• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۶۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۲
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
چالش دولت ژاپن

بی اعتمادی مردم ژاپن به واکسن کرونا

میزان اعتماد به واکسن کرونا در ژاپن، کمتر از سی درصد است و همین مسئله، دولت ژاپن را با چالشی جدی مواجه کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، میزان اعتماد به واکسن کرونا در ژاپن، کمتر از سی درصد است و همین مسئله، دولت ژاپن را با چالشی جدی مواجه کرده است.
با وجود شیوع مجدد بیماری کووید-۱۹ در بخش‌هایی از ژاپن، مردم این کشور به شدت به واکسیناسیون مقابله با کرونا بدبین هستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد کمتر از سی درصد از مردم ژاپن، با این نگرش به طور کامل موافق هستند که واکسن کرونا امن و موثر است. این درحالی است که در کشوری همانند آمریکا این رقم حدود پنجاه درصد است. احتیاط بیش از اندازه ژاپنی‌ها درباره پذیرش واکسن کرونا در مسائل تاریخی ریشه دارد و اینکه ژاپنی‌ها درباره ایمنی واکسن و آثار جانبی احتمالی آن چه نگرانی‌هایی دارند.

با این اوصاف، دولت ژاپن برای متقاعد کردن مردم به پذیرش واکسیناسیون کرونا با چالش‌های جدی مواجه است تا مردم قانع شوند واکسن‌ها امن و اثربخش هستند. در عین حال، سرعت برنامه‌های ژاپن برای واکسیناسیون گسترده کمتر از بسیاری از کشور‌های دیگر است. نخست وزیر ژاپن اعلام کرده است در اواخر فوریه، واکسیناسیون کرونا شروع خواهد شد. براساس این طرح، واکسن کرونا در ابتدا به کادر درمانی خط مقدم کرونا و افراد مسن تزریق خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
پایتخت ژاپن کانون شیوع کرونا
شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارش دیگری اعلام کرد، در روز‌های اخیر بیماری کووید-۱۹ در بخش‌هایی از ژاپن به شدت گسترش یافته است. توکیو، پایتخت ژاپن و نواحی اطراف آن به کانون اصلی شیوع این بیماری تبدیل شده اند. با بروز موج جدید شیوع بیماری کووید-۱۹ در توکیو و حومه، مقامات ژاپنی در حال بررسی اعلام وضعیت فوق العاده در این منطقه هستند.
در یک هفته‌ی گذشته به صورت میانگین روزانه سه هزار و یکصد مورد جدید از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در ژاپن گزارش شده است. دولت مرکزی ژاپن از نظر قانونی این اختیار را ندارد که مقررات وضع فوق العاده را اجرایی کند. اما اعلام این وضعیت از جانب دولت مرکزی ژاپن به دولت‌های محلی این امکان را می‌دهد تا بتوانند مقرراتی را در این زمینه اعمال کنند.
با وجود الزام آور نبودن مقررات فوق العاده‌ای که دولت ژاپن بخواهد در این زمینه ارائه کند، باز هم نخست وزیر ژاپن در اعلام این وضعیت اکراه دارد، زیرا نگران تاثیرات اقتصادی این کار بر اقتصاد ژاپن است. البته وی به صورت علنی اعلام کرده در حال بررسی اعلام وضع فوق العاده است. این سخنان پس از آن مطرح می‌شود که مسئولان در توکیو و سه منطقه‌ی اطراف آن از نخست وزیر خواستند که این کار را انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)