• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۶۴۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۶
بین الملل » غرب آسیا
کارنامه سیاه متجاوزان،

۹ هزار حمله هوایی متجاوزان به یمن در یک سال

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد ائتلاف متجاوز سال قبل نزدیک به ۹ هزار بار حمله هوایی کردند.

۹ هزار حمله هوایی متجاوزان به یمن در یک سال   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در کنفرانس مطبوعاتی گفت: هواپیما‌های ائتلاف متجاوز در سال ۲۰۲۰ بیش از هشت هزار و ۸۸۸ بار حملات هوایی داشتند که ۴۱۰ مورد از آن‌ها حملات پهپادی بود که علیه ۱۲ استان یمن صورت گرفت.
وی تاکید کرد: در سال ۲۰۲۰ استان مارب بیش از سه هزار ۶۲۱ بار مورد حملات هوایی قرار گرفت. پس از آن استان الجوف بیش از هزار و ۹۸۱ بار و پس از آن استان صعده بیش از ۷۲۶ بار مورد حمله هوایی قرار گرفتند.
 
سرتیپ یحیی سریع افزود: ائتلاف متجاوز سعودی در تجاوز و حملات خود به صورت مداوم به تخلفات خود در استان الحدیده ادامه داد. این استان اخیرا شاهد جنایت جدید دشمن متجاوز بود.حملات ائتلاف متجاوز در سال 2020 به شهادت و زخمی شدن صدها نفر از مردم یمن در مناطق مختلف منجر شد. افزون بر آن به دارایی ها هم خسارت وارد کرد.نیرو‌های مسلح یمن در واکنش به اقدام ائتلاف متجاوز به ادامه ارتکاب جنایات جنگی، حملات بی سابقه‌ای علیه دشمن انجام و تجهیزات آن را داخل کشور هدف قرار دادند. نیرو‌های ما در سال ۲۰۲۰ بیش از ۹۷۴ عملیات نظامی انجام دادند که مهم‌ترین آن‌ها عملیات «بنیان مرصوص» و عملیات «فأمکن منهم» و پاکسازی منطقه قیفه بود. در یکی از عملیات‌های نیرو‌های یمنی، صد‌ها نفر از مزدوران ائتلاف متجاوز به سرعت خود را تسلیم کردند.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن افزود: در عملیات نیرو‌های ما در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۵ هزار نفر از عناصر دشمن کشته یا زخمی شدند. یگان موشکی یمن با 75 موشک بالستیک و بالدار, مواضعی را داخل سعودی هدف قرار دادند. 20 موشک بدر p همچنین 30 موشک بدر 1 و 12 موشک دیگر به سوی سعودی شلیک شد.

سریع افزود: هفت موشک قدس بالدار و شش موشک ذوالفقار نیز به سوی سعودی شلیک شد. نیروهای یگان موشکی ثابت کردند قدرت بازدارندگی مطلوب را دارند و خسارت های فراوانی به ویژه به بخش تاسیسات حیاتی دشمن که در چارچوب اهداف نیروهای ما بود، وارد کردند. خسارت‌های دشمن شامل بیش از هزار و ۹۰ خودروی نظامی، خودروی زرهی و تانک می‌شود که در جبه‌های مختلف جنگ طی سال گذشته منهدم شدند.
 
یحیی سریع افزود: یگان موشکی نیرو‌های یمنی در سال ۲۰۲۰ به لطف خداوند ده‌ها عملیات موفق انجام داد و طی این عملیات‌ها ۲۵۳ موشک بالستیک و بالدار شلیک کرد. ۱۷۸ موشک بالستیک، مواضع و پادگان‌های متجاوزان و خیانتکاران مزدور را در جبهه‌های داخل هدف قرار دادند. ۱۰ هدف حیاتی و حساس در عمق سعودی وجود دارد که در چارچوب بانک اهداف نیرو‌های ما است و ممکن است هر لحظه مورد هدف قرار گیرند. ما برای اجرای حملات بی سابقه در طول شبانه روز و نیز برای حمله به ۱۰ هدف مهم و حساس آمادگی داریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چقدرخوب میشدکه کاخ آل سعوددرریاض موردحملات موشکی وپهبادی قرارمیگرفت،اگرچنین اتفاقی بیافتدآل سعود۲۴ ساعت نشده پای میزمذاکره وتسلیم میادنه امتحان کنید.
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)