• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۵۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
اسلامی در مراسم روز ملی حمل و نقل

تحقق تسهیلات کرونایی حمایت از ناوگان عمومی جاده‌ای

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تلاش دولت برای حمایت از گروه‌های آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا از تحقق تسهیلات ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی حمایت از ناوگان عمومی جاده‌ای ناشی از کرونا خبر داد.

وزیر راه: تسهیلات حمایت از ناوگان عمومی جاده‌ای محقق شد سردبیر: حبیبه علایی دبیر: مهدی صادقی خبرنگار: مهدی صادقی نگارندگان: نمايش 23139903تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اقتصادی          1111           1399/09/26وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تلاش دولت برای حمایت از گروههای آسیبد دیده از شیوع بیماری کرونا گفت: تسهیلات ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی حمایت از ناوگان عمومی جاده‌ای ناشی از شیوع کرونا، محقق شد.به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد اسلامی در مراسم روز ملی حمل و نقل که امروز 26 آذر در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برگزار شد با اشاره به رشد ۹/۷ درصدی حمل کالا از اسفند گذشته تا امروز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: این رشد ناشی از تلاش مجاهدانه و ایثار و از خودگذشتگی رانندگان و همه بخش های صنعت بزرگ و کلیدی حمل و نقل در کشور است و جا دارد که این روز را به جامعه حمل و نقل و بخصوص رانندگان ناوگان عمومی جاده‌ای تبریک بگوییم.وی اضافه کرد: 26 آذر ماه در تاریخ کشور ما یادآور حماسه بزرگ و تاریخی است که کامیون‌ داران با لبیک به ندای حضرت امام خمینی(ره) حماسه ای بزرگ آفریدند و با حضور در بنادر کشور و تخلیه بار کشتی‌ها، برای تحقق فرمایشات ایشان و تخلیه بنادر و جابجایی کالا اقدام کردند. اسلامی همچنین با اشاره به مشکلات موجود در راه فعالیت و معیشت این قشر خدوم ادامه داد: رانندگان ناوگان عمومی برون‌شهری در سالهای پس از انقلاب در همه بخش ها و اوضاع کشور، مثل خونی که در رگ‌های بدن جاری است در جاده های کشور نقش‌ آفرین بوده اند. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور از ماههای پایانی سال گذشته که برای بخش حمل و نقل محدودیت هایی ایجاد کرد گفت: در شرایط شیوع کرونا نیز راننده‌ ها از جان مایه گذاشته و نگذاشتند جابجایی کالا و مسافر دچار وقفه شود.وی افزود: از اسفند 98 که با شیوع کرونا در کشور مواجه شدیم، تا امروز شاهد رشد 9/7 درصدی جابجایی بار در جاده های کشور بوده‌ایم و با تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا و تصویب رئیس ‌جمهور، توانستیم تا حد امکان، از شرکت‌های فعال در بخش مسافری که بخاطر کاهش سفرها متضرر شده بودند حمایت کرده و تسهیلات ارزان قیمت را در اختیار این شرکتها قرار دهیم.اسلامی ادامه داد: مصوبه تخصیص 3 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات به بخش جاده‌ای محقق شده است و گرچه هنوز بخشی از شرکتها این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند اما شرکتهایی که موفق به تکمیل مدارک مورد نیاز شده اند، این تسهیلات را دریافت کرده اند یا در حال طی مراحل اخذ تسهیلات هستند.صدا و تصویر دارد/به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد اسلامی در مراسم روز ملی حمل و نقل که امروز ۲۶ آذر در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد با اشاره به رشد ۹/۷ درصدی حمل کالا از اسفند گذشته تا امروز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: این رشد ناشی از تلاش مجاهدانه و ایثار و از خودگذشتگی رانندگان و همه بخش‌های صنعت بزرگ و کلیدی حمل و نقل در کشور است و جا دارد که این روز را به جامعه حمل و نقل و بخصوص رانندگان ناوگان عمومی جاده‌ای تبریک بگوییم.

وی اضافه کرد: ۲۶ آذر ماه در تاریخ کشور ما یادآور حماسه بزرگ و تاریخی است که کامیون داران با لبیک به ندای حضرت امام خمینی (ره) حماسه‌ای بزرگ آفریدند و با حضور در بنادر کشور و تخلیه بار کشتی‌ها، برای تحقق فرمایشات ایشان و تخلیه بنادر و جابجایی کالا اقدام کردند.

اسلامی همچنین با اشاره به مشکلات موجود در راه فعالیت و معیشت این قشر خدوم ادامه داد: رانندگان ناوگان عمومی برون‌شهری در سال‌های پس از انقلاب در همه بخش‌ها و اوضاع کشور، مثل خونی که در رگ‌های بدن جاری است در جاده‌های کشور نقش آفرین بوده اند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور از ماه‌های پایانی سال گذشته که برای بخش حمل و نقل محدودیت‌هایی ایجاد کرد گفت: در شرایط شیوع کرونا نیز راننده‌ها از جان مایه گذاشته و نگذاشتند جابجایی کالا و مسافر دچار وقفه شود.

وی افزود: از اسفند ۹۸ که با شیوع کرونا در کشور مواجه شدیم، تا امروز شاهد رشد ۹/۷ درصدی جابجایی بار در جاده‌های کشور بوده‌ایم و با تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا و تصویب رئیس جمهور، توانستیم تا حد امکان، از شرکت‌های فعال در بخش مسافری که بخاطر کاهش سفر‌ها متضرر شده بودند حمایت کرده و تسهیلات ارزان قیمت را در اختیار این شرکت‌ها قرار دهیم.

اسلامی ادامه داد: مصوبه تخصیص ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش جاده‌ای محقق شده است و گرچه هنوز بخشی از شرکت‌ها این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند، اما شرکت‌هایی که موفق به تکمیل مدارک مورد نیاز شده اند، این تسهیلات را دریافت کرده اند یا در حال طی مراحل اخذ تسهیلات هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب آزمایشی سامانه رویت پذیری مصرف در اصفهان
اجرای پیوسته طرح تحول زمین‌شناسی از بوشهر به مکران
باران بالستیک در جهنم صهیونی
شیراز میزبان اختتامیه پویشی ملی برای شعر و رسانه
همایش شهید مفتح، تلاشی برای پیوند نسل جدید با ایده‌های تمدن‌ساز شهید مفتح است
کشف گنج یاب ۱۰ میلیارد ریالی در بیضا
افزایش صادرات چاپی ایران
کشف اتصالات فلزی قاچاق در پایانه مرزی مهران
با مخلان نظم و امنیت بدون اغماض برخورد می‌کنیم
دستگيري عامل 9 فقره سرقت از ساختمان هاي نيمه کاره شهربابک
دستگيري عامل 9 فقره سرقت از ساختمان هاي نيمه کاره شهربابک
ایران از غنی‌ترین کشور‌های اسلامی در ذخایر ژنتیکی دام‌های بومی
بازدید فرمانده کل ارتش از توان رزم یگان‌ها در غرب کشور
۱۲ هزار میلیارد تومان خسارت حوادث اخیر به بخش کشاورزی
اطلاعیه قطع گاز در کوی مندلی اهواز
آموزش‌وپرورش محور تحول نقشه جامع علمی کشور است
امضا تفاهم‌نامه میان دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه کربلا
بازگشت بيش از 26ميليارد به حساب مالباختگان با پيجويي هاي پليس فتا کهنوج
پیشگیری مؤثر نیازمند آموزش، پیگیری میدانی و اقدام هوشمندانه است
رده بندی فیفا در دسامبر ۲۰۲۵؛ ایران سال را با بیستمی به پایان می‌برد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)