• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۲۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۱
بین الملل » آمریکا
سی ان ان گزارش داد

مهار کرونا در آمریکا تنها با تغییر دولت در واشنگتن

تنها با تغییر دولت ترامپ در واشنگتن، می‌توان همه گیری کرونا در آمریکا را کنترل کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از سی ان ان، کارشناسان علوم پزشکی در آمریکا با بررسی پیشینه‌ی عملکرد و «شکست قطعی» دولت دونالد ترامپ در زمینه‌ی پیشگیری شناسایی و تلاش برای درمان عفونت ویروسی کووید-۱۹، ابراز امیدواری می‌کنند دولت جو بایدن بتواند خیلی زود برای واکسیناسیون مردم دست به کار شود چرا که تنها با تغییر دولت در واشنگتن می‌توان همه گیری عفونت ویروسی کووید-۱۹ را به کنترل درآورد.
رکورد تلفات کرونا روز چهارشنبه در آمریکا شکسته شد و سه هزار و ۷۴۴ نفر دیگر به علت ابتلا به این بیماری جان باختند. شمار افرادی که در بیمارستان بستری شدند نیز با افزایش ۱۲۵ هزار و ۲۲۰ نفری همراه بود. هم اکنون نزدیک به ۲۰ میلیون نفر در آمریکا به این ویروس مبتلا شده و بیش از ۳۴۳ هزار نفر هم جان باخته اند.
بر اساس این گزارش گونه‌ی تازه ویروس کرونای انگلیسی نیز در جنوب کالیفرنیا شناسایی شده است. نخستین مورد ابتلا به گونه‌ی انگلیسی ویروس کرونا هم دیروز در کلورادو شناسایی شده بود.
جاتان راینر، کارشناس پزشکی و استاد علوم پزشکی در دانشگاه جورج واشنگتن با اشاره به شناسایی گونه‌ی عفونی‌تر عفونت ویروسی کووید-۱۹ گفت جای هیچ شگفتی نیست و به احتمال فراوان این گونه‌ی تازه هم اکنون در سراسر آمریکا گسترش پیدا کرده است.
به گفته‌ی راینر، انگلیسی‌ها این گونه‌ی ویروس کرونا را در ماه سپتامبر شناسایی کرده بودند و لذا اگر این ویروس جهش یافته این همه مدت در انگلیس بوده شاید از همان زمان در آمریکا نیز وجود داشته است. تنها تفاوتی که وجود دارد این است که تجسس ژنتیکی در آمریکا به اندازه‌ی دستگاهی که برای این کار در انگلیس وجود دارد پیگیر و ثابت قدم نیست. درسی که ما باید از این فرایند بیاموزیم این است که بهتر از این‌ها عمل کنیم. از این رو انتقال ویروس کرونا در آمریکا خیلی پرشتاب‌تر اتفاق می‌افتد اگرچه بر پایه درصدی به نظر نمی‌رسد کشنده‌تر باشد. اما اگر افراد بیشتری به این عفونت ویروسی مبتلا شوند پس تلفات بیشتری هم به همراه خواهد داشت. ما باید هر آنچه را که می‌دانیم دو برابر افزایش دهیم و برای جلوگیری از انتقال این ویروس گام برداریم. ماسک بزنیم، فاصله‌ی اجتماعی را رعایت کنیم و از حضور در مکان‌های شلوغ دوری کنیم.
وی این ادعا را که گفته می‌شود اگر گونه‌ی تازه‌ی ویروس کرونا آسان‌تر و پرشتاب‌تر منتقل شود پس پوشیدن ماسک هم چندان اثرگذار نیست رد کرد و افزود: «فکر می‌کنم اگر افراد در حضور فرد مبتلا به عفونت ویروسی کووید-۱۹ هیچگونه پوشش محافظتی نداشته باشند خیلی زودتر و ساده‌تر به ویروس مبتلا می‌شوند. اما پوشیدن ماسک از ابتلا به ویروس جلوگیری می‌کند. این ویروس نمی‌تواند به شکلی سحرآمیز در لایه‌های محافظتی نفوذ کند، اما اگر هیچ گونه پوشش محافظتی در میان نباشد احتمال ابتلا به ویروس افزایش می‌یابد. پس این انگیزه‌ی خوبی برای محافظت از خود است.»
گفته می‌شود تاکنون نزدیک به دو میلیون و ۸۰۰ هزار آمریکایی در برابر عفونت ویروسی کووید-۱۹ واکسینه شده اند. این در حالی است که قرار بود بر اساس پیش بینی‌های ابتدایی مقام‌های دولت ترامپ تا امروز ۲۰ میلیون آمریکایی واکسینه شده باشند. این رقم‌ها بسیار دلسردکننده است و آمریکا از بسیاری کشور‌ها در این زمینه عقب مانده است.
استاد علوم پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن در پاسخ به این پرسش که چه باید کرد تا روند واکسیناسیون تندتر پیش برود گفت: «نیاز داریم که احساس وضعیت اورژانسی در کشور ایجاد شود. اما داریم این واکسن‌ها را به شکلی تفریحی میان مردم پخش می‌کنیم. هم اکنون نزدیک به ۱۰ میلیون دوز از این واکسن‌ها در قفسه مانده و باید به مردم تزریق شود. باید رویدادی همگانی اتفاق بیافتد و واکسیناسیون به گونه‌ای فراگیر و همه جانبه در دستور کار قرار گیرد. متاسفانه باید بگویم هم اکنون در سراسر کشور هزاران خودرو صف می‌کشند تا یک وعده غذای خیریه دریافت کنند؛ باید نیم میلیارد دوز از این دو گونه واکسن را در طول سال آینده میلادی تزریق کرده باشیم. هم اکنون روزانه یکصد و پنجاه هزار نفر را واکسن می‌زنیم در حالی که باید دو میلیون نفر را در هر روز واکسن بزنیم. ضرورت این کار احساس نشده است.»
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به صراحت اعلام کرده پخش واکسن و تزریق آن به مردم به عهده‌ی ایالت ها است و خودش و دولت را از این فرایند کنار کشیده و به بازی گلف می‌پردازد و همچنان به ادعا‌های بی پایه و اساس خود در زمینه‌ی نتیجه‌ی انتخابات ریاست جمهوری ادامه می‌دهد. هنوز سه هفته تا روی کار آمدن دولت جو بایدن باقی مانده است.
راینر درباره‌ی توانایی دولت بایدن برای اصلاح روند اشتباه ترامپ در مبارزه با همه گیری عفونت ویروسی کووید-۱۹ هم گفت: «اطمینان دارم که تیم جو بایدن، کارشان را در این زمینه آغاز کرده اند. بسیاری از ما در چند ماه گذشته به این نتیجه رسیده بودیم که تنها با تغییر دولت می‌توان این همه گیری را کنترل کرد. زیرا دولت ترامپ دانش این کار را نداشت و در زمینه‌ی آزمایش ابتلا به ویروس کرونا ناکام بود و در حالی که ویروس به شدت در سراسر کشور گسترش پیدا می‌کرد این دولت نتوانست آزمایش را به درستی انجام بدهد. متاسفانه همین ناکامی و شکست درباره‌ی واکسیناسیون تکرار می‌شود.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)