• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۹۷۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
خراسان جنوبی » اجتماعی

شهادت قوی‌ترین فرمانده مبارزه‌ با تروریسم

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت دهۀ بصیرت و میثاق با ولایت بیانیه صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، بیانیۀ صادره شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی به مناسبت ایام شهادت قوی‌ترین فرمانده مبارزه‌ با تروریسمالله دهۀ بصیرت و میثاق امت با ولایت (نهم تا نوزدهم دی ماه ۱۳۹۹) به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لَقَد أَرسَلنا موسى بِآیاتِنا أَن أَخرِج قَومَکَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النّورِ وَ ذَکِّرهُم بِأَیّامِ اللَّهِ سوره ابراهیم بخشی از آیه ۵
یوم الله نهم دی، سالروز حماسۀ ماندگارملت بزرگ ایران و طلیعۀ دهه‌ای عزت آفرین و تاریخ سازاست که به ۱۹ دی ماه یعنی سالروز قیام خونین مردم متدین و بصیر شهر قم در دوران مبارزات نهضت الهی احیاگر اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، که شروع کنندۀ یک راه تازه در زندگی ملت ایران و به تبع آن در تاریخ معاصر دنیای اسلام و مبدأ تاریخی برای تحولات جدید دنیا شد و بی شک یکی از ایام الله است ختم می‌شود.

در روز نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ ملت صبّار و شکور ایران عزیز با روح دیانت و عزمی راسخ و بصیرتی نافذ، طراحی دشمن را از پس غبار فتنه با هدایت و روشنگری‌های ولایت تشخیص داده و با لحظه شناسی وتجدید میثاق زمان شناسانه با ولایت و آرمان‌های اسلام و انقلاب اسلامی بزرگترین فتنۀ تاریخ انقلاب را با تمامی پیچیدگی‌ها و گستردگی به شکست کشانده و با پیروی از ولایت و نور بصیرت حسینی و تفکر عاشورائی، یزید و یزیدیان زمان را شکست داده و بر زر و زور و تزویر مستکبران خارجی و زیاده خواهان و قانون شکنان داخلی و هتاکان به حریم اسلام و اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام و ولایت غالب آمدند و جمهوریت و اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را تؤامان حفظ کردند.

در ایام مزیّن به نام و یاد پارۀ تن نبی مکرم اسلام حضرت صدیقۀ طاهره فاطمۀ زهرا سلام الله علیها، یازدهمین سالگرد حماسۀ تاریخ ساز و ماندگار یوم الله نهم دی ماه را در حالی گرامی می‌داریم که دو هفتۀ استثنائی را در سال گذشته تجربه کردیم و در آن‌ها دست قدرت الهی نمایان و حوادثی بی نظیردر عالم رقم خورد و سه یوم الله دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت و ماندگار شد.

شهادت قوی‌ترین فرمانده مبارزه‌ی با تروریسم، قهرمان ملت ایران و قهرمان امت اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین سردار بزرگ جبهه مقاومت شهید ابو مهدی المهندس که با اعتراف رئیس جمهورقمارباز و جنایتکار آمریکا، تروریسم دولتی آمریکا را پس از سال‌ها ترور و عدم اعتراف برملا کرد که این به برکت خون سردار دل‌ها و دست قدرت الهی محقق شد و این یوم الله، روز جهانی مقاومت نیز نامیده شد.
یوم الله دیگر بزرگترین بدرقۀ جهان و حضور ده‌ها میلیونی و چندروزۀ ملت بزرگ ایران و ملت قدرشناس عراق و مردمان قدرشناس و حق طلب سایر کشور‌ها بخصوص همراهان در جبهۀ مقاومت از تشکیل دهنده، طراح و فرمانده و دیگر سردار بزرگ این جبهۀ عزت بخش بود که نظیر آن را تاریخ بشری به خود ندیده است؛ و یوم الله دیگر عکس العمل و واکنش قدرتمندانۀ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به این جنایت، و ضربۀ نظامی و حیثیتی به هیمنۀ پوشالی آمریکا و سیلی ملت ایران به آمریکای مستکبر بود که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی سوخت موشک هائی که پایگاه آمریکا را در هم کوبید فریاد انتقام ملت عزتمند ایران عزیز بود.

در تمامی شئون این دهۀ تاریخ ساز دو عنصر دینداری و بصیرت و میثاق امت با ولایت را می‌توان مشاهده کرد و از این رو دهۀ بصیرت و میثاق امت با ولایت زیبنده‌ترین عنوانی است که می‌توان برای این دهۀ باعظمت در نظر گرفت و ایام الله آن را متذکر شده و گرامی داشت.

گرامیداشت ایام الله و متذکر شدن آن، آموزه‌های قرآنی برای استمرار بهره مندی از نعمت‌ها و برکات الهی است.
چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین آیات الهی می‌فرماید: بدانید که خدای متعال ایّام‌اللّهی دارد، آن ایّام‌الله را به شما نصیب خواهد کرد؛ باید شما شکرگزار ایّام‌الله باشید. اگر واکنش درست و شاکرانه نشان دادید از آنچه که خدای متعال به شما داده است، خدای متعال به شما پیروزی‌های بیشتری را در آینده خواهد داد. بخشی از خطبۀ اول نماز جمعه ۲۷/۱۰/۱۳۹۹

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادای رسالت ذاتی سیاستگذاری و راهبری و هماهنگی و مدیریت مراسم عمومی و سراسری نظام اسلامی، ضمن گرامی داشت ایام الله دهۀ بصیرت و میثاق امت با ولایت و حماسه‌های ماندگار این دهه، از عموم حماسه آفرینان ایران اسلامی و آزادیخواهان و عزتمداران امت اسلام می‌خواهد تا ضمن تکریم این ایام، تذکر و یادآوری ایام الله و تعظیم شعائر اسلامی و انقلابی را پرشورتر از گذشته به انجام رسانده و با توجه به شرایط و محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و به حداقل رسیدن برگزاری مراسم و مناسبت‌های ملی و انقلابی در عرصۀ میدانی، ضمن مشارکت در برنامه‌های اعلام شده، با مجاهدت‌های فکورانه و فعالیت‌های خودجوش عموم ملت بصیر و مقاوم، به ویژه جوانان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ضمن تجدید بیعت با امام و مقتدای عزیزتر از جانمان و گرامی داشت یاد و نام شهدای راه حق و حقیقت و نجات بشریت از ظلمات جاهلیت مدرن، شهدای جبهۀ مقاومت بخصوص شهید والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و سردار بزرگ مقاومت شهید ابومهدی المهندس و همراهان خونین کفنشان و شهدای هسته‌ای بخصوص شهید والامقام دکتر فخری زاده و شهدای سلامت، شاکران، یادآوران و پاسداران ایام الله و این حماسه¬های بزرگ باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)