• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۳۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

"اخلاص در عمل" و "التزام عملی به ولایت"، دو رکن اساسی مکتب سلیمانی

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه: آنچه که شخصیت سردار سلیمانی را به مکتب حاج قاسم تبدیل می‌کند، دو عنصر "اخلاص" و "ولایت" در وجود ایشان و التزام عملی او به این دو است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با حضور در برنامه تلویزیونی"سلام صبح بخیر" شبکه سه سیما با بیان اینکه مکتب حاج قاسم دربرگیرنده ویژگی‌های شخصی و شخصیتی سردار سلیمانی است، افزود: تمرکز بر روی ویژگی‌های شخصی سردار سلیمانی بدون توجه به عناصر شخصیتی ایشان، تصویری ناقص از مکتب حاج قاسم ارائه می‌دهد.
وی گفت: آنچه که شخصیت سردار سلیمانی را به مکتب حاج قاسم تبدیل می‌کند، تجلی بارز و برجسته دو عنصر "اخلاص" و "ولایت" در وجود ایشان و التزام عملی به این دو ویژگی است.
باقری کنی با تاکید بر اینکه "اخلاص در عمل" و "التزام عملی به ولایت"، دو رکن اساسی مکتب سلیمانی است و بدون این دو، چیزی از مکتب سلیمانی باقی نمی‌ماند، افزود: اخلاص عملی سلیمانی بود که موجب شد تا او هیچگاه برای این که در قاب تصویر قرار گیرد، تلاش نکند، بلکه برعکس همواره از عرضه خود پرهیز می‌کرد.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: سردار سلیمانی "مردمی بودن" را با تصویرسازی در رسانه‌ها نشان نداد، بلکه با استفاده شخصی نکردن از بیت‌المال، التزام عملی به غمخواری مردم و حتی پرهیز از مباحات به اثبات رساند.
وی افزود: مکتب سلیمانی، الگوی کارا و کارآمد از سبک زندگی شخصی و حکومتی کارگزاران نظام اسلامی را ارائه می‌دهد.
باقری کنی گفت: " سازش با دشمنان" و "کرنش در برابر بیگانگان" با مکتب حاج قاسم بیگانه است؛ نمی‌شود هم سازش با دشمنان را ترویج کرد وهم خود را پیرو مکتب حاج قاسم جا زد.
وی ادامه داد: سیاست‌ورزی حاج قاسم در امتداد مقاومت، تکمیل کننده و تثبیت کننده مقاومت بود، در حالی که برخی تلاش دارند تا سیاست‌ورزی حاج قاسم را جایگزین مقاومت معرفی کنند.
معاون امور بین الملل رییس قوه قضاییه گفت: در مکتب حاج قاسم، هیچ خط ویژه‌ای برای کارگزاران حکومتی وجود ندارد، بلکه آن‌ها هم باید مانند مردم پشت چراغ قرمز استفاده شخصی از بیت‌المال توقف کنند.
وی همچنین با اشاره به اینکه در مکتب حاج قاسم، "گزارش عملکرد" از سوی کارگزاران حکومتی هیچ جایگاهی ندارد، بلکه آنچه مهم است، "حصول نتیجه" است، افزود: در مکتب حاج قاسم، از جنگ استقبال نمی‌شود، اما متجاوز تا خود جهنم بدرقه می‌شود تا از به درک واصل شدن او اطمینان حاصل شود.
دبیر ستاد حقوق بشر درباره مجاهدت‌های سردار سلیمانی گفت: در چهار دهه جهاد مقدس حاج قاسم،
"تجاوز" هیچ جایگاهی ندارد و تمام ۴۰ سال جهاد صرفاً در قاب "دفاع مقدس" قابل دیدن است، البته دفاع فعال و بازدارنده، نه دفاع منفعل و عقب رونده.

اخلاص و التزام عملی به ولایت دو عنصر اساسی ویژگی شخصیتی سردار شهید سلیمانی

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه گفت: اخلاص عملی و التزام عملی به ولایت دو عنصر اساسی در ویژگی‌های شخصیتی سردار است که این دو عنصر قوام دهنده به مکتب سردار هستند.
محمدعلی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ادامه افزود: شهید سلیمانی به جای آنکه در چشم‌های مردم جا بگیرد در قلب مردم جای گرفت. برای یافتن جایگاه نزد مردم نیاز است که به طور عملی پیگیر منافع مردم باشیم.
وی افزود: جنایت ترور حاج قاسم توسط افرادی انجام شده که جزو اشغالگران عراق هستند و به هیچ ضابطه و قاعده بین‌المللی پایبند نیستند و همه ضوابط معمول بین‌المللی را فقط برای منافع و سیاست‌های خود زیر پا می‌گذارند.
باقری کنی ادامه داد: برای آن‌ها انسان و حقوق او اصلا ارزشی ندارد به ویژه اینکه انسان در چارچوب منافع آن‌ها تعریف نشده باشد. از نظر آن‌ها انسان کسی است که یا باید غربی باشد و یا منافع غربی‌ها را دنبال کند و اگر این دو ویژگی را نداشته باشند هیچ هویتی برای انسان قائل نیستند.
معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه گفت: از نظر آمریکائی‌ها اگر انسان با ارزش‌ها و نظرات آن‌ها یکی نباشد پس هیچ ارزشی نخواهد داشت و برای هویت انسانی ارزشی قائل نیستند.
وی افزود: آمریکائی‌ها یک فرمانده بزرگ را که در مبارزه با تروریسم نقش مهمی داشته مورد هدف قرار داد و این جنایت بزرگ است. در حالی که ادعای مبارزه با تروریسم را نیز دارند و این موضوع رسوایی آشکار برای آمریکا بود.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: غربی‌ها با بازی با کلمات و مفاهیم برای ایجاد مفاهیم مورد نظر خود تقلب می‌کنند.
وی افزود: شهید سلیمانی از این منظر یک مکتب است که دارای دو ویژگی مهم است. ویژگی‌های شخصی ایشان که بسیار بارز است مانند مردم‌داری، شجاعت و ویژگی‌های شخصیتی ایشان که شکل دهنده مکتب سلیمانی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)