• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۳۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱
سیاسی » دولت

علت حساسیت اروپا درباره یک فرد چیست؟

رئیس جمهور واکنش اروپا به اعدام روح الله زم را مداخله جویانه توصیف کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای روحانی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فرانسه درباره این که کشور‌های اروپایی بار‌ها به صورت مرتب اعدام روح الله زم را مطرح و این موضوع را دلیل اختلاف سه کشور اروپایی و ایران بیان کردند تصریح کرد:چرا کشور‌های اروپایی برای یک فرد حساسیت به خرج می‌دهند؟  اینکه آن‌ها می‌گویند این فرد برای ما کار می‌کرد به نفع آن‌ها نیست.

جمهوری اسلامی ایران یک قوه قضائیه دارد و دادگاه حکم را صادر می‌کند، حکمی که موجب خشنودی و یا ناراحتی گروهی باشد برای ما ملاک نیست و شاید این چیز خوبی نباشد برای تاریخ زندگی زم که اعدام شده است.

رئیس جمهور گفت: چرا کشور‌های اروپایی برای یک فرد حساسیت به خرج می‌دهند؟ این معنای مداخله جویانه دارد آن‌ها می‌گویند این فرد برای ما کار می‌کرد و این به نفع آن‌ها نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

وی در ادامه تاکید کرد: اروپا در برخی مسائل حساس است و ما هم حساس هستیم اگر اتفاقی در فرانسه و یا آلمان رخ دهد اعلام نظر می‌کنیم ما هم از کار‌هایی که اروپا انجام می‌دهد ناخشنودی داریم، چون همه باید در چارچوب فعالیت کنند.

رئیس جمهور در ادامه گفت: اعدام این فرد (روح الله زم) بدون حکم دادگاه نبوده حالا اینجا سوال مطرح می‌شود که آن‌ها اشکال شان به حکم یا به قوه قضائیه است که هم اکنون دارند ابراز نظر می‌کنند.

آقای روحانی در پاسخ به سوال دیگری درباره اختیارات ریاست جمهوری و اینکه چرا در مسائلی مانند بازداشت ها، اعدام، فضای امنیتی دانشگاه‌ها و ... ورود نمی‌کند تصریح کرد: من ارتباطی بین آخر و ابتدای صحبت شما را متوجه نمی‌شوم، رهبری طبق وظایفی که دارد از دولت حمایت می‌کند و این که اختیارات رئیس جمهور چقدر است سوال دیگری بود که شما مطرح کردید.

رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که اختیارات رئیس جمهور چقدر است گفت: اولا در خیلی از موارد است که نامه‌ها و شکایت‌ها به دست من می‌رسد و از طریق وزیر دادگستری اقدام می‌کنم دلیلی ندارد که این اقدام از سوی من شکل بگیرد، شکایتی که به من برسد در ابتدا به وزیر دادگستری ارسال می‌کنم و او نیز شاید شکایت را به قوه قضائیه ارسال کند، چون وظایف رئیس جمهور مشخص است.

آقای روحانی افزود: آن جایی که اختیار دارم که قانون اساسی نقض شود بحثی است که با تفسیری که شورای نگهبان کرده این مساله کم اثر شده است، در سال ۹۱ نظر شورای نگهبان طور دیگری است و بر مبنای آن تفسیر، این اصل بی اثر شده است، به نظر من رای مردم به یک رئیس جمهور براساس اصول اساسی است و این کاملا روشن است و من در هر موردی که دیدم برخلاف قانون اساسی عمل شده باز هم به صورت کتبی تذکر دادم و حتی به شورای نگهبان هم تذکر می‌دهم.

رئیس جمهور افزود: من در هر جایی که بوده طبق اختیارات قانونی خود اقدام کرده ام.

آقای روحانی در پایان به موضوع دیگری اشاره کرد و گفت: بحثی که مطرح شد در مورد این که وزیری باید حامی مصرف کننده باشد در دولت نیست و مجلس با این موضوع موافقت نکرده معنی اش این نیست که در دولت از مردم و مصرف کننده حمایت نمی‌شود، منظورم این است که وزیری که کارش این باشد که دنبال روابط تجاری با دنیا و تولید داخلی باشد در کشور وجود ندارد و جایگاه این وزیر در دولت خالی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)