• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۶۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

گوشی‌های آیفون ۱۲چگونه به کشور وارد شد؟

معاون فنی گمرک ایران گفت: درباره ورود حجم قابل توجهی از آیفون ۱۲ به کشور در حال بررسی هستیم.

گوشی‌های آیفون ۱۲چگونه به کشور وارد شدند؟به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما مهرداد جمال ارونقی گفت: از مدتی پیش شاهد آن هستیم که در سایت‌های فروش آنلاین حجم زیادی از گوشی‌های برند و مدل بالا از جمله آیفون ۱۲ نو در حال معامله بوده و یا افراد مختلف آگهی‌هایی برای انجام رجیستری داشته اند، موضوعی که اینجانب نسبت به آن هشدار می‌دهم که به دلیل تخلفات و سوء استفاده‌های احتمالی، مردم فریب این افراد را نخورند چرا که موضوع در حال بررسی است و به طور قطع گمرک نسبت به غیر فعال کردن گوشی‌هایی که از این طریق و با سو استفاده احتمالی و خارج از مقررات مربوطه رجیستر شده اند، اقدام می‌کند.
 
وی ادامه داد: ماجرای تامل برانگیز ورود گوشی همراه مسافر توسط اتباع کشور‌های همسایه هم از رصد گمرک دور نمانده است. به طوری که در مرز‌های غربی و شرقی کشور، گمرکات اجرایی با جریانی مواجه هستند که افرادی یک روزه از کشور خارج شده و بعد از چند ساعت برمی گردنند و هر یک از آن‌ها گوشی‌های مدل بالا مانند آیفون ۱۲ را همراه دارند و انتظار دارند که گمرک با توجه به این که هر شخصی می‌تواند از این تسهیلات استفاده کند نسبت به انجام رجیستری این گوشی‌ها اقدام کند.
 
ارونقی تاکید کرد: عملا آنچه گمرک حس می‌کند این است که افراد سودجویی در پشت پرده در صدد هدایت این گونه افراد هستند که البته این موضوع به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منعکس شده و در این خصوص تدابیر لازم اتخاذ خواهد شد و ممکن است درمورد رجیستر کردن گوشی تلفن همراه اتباع، بخصوص اتباع کشور‌های همسایه افغانستان، ترکیه و عراق تدابیر جدید و سخت گیرانه‌ای اتخاذ شود.
 
وی گفت: جریان ورود گوشی توسط اتباع در هفته جاری مورد تصمیم گیری قرار خواهد گرفت و مطمئنا گمرک اگر مواردی را احساس کند که سودجویی در آن رخ می‌دهد یا احتمالا راهی برای تطهیر گوشی‌های قاچاق درجریان است به قید فوریت نسبت به برخورد با آن اقدام و تدابیر سخت گیرانه‌ای را اتخاذ می‌کند.
 
معاون فنی گمرک ایران افزود: این آیفون‌های مسافری محدود به مرز‌های زمینی و رفت و آمد‌های یک روزه نیست و در خصوص مسافرانی که از طریق هوایی وارد کشور می‌شوند نیز بررسی‌های گمرک نشان می‌دهد که مثلا در پرواز‌های استانبول به تهران، بیش از ۶۰ درصد مسافران ورودی دارای یک نوع گوشی با برند آیفون مدل‌های ۱۱ و ۱۲ و سریال‌های مشابه هستند، در حالی که با توجه به قیمت گوشی تلفن همراه در کشور ترکیه، این موضوع عملا مقرون به صرفه نیست که این هم شائبه سوء استفاده‌هایی را مطرح کرده است.
 
وی ادامه داد: از اول دی ماه برخی افراد سودجو تعداد زیادی گوشی تلفن همراه را با یک گذرنامه رجیستر کرده اند، که طی بررسی‌ها و تقاطع گیری‌های انجام شده توسط سامانه‌های مرتبط، اقدامات لازم انجام شده و رجیستری بیش از ۳۴۰۰ گوشی بلافاصله لغو و طی پیامی به افراد خاطی اعلام شده است که در این رابطه اقدام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر مراجع نظارتی مورد توجه است.
 
ارونقی گفت: موضوع دیگر گوشی‌های تلفن همراه پستی است که به کشور وارد می‌شود و این موضوع هم توسط گمرک مورد بررسی قرار گرفته و قبل از این که مرجع دیگری در این خصوص اعلام نظر کند خود گمرک ورود کالا یا گوشی همراه توسط پست را رصد کرده است و احتمالا در آینده نزدیک در مورد ورود گوشی موبایل از طریق پست هم تدابیر جدیدی اتخاذ و یا به نحوی نسبت به ممنوعیت این فرایند اقدام می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین در سیرجان وبردسیر
فجر سپاسی مقابل صدرنشین لیگ برتر فوتبال، متوقف شد
امدادرسانی به مصدوم حادثه برخورد رخ‌به‌رخ دو خودروی سواری در محور بروجن–بلداجی
برپایی نمایشگاه دانش آموزی معرفی دستاورد‌های انقلاب در گرمسار
اصفهان در ۶ منطقه برمدار قرمز آلودگی هوا
آغاز مرحله اجرایی شبکه سازی ملی محصولات صنایع دستی
پیش‌بینی افزایش هفت درصدی سفر‌های جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۵
­ظرفیت منصوبه برق کشور در آستانه ۱۰۰ هزار مگاوات
حذف احمدلو از مسابقات بین‌المللی بدمینتون جوانان هلند
پیش بینی بارش برف و باران در برخی مناطق کشور
پایش مستمر واحد‌های شن و ماسه شوط برای کنترل آلایندگی
دعوت جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از داوطلبان انتخابات شوراها
بختیاری‌زاده: خوشحالم که با انگیزه بازی کردیم
دستور استاندار برای تعیین تکلیف بازارچه روژه پس از یک دهه توقف
جهش دانش‌بنیان‌ها در پوشش‌های صنعتی
قربانی: سرتر از استقلال بودیم
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ اسفند
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)