• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۰۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
فارس » اقتصادی

وام کرونا را از دست ندهید

پرونده های ناقص متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا در صورت تکمیل نشدن تا پایان دی ماه از فرایند دریافت وام حذف می شود.

جایگزینی پرونده‌های ناقص متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا با پرونده‌های جدیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، جایگزینی پرونده‌های ناقص متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا با پرونده‌های جدید، مصوبه هشتمین جلسه کارگروه اقتصاد اشتغال و سرمایه گذاری استان فارس بود.
 
بر اساس این مصوبه مقرر شد، بانک‌ها در تعامل با دستگاه‌های اجرایی تا پایان دی پرونده ناقص متقاضیانی که تاکنون اقدام به تکمیل پرونده هایشان نکرده اند را از فرایند دریافت وام حذف و پرونده متقاضیان دریافت این تسهیلات که تمامی شرایط را دارند اما در نوبت دریافت وام معطل مانده اند جایگزین آنان کنند.

افشون معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به اینکه این تسهیلات ارزان قیمت هستند و می توانند به سبد درآمدی استان فارس اضافه گردد بر تلاش بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای جذب هرچه بیشتر تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا تاکید کرد.

مختاری مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی با اشاره به این که تاکنون ۴۲ هزارو ۳۷۸ کارگاه برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کرده اند، گفت: فارس در بخش ثبت نام تسهیلات تاکنون جایگاه سوم کشور و در بخش پرداخت تسهیلات با پرداخت ۴۷۲ میلیارد تومان، جایگاه چهارم کشور را دارد.

وی افزود: در حال حاضر ۷۱۰ میلیارد تومان نیز تقاضای دریافت تسهیلات روی میز بانک ها است.
 
مختاری ادامه داد: عملکرد شهرستان‌های گراش، لار، خرمبید و مهر در جذب و پرداخت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا را عالی ارزیابی کرد و بر تلاش هر چه بیشتر سایر شهرستان‌ها و اطلاع رسانی دستگاه‌های اجرایی مربوطه بخصوص فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی وگردشگری، آموزش و پرورش، وزارت تحقیقات و فناوری و راه و شهرسازی و همچنین فرمانداران شهرستان‌های رده پایین‌تر در دریافت تسهیلات برای اطلاع رسانی به مشمولان و جذب این تسهیلات تاکید کرد.

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی به ۱۲ هزارو ۴۵۴ پرونده متقاضی دریافت تسهیلات به ارزش ۲۱۸ میلیارد تومان در شعب بانک‌های استان اشاره کرد و افزود: پرداخت این تسهیلات، به معنای افزوده شدن سبد درآمدی مردم فارس است و بانک‌ها هر چه بیشتر برای توزیع آن باید تلاش کنند.

اطلاع رسانی دستورالعمل الحاقی جدید ستاد ملی کرونا برای پرداخت تسهیلات جدید به مشاغل آسیب دیده از کرونا در سه حوزه فرهنگ، گردشگری و ورزش مصوبه دیگر این نشست بود.


افشون معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری فارس بر شناسایی و اطلاع رسانی فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی برای پرداخت این تسهیلات جدید به فعالان اقتصادی مشمول در سه حوزه مذکور تاکید کرد.

براساس این دستور العمل که به زودی جزییات آن منتشر می‌شود، تسهیلات بخش گردشگری بین ۵۰۰ تا ۹ هزار میلیون ریال، ورزش تا ۹۶۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده است.

بررسی روند تغییر نرخ بیکاری در استان فارس از سال ۹۵ تا تابستان ۹۸ که روندی کاهش بوده از دیگر موضوعات جلسه بود.

براساس ارزیابی اشتغال در فارس، سهم اشتغال فارس در حوزه صنعت ۲۷ درصد، دربخش کشاورزی ۲۱درصد و در بخش خدمات ۵۲ درصد اعلام شد که استان فارس در بخش اشتغال کشورو اقتصاد با توجه به پیشی گرفتن در دو بخش کشاورزی و خدماتی از متوسط کشوری، فارس، استانی خدماتی_ کشاورزی ارزیابی شد و بر تلاش برای صنعتی‌تر شدن فارس تاکید شد.

همچنین در این جلسه دستگاه‌های اجرایی ملزم شدند به منظور توانمند سازی بخش تولید و استفاده از ظرفیت‌های داخلی استان تا ۷۰ درصد نیاز‌های خود را در بخش تامین کالا و خدمات از داخل استان تامین کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک و  تسلیت شهادت مدافع نظم و امنیت استواریکم حسین سواری در اهواز
بهره برداری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای امام رضا(ع) رباط
دستاورد‌های یکساله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 
روایت روز تلخی که در حافظه شهر قزوین ماندگار شد
وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور
بهره برداری از مجتمع گاومیش داری صنعتی شیری در شوش
افتتاح و کلنگ زنی۶۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۵۶ تومان در شهرستان گچساران
نمایش آثار تحسین شده چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کیش
نجات جان ۹ تبعه افغانستانی در مرز تایباد
افتتاح سه طرح‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شاهین شهر
افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی اشترینان
وقتی کردستان عراق با افتخار از انقلاب اسلامی یاد می‌کند
آمادگی برای برگزاری رویداد ملی رسانه‌ای ایران جان
خبرنگاران رسانه ملی آماده به رخ کشیدن غیرت انقلابی مردم گلستان در جهان
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در چادگان
دعوت دادستان مرکز خوزستان برای حضور باشکوه مردم استان در یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت مسئولان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
افتتاح چند طرح با بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه در فیروزه
افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح آبرسانی در شهربابک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)