• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۵۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
گیلان » اجتماعی

آمادگی گیلان برای مواجهه با بحران برف

مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان اعلام کرد : دستگاه های خدمات رسان استان با بیش از 500 دستگاه برف روب و امدادی آماده خدمات رسانی به مردم است.

آمادگی گیلان برای مواجهه با بحران برفبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان امروز به خبرنگار صدا و سیما گفت : راهداری گیلان با 514 دستگاه برف روب ، گریدر ، لودر ، بولدوزر ، کامیون و گریدر که 117 دستگاه آن متعلق به بخش خصوصی است و 60 پایگاه ثابت و موقت راهداری ، برای خدمات رسانی به مردم در جاده های شهری ، روستایی و ورودی های گیلان آمادگی دارد.
 
 
 
امیر مرادی با اشاره به شرکت فعال هلال احمر ، راهداری ، نیروهای مسلح و سپاه استان در مواجهه با بحران برف در گیلان ، افزود : معاونت عملیاتی فرماندهی سپاه قدس گیلان با هماهنگی نیروهای مسلح و استفاده از دستگاه های مختلف برف روبی و امداد رسانی ، بازگشایی مسیرهای برف گیر شامل : لشکر( آرامستان باغ رضوان ) – پلیس راه رشت قزوین ، آستانه اشرفیه – لاهیجان ، سیاهکل – املش ، زیباکنار – حسن رود – خمام – رشت ، رشت – زیباکنار – خشکبیجار – کوچصفهان – رشت و زیباکنار – بندرانزلی  را برعهده دارد.
 
 
وی به همکاری فرمانداری ها و دهیاری استان برای بازگشایی مسیرهای روستایی و امدادرسانی به در راه ماندگان در این مسیرها اشاره کرد و افزود : 653 دستگاه انواع ماشین آلات برف روب و امداد رسان نیز خدمات رسانی و برف روبی در مناطق روستایی استان را برعهده دارند.
 
 
امیر مرادی به اضافه شدن 6 مسیر بحران زا در سال گذشته به مسیرهای عملیاتی امدادرسانی و برف روبی امسال خبر داد و افزود : پایگاه های موقت راهداری با تمام امکانات و تجهیزات در مسیرهای روستایی سراوان – فومن ، گلسرک سراوان – امام زاده هاشم ، آستانه اشرفیه – لاهیجان (محدوده دوربرگردان نیاکوه ) ، فومن – ضیابر0 محدوده بهمبر و کمربندی صومعه سرا ) ، آزادراه امام زاده هاشم –رودبار( محدوده حلیمه جان) ، و رشت – انزلی ( کمربندی خمام) برای امداد رسانی و بازگشایی مسیرها مستقر شدند.
 
 
وی با بیان اینکه مرکز مونیتورینگ مدیریت بحران استان با اتصال به دوربین های راهداری به روز شده است ، اضافه کرد : همه مدیران و مسوولان دستگاه های اجرایی در بحران برف با حضور در این مرکز ، تلاش می کنند با مشاهده مسیرها و اتخاذ تصمیم های درست ، هرچه سریعتر مشکلات منطقه مورد نظر را برطرف کنند.
     
 
مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین با تامین سوخت ماشین آلات فعال در مدیریت بحران استان اشاره کرد و گفت : رانندگان این خودروها می توانند بدون ارائه کارت سوخت ، بنزین و یا گازوییل مصرفی خودروهای خود را با قیمت دولتی دریافت کنند.
 
 
امیرمرادی از توزیع جیره خشک غذایی بین امدادگران ، مردم در راه مانده و همه دست اندرکاران خدمات رسان در جاده های استان خبر داد و گفت : این مواد غذایی با همکاری سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان و جمعیت هلال احمر گیلان تهیه و بین افراد توزیع خواهد شد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)