• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۸۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
مرکزی » اجتماعی

شکوفایی صنعت قطعه سازی خودرو در استان مرکزی

استاندار مرکزی : فعالیت شرکت های قطعه‌ساز در استان مرکزی نویدبخش رشد بسیار خوبی در کنار فعالیت های صنعتی دهه های گذشته در استان است.

شکوفایی صنعت قطعه سازی خودرو در استان مرکزیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی ۲۵ دیماه در پنجمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان  که با حضور مقیمی مدیرعامل شرکت ایران خودرو برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های بسیار خوب ایجاد شده در استان برای ساخت قطعات خودرویی، اظهار کرد: فعالیت شرکت های قطعه‌ساز در استان مرکزی نویدبخش رشد بسیار خوبی در کنار فعالیت های صنعتی دهه های گذشته در استان است و شاهد شکوفایی در صنعت قطعه سازی استان هستیم.
وی تصریح کرد: این سفر فرصت مناسبی برای استان مرکزی است و قرار بر این است که مصوبات و تصیمات این سفر در جلسه ای در تهران به جمع بندی مناسب برسد.
آقازاده با اشاره به اینکه استان مرکزی هزاران میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در حوزه قطعه سازی ظرفیت دارد، گفت: شرکت‌های بزرگی از جمله هپکو، آذراب، واگن پارس و ایرالکو و شرکت های کوچک و بزرگ در استان مرکزی فعال هستند و ایران خودرو برای ساخت قطعات بیشتر و ساخت یک محصول می تواند از ظرفیت‌های این استان با توجه به صنایع بزرگ و زیرساخت های مناسب و نزدیکی به تهران استفاده کند که این امر مشروط به همکاری و مساعدت استان است که از این حیث اعلام آمادگی می کنیم.
استاندار مرکزی تاکید کرد: سفر مدیرعامل ایران خودرو به استان فرصت خوبی است که این کار بزرگ را از امروز استارت بزنیم و قطعا با تمایل ایران خودرو می توان به نتیجه نهایی رسید.
در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری بین "ایران خودرو، انجمن قطعات خودرو و اتاق بازرگانی اراک"، تفاهم نامه همکاری بین "ایران خودرو، انجمن قطعه سازی استان و دانشگاه آزاد اراک" و تفاهمنامه همکاری بین "ایران خودرودیزل، انجمن قطعه سازان استان و اتاق بازرگانی اراک" منعقد شد.

نمایندگان مردم استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی هم در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی دیدگاه های خود را مطرح کردند. 

آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: درحال حاضر ۱۵۰ شرکت زیان‌ده زیرمجموعه ایران خودرو هستند که گفته می شوداین تعداد به ۱۰۵ شرکت کاهش یافته است.
وی ادامه داد: اعضای هیات مدیره این ۱۵۰ شرکت زیرمجموعه،حقوق می خواهند و این امر در افزایش قیمت خودرو نیز تاثیرگذار است.
کریمی دیگر نماینده مردم اراک،خنداب و کمیجان در مجلس هم گفت: استان مرکزی باید به قطب قالب سازی صنعت خودرو تبدیل شود. 
وی یاداور شد سالانه مبالغ زیادی ارز کشور برای واردات قالب خارج می شود و اگر بتوان از ظرفیت های موجود در حوزه قالب سازی در قطعات بزرگ وکوچک حمایت کرد، شاهد اتفاقات خوبی دراین حوزه خواهیم بود. 
علیرضا نظری نماینده مردم خمین و رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی هم گفت: ایران خودرو پس ازسرشکن هزینه ها،قیمتی راتعیین می کند،اماآنچه مردم استفاده میکند۱۰۰درصدبالاتر از قیمت تعیین شده است، سود را چه کسی می برد؟وی ادامه داد: کارخانه بخشی از سود را ازآن خود می کند و واسطه ها هم سود هنگفتی دریافت می کنند، و این مصرف کننده است که امروز با دید تمسخر به تصمیمات کشور درحوزه خودرو نگاه می کند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)