• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۳۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال

بازنشسته‌ها حق نامزدی انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارند

معاون وزیر ورزش: بازنشسته‌ها نمی‌توانند در انتخابات فدراسیون فوتبال برای سمت ریاست ثبت نام کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی علی نژاد پس از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در جمع خبرنگاران گفت: انتخابات شرایط خوبی داشت، ما ثبت نام فدراسیون‌های متعددی را که نیاز به برگزاری انتخابات داشتند از مدت‌ها قبل انجام دادیم، دو موضوع برگزاری مجامع را به تاخیر انداخت یکی بحث تایید صلاحیت نامزد‌ها و موضوع دوم موج سوم کرونا بود که در اکثر شهر‌ها شرایط قرمز بود و ستاد کرونا اجازه تجمعات و برگزاری مراسم را نمی‌داد.
وی افزود: خوشبختانه با توجه به این که مردم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کردند ما توانستیم در اولین فرصت امکان برگزاری مجمع چهار فدراسیون را داشته باشیم.
علی نژاد افزود: این موضوع نشان دهنده عزم وزارت ورزش برای برگزاری انتخابات است من گفته بودم که به خاطر شرایط کرونا نتوانستیم انتخابات فدراسیون‌های را برگزار کنیم وگرنه وزارت ورزش به دنبال این است که هر چه زودتر انتخابات را برگزار کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


معاون وزیر ورزش گفت: در خصوص دو سه انتخابات فدراسیون‌ها باید بگویم در فدراسیون اتومبیلرانی، موتورسواری و فدراسیون نجات غریق و غواصی هنوز تایید صلاحیت نامزد‌ها انجام نشده است و در فدراسیون شطرنج هم موضوعاتی مطرح شده که در حال بررسی هستیم و انشاء الله با برطرف شدن این موضوعات انتخابات این فدراسیون‌ها انجام می‌شود.
وی گفت: ما در حال حاضر انتخاباتی غیر از این فدراسیون‌ها نداریم و به شرطی که شرایط کرونایی جامعه عادی باشد تا قبل از سال انتخابات این فدراسیون‌ها را برگزار کنیم.
علی نژاد در خصوص انتخاب نصیرزاده به عنوان رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هم گفت: خدا رو شکر او فردی دانشگاهی است که در این رشته هم سابقه فعالیت داشته است و سابقه فعالیت در فدراسیون کشتی را هم دارد، امیدوارم او بتواند با یک نگاه علمی این فدراسیون را راهبری کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


معاون وزیر ورزش در پاسخ به سوالی در خصوص حذف شرط سنی برای نامزد‌های انتخابات فدراسیون فوتبال هم گفت: حذف شرط سنی از تاکیدات فیفا بود که باید در این خصوص نه سقف و نه کفی وجود داشته باشد فدراسیون فوتبال براساس اساسنامه موسسه‌ای است با شخصیت حقوقی مستقل که طبق قوانین جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند قوانین در مورد فدراسیون‌ها روشن است و فدراسیون فوتبال یک نهاد عمومی غیر دولتی است و ریاست فدراسیون هم یک شغل بحساب می‌آید و بازنشسته‌ها حق نامزدی انتخابات را ندارند، ولی برای عضویت در هیات رئیسه که یک شغل موقت است حضور آن‌ها اشکالی ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

علی‌نژاد در خصوص آخرین وضعیت واگذاری پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: خوشبختانه روز چهارشنبه گذشته مجمع باشگاه پرسپولیس را برگزار کردیم که صورت‌های مالی باشگاه به تصویب مجمع رسید و اقدامات مربوطه حسابرسی شد. ان شالله در چند روز آینده با همکاری باشگاه و شرکت مشاوری که در راستای جذب و پذیرش باشگاه در بازار سرمایه است، اسناد مربوطه به مجمع پذیرش باشگاه در بورس و فرابورس ارائه خواهد شد و از آنجا مسئولان فرابورس و بورس تصمیم‌گیری خواهند کرد.
وی ادامه داد: امروز هم ساعت دو مجمع باشگاه استقلال برگزار خواهد شد و ان شالله اسناد و صورت‌های مالی استقلال هم به تصویب خواهد رسید. بعد از آن هم اقدامات بعدی برای پذیرش این باشگاه در فرابورس انجام خواهد شد. خوشبختانه در باشگاه پرسپولیس اقدام مربوط به افزایش سرمایه انجام شده و دو مجموعه‌ای که برای آن‌ها بوده در حدود ۷۰۰ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده است.
معاون وزیر ورزش عنوان کرد: درباره استقلال هم بعد از حسابرسی افزایش سرمایه به هیات واگذاری صورت می‌گیرد تا اقدامات بعدی انجام شود. برگزاری دو مجمع استقلال و پرسپولیس دو قدم بزرگ برای واگذاری این دو باشگاه بود، تقریبا شاید یکی دو هفته دیگر بیشتر برای امور مربوط به باشگاه‌ها و وزارت ورزش باقی نمانده باشد و بقیه کار‌ها در اختیار حوزه خصوصی‌سازی و فرابورس است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

علی نژاد درباره دلیل توقیف ساختمان باشگاه پرسپولیس در کنار فدراسیون فوتبال برای بحث بدهی به شستا گفت: اساس موضوع روشن است، شرکت شستا به دلیل طلب ۲ میلیون یورویی‌اش از فدراسیون فوتبال در پرونده ویلموتس به مرجع قضایی شکایت کرده است فدراسیون تاکنون ۱۶ میلیارد تومان را برگردانده است و اگر مبنای ریالی بگذاریم یک عدد است و اگر مبنای یورویی باشد یک عدد دیگر است.
وی افزود: این پول به صورت خرد‌خرد در حال پرداخت بوده، ولی شستا به خاطر الزام‌های قانونی که داشته به دستگاه قضا مراجعه کرده است. مذاکراتی شده تا اقدامات بعدی فعلا متوقف شود تا ان شالله یک توافق جدیدی شکل بگیرد و نهایتا تا چند ماه آینده طلب باقی‌مانده شستا پرداخت شود. قطعا فدراسیون فوتبال موظف است بدهی‌اش را پرداخت کند. سند ساختمان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به نام فدراسیون فوتبال است. هرچند در اختیار سرخابی‌ها است، ولی سند مالکیت به نام فدراسیون است.
معاون وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: شستا هم به دنبال اسنادی بوده که متعلق به فدراسیون فوتبال باشد. ساختمان باشگاه پرسپولیس هم یکی از آن‌ها بوده است. به هر حال اکنون نگرانی وجود ندارد و این موضوع هم با گفتگو حل خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

علی نژاد درباره رصد وزارت ورزش نسبت به مواد نیروزای غیرمجاز و مکلف کردن رئیس جدید فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به نظارت ویژه در این امر گفت: بحث مکمل‌ها و دارو‌های غیر مجاز خیلی مهم بوده و فروش آن‌ها در باشگاه ممنوع است. فدراسیون و کمیسیون ماده پنج در استان‌ها باید نظارت داشته باشند، زیرا این امر با سلامت جامعه سر و کار دارد. از نصیرزاده درخواست کردم دقت ویژه‌ای داشته باشد.
وی ادامه داد: بحث مدرک فروشی هم موضوع مهم و داغ دیگری است. فدراسیون باید در حوزه آموزش که یکی از ارکان اصلی در توسعه هر رشته‌ای است دقت نظر بیشتری داشته باشد.

معاون وزیر ورزش درباره اینکه آیا امضاء کنندگان قرارداد ویلموتس می‌توانند در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کنند، گفت: فرایند انتخابات روشن است و نهاد‌هایی که این فرایند را دارند در اساسنامه دیده شده، نهاد‌ها نظارتی مشخص هستند. اینکه در انتخابات می‌توانند شرکت کنند یا نه در اختیار من نیست که اظهار نظر کنم. دولت و وزارت ورزش هیچ دخالتی در مورد شرکت یا عدم شرکت کاندیدا‌ها نخواهد داشت.
علی نژاد در خصوص اینکه گفته می‌شود مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس به خاطر اینکه زیر مجموعه وزارت هستند باطل می‌شود، عنوان کرد: طبق آنچه که در رسانه‌ها منتشر شده مجوز حرفه‌ای این دو باشگاه به صورت اولیه صادر شده و نگرانی وجود نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)