• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴
بین الملل » اقتصادی
در پایان معاملات امروز

افزایش بهای نفت در بازار لندن

بهای نفت خام سبک ‏برنت (دریای شمال)‏، سبد نفتی اروپا، در معاملات روز پنجشنبه افزایش یافت.

افزایش بهای نفت در بازار لندنبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، در معاملات روز کاری لندن، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود برای تحویل در ماه مارس با ۱۶ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۵۶ دلار و ۱۵ سنت رسید.

در معاملات الکترونیک بازار نیویورک هم بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمدییت‏)، ‏برای تحویل ‏در ماه فوریه با ۱۷ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۵۳ دلار رسید.
کارلو آلبرتو دو کاسا (Carlo Alberto De Casa) کارشناس شرکت کارگزاری و ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری در بازار انرژی اکتیوتریدز≺ Activtrades ≻ در این باره می‌گوید: قیمت نفت در بازار جهانی بعد از افزایش روز‌های اخیر در حال تثبیت است. در این روز‌ها بهای نفت آنچنان افزایش یافت که از زمان شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ در سال گذشته تاکنون بی سابقه بوده است.
در پایان معاملات روز گذشته بهای دو شاخص عمده نفتی جهان، یعنی نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال که ‏از آن به عنوان مرجع قیمت گذاری ‏نفت در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود و نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمیدییت‏) که برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا به کار ‏برده می ‏شود، به ترتیب به ۵۷ دلار و ۴۲ سنت و ۵۳ دلار و ۹۳ سنت رسید. اما در اواسط معاملات این روز دوباره اندکی کاهش یافت.
با همین سطح، قیمت نفت در بازار جهانی اکنون نسبت به اول سال ۲۰۲۱، ۱۰ درصد بیشتر است.
کارشناسان، کارگزاران و تحلیلگران بازار انرژی و نفت در تعیین قیمت نفت گزارش مربوط به میزان نفت خام ذخیره سازی شده آمریکا را که رقم آن روز گذشته منتشر شد مد نظر قرار می‌دهند. بر اساس اعلام آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا (EIA)، نهادی وابسته به وزارت انرژی آمریکا که آمار و گزارش‌های مربوط به بازار انرژی و نفت آمریکا را منتشر می‌کند میزان نفت خام ذخیره سازی شده این کشور تا هفته منتهی به هشتم ماه ژانویه سه میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه افزایش یافته است.
نیل ویلسون (Neil Wilson) از مرکز کارگزاری و ارائه خدمات مشاوره مالی و اقتصادی مارکتس. کام (Markets.com) در تحلیل و ارزیابی اوضاع حاکم بر بازار نفت می‌گوید: گزارش آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا تاثیرات ناشی از کاهش تقاضا برای نفت در سطح جهان در کوتاه مدت را ناکام گذاشت.
بر اساس اعلام آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا میزان بنزین ذخیره سازی شده آمریکا تا هفته منتهی به هشتم ژانویه چهار میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه افزایش یافته است. این در حالی است که کارشناسان مسائل مالی ‏و ‏اقتصادی که این خبرگزاری ‏نظر ‏آن‌ها را در این باره ‏جویا شده ‏بود پیش بینی کرده ‏بودند که ‏رقم این شاخص در ‏این مقطع ‏زمانی از سال احتمالا، نیم این رقم افزایش خواهد یافت.
میزان ذخیره سازی فرآورده‌های نفتی و مشتقات ناشی از آن از جمله سوخت موتور، نفت سفید، گازوئیل یا سوخت دیزل که در واقع شاخصی برای سنجش میزان فعالیت‌های صنعتی در اقتصاد نخست جهان است، در این مقطع زمانی از سال، افزایش یافت.
تاماس وارگا (Tamas Varga) از شرکت کارگزاری پی ‏وی ام ‏‎‎PVM‏‏ ‏که ‏ ‏‏داده ‏های پایه آماری ‏مربوط به ‏‏بازار ‏نفت و ‏انرژی را ‏ ‏ارائه می‌کند، در این باره می‌گوید: با توجه به این اوضاع و شرایط، مدیریت عرضه اکنون بر نگرانی‌های مربوط به تقاضا برای نفت در سطح جهان باید اولویت داشته باشد.
عرضه نفت در هفته گذشته با تصمیم عربستان سعودی مقداری کاهش یافت. عربستان سعودی که بعد از آمریکا و روسیه بزرگترین تولید کننده نفت و اولین صادر کننده نفت در جهان است، در نشست گروه نفتی اوپک پلاس، اعلام کرد به طور داوطلبانه در ماه‌های فوریه و مارس از میزان تولید نفت خود یک میلیون بشکه در روز می‌کاهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تولید بیش از ۹۸ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
دستگیری حفاران غیرمجاز در رومشکان لرستان
در پی پایش شبانه «انگوران» ماهنشان؛ غذا دادن به حیات وحش ممنوع
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
پلمب ۶ نمایشگاه خودرو متخلف در خرم‌آباد
نقص فنی لوکوموتیو عامل تاخیر در حرکت قطار همدان به مشهد
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۶ دی ۱۴۰۴
کشف ۲۶۸ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در زنجان
تایید نهایی ۳۴ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۶ دی ماه ۱۴۰۴
برنامه‌ریزی برای توسعه شهرک صنعتی بیلوردی هریس
کار آفرینی بانوی لرستانی با طعم قارچ
پیشرفت ۶۸ درصدی ساخت ۳۶ کیلومتر بزرگراه زاهدان–بیرجند
وقتی نفس بادگیرها تنگ می شود
ورزشی‌های پنجم دی ماه در استان سمنان
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور
روایت خبرنگار لرستانی از حال وهوای زائران در سرزمین وحی
ریشه‌های تورم امروز از کجا آب می‌خورد؟ 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
برای ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ قرعه استقلال و سپاهان در یک هشتم نهایی، ۹ دی
اعلام فهرست اولیه تیم ملی فوتسال برای جام ملت‌های آسیا
امروز پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو – معلم دانشگاه فرهنگیان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)