قابل تقدیر است و می‌تواند به رشد اکوسیستم‌های محلی کمک کند.
وی اظهار کرد: حمایت‌های مستقیم و غیرمستقیم از این شرکت‌ها و سرمایه گذاران از اهمیت بالایی برخوردار است.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این رویداد مجازی با بیان اینکه گاه اتفاقات ناخواسته اسباب خیرمی شود، گفت: بحث کرونا ما را خواسته و ناخواسته به سمت و سوی دنیای مجازی و اینترنت سوق می‌دهد که نمایشگاه‌های علم و فناوری باید پیشرو در این عرصه باشند.

محمدرضا پورمحمدی افزود: یکی از افتخارات بزرگ جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت در عرصه‌های علمی و فناوری است به طوری که در دهه‌های گذشته سرفرازانه در  پیشرفت علمی گام برداشته ایم و رتبه ۱۶ دنیا را در ارتباط با پیشرفت‌های علمی و فناورانه به خود اختصاص داده ایم.

آغاز به کار نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۰ در تبریزوی ادامه داد: با برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها به دنبال رفع کاستی‌ها هستیم، هر چند در بحث تولید علم رتبه ۱۶ را داریم، ولی در بحث فناوری در جایگاه‌های هفتادم به بعد قرار داردیم، یعنی خواسته بین علم و عمل ما زیاد است و آن چنان که باید و شاید نمی‌توانیم دانش تولید شده در دانشگاه‌ها را به فناوری تبدیل کنیم.

پورمحمدی اظهار کرد: برگزاری این نوع نمایشگاه‌ها به ما کمک می‌کند تا سمت و سوی تجاری سازی دانشمندان سرعت بیشتر صورت گیرد.

استاندار ادامه داد: یکی از فلسفه‌های برگزاری‌های نمایشگاه ها، به رخ کشیدن توانمندی‌های علمی در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی است و در گذشته در نمایشگاه‌ها فقط دستاورد‌ها ارائه می‌شد، اما امروز نیاز‌ها نیز در این نمایشگاه ارائه می‌شود چرا که بحث اقتصاد مقاومتی تکیه بر توانمندی‌های داخلی است و مطمئن هستیم دامنه تاثیر این نمایشگاه به مراتب وسیع‌تر خواهد بود.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص رتبه دوم کشور به چهارمحال و بختیاری در تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
عوامل فردی، اجتماعی و نظام سلامت؛ ارکان کلیدی تقویت شیردهی
بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند
حمایت قضایی لرستان از حقوق کارگران
قدردانی رئیس مجلس از مردم کهگیلویه‌وبویراحمد
آغاز اعطای تسهیلات کم‌بهره خرید موتور برق برای نانوایی‌های دزفول
کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
کشف ۸ هزار فشنگ جنگی در اهواز
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار در منجیل
بقائی: افکار عمومی آمریکا حاکمانشان را به‌خاطر جنگ پاسخگو کنند
احتکار و گرانفروشی بازی در زمین دشمن است
پاکسازی حاشیه رودخانه سپیدرود به همت ماهیگیران
وضعیت مطلوب ذخایر کالا‌های اساسی در خوزستان
صعود تیم دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر فوتسال
ایمن سازی ورودی و خروجی آزادراه تهران کرج
بازدید استاندار سمنان ازروستا‌های شهرستان میامی
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
امتداد خیابانهای حماسی در آذربایجان شرقی
کارگران ایرانی مقاوم‌تر از بمب های دشمن
طوفانی با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)