• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۲۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
بین الملل » اروپا
با خروج انگليس از اتحاديه اروپا

امیدواری اسکاتلندی‌ها به کسب استقلال

ساکنان اسکاتلند امیدوارند عملی شدن خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به جرقه‌ای برای کسب استقلال اسکاتلند مبدل شود.

امیدواری اسکاتلندی‌ها به کسب استقلال
  به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاري فرانسه، با وجود آنکه اجرای تدابیر قرنطینه، مراسم سال نو میلادی در اسکاتلند به شدت تحت تاثیر قرار داده است، ساکنان امیدوارند عملی شدن خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به جرقه‌ای برای کسب استقلال اسکاتلند مبدل شود.
همزمان با اجرای تدابیر قرنطینه در پی شیوع کرونا، در خیابان‌های ادمینبورگ یکی از بزرگترین شهر‌های آن، کسی برای برگزاری جشن تحویل سال ۲۰۲۱ حضور نداشت. این در حالی است که شمار زیادی از اسکاتلندی ها، ناخرسند از عملی شدن برگزیت، امیدوارند که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به جرقه‌ای برای کسب استقلال مبدل شود.
عصر روز پنجشنبه شماری از فعالان پرچم در دست، در اقدامی نمادین در برابر پنجره‌های پارلمان اسکاتلند، در مخالفت با قرنطینه تظاهرات کردند.
از نظر حزب نخست وزیر استقلال طلب اسکاتلند موسوم به حزب اس ان پی، مسیری سیاسی و خشمی که بتوان روی آن سرمایه گذاری کرد، وجود ندارد.
حزب نیکولا استورجن نخست وزیر اسکاتلند به شدت از برگزاری انتخابات محلی ماه مه (آینده) و ضرورت حق برگزاری همه پرسی خودمختاری حمایت کرده است. آخرین همه پرسی استقلال طلبان در سال ۲۰۱۴ برگزار شد.
پیروزی گسترده حزب اس ان پی می‌تواند به تشدید فشار‌ها بر لندن برای پذیرش دومین همه پرسی که اندیریف ۲ indyref۲ نام گرفته است، منجر شود. پافشاری بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس بر مخالفت با همه پرسی نیز می‌تواند خطر شکل گیری بحرانی مرتبط با قانون اساسی به دنبال داشته باشد.
خبرگزاری فرانسه در ادامه این گزارش با انتخاب میان تیتری با عنوان «سال ۲۰۲۱، سالی تعیین کننده؟» نوشت: بر اساس آخرین نظرسنجی انجام گرفته توسط ساوانتا کوم رس در نیمه ماه دسامبر، ۵۸ درصد اسکاتلندی‌ها - از این پس و به شکلی بی سابقه - از جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا حمایت می‌کنند.
نیکلا مک ایوان تحلیلگر و استاد علوم سیاسی در دانشگاه ادمینبورگ در این باره گفت: تشخیص میزان گرایش‌ها دشوار است. گرایش‌ها و نظرات در حال نوسان هستند. در نیمه اول سال ۲۰۲۰ نظر مردم در مورد برگزیت ۵۰/۵۰ بود. در نیمه دوم سال، حمایت مردم از برگزیت ابتدا ۵۰ درصد بود و این نرخ به ۵۹ درصد رسید. این تغییر، عمدتا با چگونگی اداره اپیدمی کووید-۱۹ مرتبط بوده است.
نخست وزیر محبوب اسکاتلند از ماه مه برای برگزاری نشست‌های مطبوعاتی وارد عمل شد و از آن زمان ۱۵۰ نشست برگزار کرد. روزنامه چپگرای گاردین روش وی را واقعا قابل اعتماد و محتوی مشاوره‌های محتاطانه و سنجیده توصیف کرد. نخست وزیر اسکاتلند در مقایسه با بوریس جانسون - که عملکرد وی در قبال اپیدمی مملو از تغییرات قلمداد می‌شود - از اداره محلی بحران سلامت سود برد. مایک بلک شاو از مدافعان کسب استقلال اسکاتلند، مبارزه برای برگزاری همه پرسی را از هم اکنون در شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده است. وی در این باره گفت: سال ۲۰۲۱ برای جنبش استقلال طلبی سالی تعیین کننده خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اکران فیلم‌های شانزدهمین جشنواره فیلم فجر در اصفهان
امام زمان (عج) تهاجم دشمن را نظارت می‌کنند
ایرانِ امام زمان
توزیع یک تن گوشفیل نذری در اصفهان
جشن نیمه شعبان در سراسر کشور
حقوق بشر به سبک پهلوی
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اهدای  ۳۸۶ واحد خون در سالروز مولود حضرت مهدی(عج)
ریختن مواد سمی روی اراضی جنوب لبنان از سوی اسرائیل جنایت است
گشایش ششمین نمایشگاه مد و لباس فردخت در کاشان
با امید از پس همه کارها بر می‌آییم
حمایت مصر از راهکار‌های سیاسی حل اختلاف ایران - آمریکا
افتتاح و آغاز ۷ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در همدان
مسجد مقدس جمکران میزبان جمعیت میلیونی عاشقان امام زمان (عج)
افتتاح ۲۸ طرح خدماتی در بخش‌های دابودشت و دشت سر آمل
تمرکز استان بر فرآوری مواد معدنی و ایجاد ارزش افزوده است
بهره برداری دو خانه بهداشت در حاجی‌آباد
پخش گزارش بازدید سرلشکر موسوی از یگان موشکی سپاه از خبر ۲۰:۳۰
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۳ طرح برق‌رسانی در استان بوشهر
شهادت یک سرباز در شهرستان گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)