• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۴۵۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۹
بین الملل » غرب آسیا
گزارش شبکه العالم

مراسم بزرگداشت سرداران مقاومت در یمن

اولین سالگرد شهادت سرداران حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، در مراسمی با حضور شخصیت‌های مختلف در صنعا، پایتخت یمن، گرامی داشته شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، اولین سالگرد شهادت سرداران حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، در مراسمی با حضور شخصیت‌های مختلف در صنعا، پایتخت یمن، گرامی داشته شد.
هم زمان با برگزاری این مراسم، عبدالملک بدرالدین الحوثی دبیر کل انصار الله یمن در پیامی به خانواده شهید سلیمانی، تاکید کرد، شهید در ضمیر آزادگان جاودانه خواهد بود و اثرش همواره باقی است.
خبرنگار العالم در صنعا، با ارسال گزارشی از مراسم سالگرد سرداران شهید، تاکید کرد، از این مراسم که با هدف پاسداشت یاد و نام قهرمانان محور مقاومت، شهیدان سلیمانی و الهمندس برگزار شد، استقبال باشکوهی شده است و این استقبال برخاسته از ارزش و جایگاه این شهدای بزرگ در تمام کشور‌های عضو محور مقاومت است.
احمد عبدالرحمان برکت نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در یمن در حاشیه این مراسم به خبرنگار العالم گفت، از قلب یمن مقاوم یاد و نام دو مجاهد بزرگ یعنی حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را گرامی می‌داریم. حاج قاسمی که در محور مقاومت همگان او را می‌شناسند، سرداری قدرتمند و بزرگ که تمام زندگیش را خالصانه برای فلسطین گذاشت و جانش را برای فلسطین داد. او در این راه در برابر برنامه‌های صهیونیسم و آمریکا جهت تفرقه افکنی در منطقه، ایستاد.


خبرنگار العالم ادامه داد، مراسم یادبود این شهیدان در میان امت‌های آزاده، به منزله تقویت پایبندی به راه و رسم شهداست. یمنی‌ها نیز با استفاده از این مناسبت بر ضرورت پایداری و ایستادگی در برابر حضور آمریکا در منطقه تاکید کردند و از این هدف به عنوان یکی از گزینه‌های انتقام خون این دو شهید یاد کردند.
حسن الحمران مدیر بخش فلسطین در انصار الله یمن به خبرنگار العالم گفت، خداوند به این دو شهید بزرگوار که جانشان را در راه معبود هدیه دادند، عزت و کرامت بخشید و این امر سبب هراس در دل دشمنان خدا در تمامی مناطق شده است.
در مراسم یادبود این شهیدان در صنعا، شخصیت‌های رسمی و دولتی یمن حضور داشتند، همانگونه که حسن ایرلو، سفیر ایران در صنعا نیز از حاضران در این مراسم بود. دبیرکل انصار الله یمن نیز در همین زمینه پیام ویژه‌ای را برای خانواده شهید سلیمانی ارسال کرده است.
تاکید همیشگی آزادمردان مقاومت این است که جانفشانی شهدایشان چیزی جز تقویت مقاومت و پیروزی در میدان‌های دفاع از قضایای امت و مبارزه با استکبار نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دورود و سلام به همه سرداران شجاع یمن شما مسئولین قدرشناس مجاهدین انقلاب اسلامی ایران به شما افتخار میکنیم راه شهید سلیمانی عزیزم را ادامه داد ه و جواب دندان شکنی به قاتلین سردار شهید سلیمانی عزیزم را داده و زندگی اینجنایتکاران را نابود کنید دنبال کشتن و تکه وپاره پاره کردن ترامپ قاتل شهید سلیمانی عزیزم هستند از مدیریت محترم خبر تشکر فراوان میکنیم.
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)