• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۰۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۲
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
مراسم بهره برداری از ۸۹ پروژه ریلی با حضور وزیر راه

در تولید واگن باری به خودکفایی رسیدیم

وزیر راه گفت: کشور در تولید انواع واگن باری به خودکفایی کامل رسیده است و بزودی در تولید واگن مسافری و لکوموتیو هم خودکفا خواهیم شد.

بهره برداری از ۸۹ پروژه ریلی با حضور وزیر راه و شهرسازیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،آقای محمد اسلامی در مراسم بهره برداری از ۸۹ طرح ریلی صنعت راه آهن کشور که همزمان با هفته حمل و نقل بصورت ویدئو کنفرانسی در تهران برگزار شد افزود: کشور، نیازمند توسعه شبکه ریلی و بهره مندی مردم از قطار‌های پرسرعت است و نباید در اقدامات خود در نیل به خودکفایی در این صنعت کوتاهی و غفلت ورزیم.

وی افزود: خوشبختانه شرکت‌های زیادی در کشور وجود دارند که می‌توانند با بهره مندی از فناوری روز دنیا، محصولات مورد نیاز صنعت ریلی را تولید داخل کنند و باید بیش از گذشته به ظرفیت‌های داخلی و دانش بومی و صنعت خود توجه کنیم.

وی سال گذشته را نقطه عطفی در صنعت ریلی دانست و افزود: در سال ۱۳۹۸ ایران موفق شد نخستین بار از ریل بومی و ساخت داخل خود در شبکه ریلی کشور استفاده کند و اکنون تمام پروژه‌های ریلی ما در صف دریافت ریل ملی از تولید کنندگان داخلی قرار دارند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین افزود: آذر ماه سال جاری نیز موفق به خودکفایی در ساخت انواع واگن باری شدیم و انواع واگن باری هم اکنون با چرخ و ترمز ملی در کشور و بدون نیاز به خارج تولید می‌شود و در ساخت واگن‌های مسافری و پس از آن در لکوموتیو هم بزودی به خودکفایی خواهیم رسید.

وی مسیر خودکفایی را زمینه ساز شکوفایی صنعت ریلی کشورمان در سطح جهانی دانست و افزود: پس از توسعه صنعت ریلی در کشور، می‌توانیم سهمی از بازار‌های کشور‌های دیگر را در این صنعت به خود تخصیص بدهیم.

اسلامی بهره برداری از ۸۹ پروژه ریلی را نمادی از بهسازی خطوط، کاهش توقف‌ها و افزایش راندمان شبکه و سرعت سیر واگن‌های حمل بار و مسافر دانست و گفت: ایستگاه‌های راه آهن هم باید بیش از گذشته آراسته و زیبا باشند و با افزایش خطوط و کارآمد سازی ناوگان که باید روزانه مورد رصد و پایش قرار گیرد، می‌توانیم ضمن افزایش ایمنی و کارایی ریل، خدمات ارزنده تر، بهتر و درخور شان و مقام مردم عزیز ایران به آن‌ها ارائه دهیم.

بهره برداری از ۸۹ پروژه ریلی با حضور وزیر راه

مراسم بهره برداری از ۸۹ پروژه راه آهن کشور به ارزش ۲۷۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.

این طرح‌ها شامل ۷۷ طرح در حوزه خدمات ساختمان و ایستگاهی به ارزش ۵۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و ۱۲ طرح در حوزه فنی و زیربنایی به ارزش ۲۲۱ میلیارد تومان است.

در حوزه زیربنایی و فنی نیز ۴ طرح بازسازی و بهسازی خطوط به ارزش ۱۴۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

این طرح‌ها شامل بازسازی خط محور بافق - زرند، بازسازی خط سوم ایستگاه ری، بازسازی خط سوخت و ترن واش ایستگاه تهران و بازسازی خط بلاک زوج ملکی ایستگاه کرج به ارزش ۱۴۵ میلیارد تومان است.

همچنین ۴ طرح احداث و تکمیل خطوط شامل فاز دوم توسعه خطوط راه آهن کرج و هشتگرد، پارکینگ دپوی تعمیر لکوموتیو مانوری ایستگاه آپرین و احداث خط جدید تخلیه و بارگیری راه آهن تپه سفید به ارزش ۳۷ میلیارد تومان نهایی شد.

علائمی کردن ایستگاه ساسان در محور بافق - زرین شهر و سه طرح تطویل خطوط ایستگاهی ایستگاه‌های ساسان، تنگ ۵ زاگرس و احداث خط ایستگاه و دیوار ضامن ایستگاه قارون کردستان نیز به ارزش ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان امروز با دستور وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.

همچنین در بخش خدمات ساختمان و ایستگاهی نیز ۷۷ طرح به ارزش ۵۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید که تامین روشنایی و مانیتورینگ تونل ریلی مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران به طول ۹ کیلومتر، اجرای سیستم دفع فاضلاب ایستگاه مشهد، مکانیزه کردن سیستم فروش و کنترل بلیت قطار‌های حومه ای، احداث خط و سکوی دوم و سالن انتظار ایستگاه پرند، بازسازی سالن مسافری و محوطه ایستگاه راه آهن فهرج، احداث سکوی جدید راه آهن تهران، توسعه سرویس بهداشتی ایستگاه راه آهن زنجان، توسعه و تطویل ایستگاه‌های راه آهن نقاب و راه اندازی پنل خورشیدی در ایستگاه راه آهن قم از جمله طرح‌های بخش خدمات ساختمانی و ایستگاهی است که به ارزش ۵۶ میلیارد تومان و با دستور وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)