• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
فارس » اجتماعی

تشدید نظارت بر نانوایی‌های شیراز

نظارت بر نانوایی‌های شیراز تشدید می‌شود.

تشدید نظارت بر نانوایی‌های شیرازبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،فرماندار شهرستان شیراز گفت: با هدف بهبود کمی و کیفی طبخ نان، نظارت قانونی بر عملکرد واحد‌های نانوایی در این شهرستان، تشدید و تقویت خواهد شد.
محمدرضا امیری یکی از انتظارات به حق مردم را ارتقا کیفی نان اعلام و اضافه کرد: تشدید بازرسی و نظارت بر واحد‌های نانوایی، همواره یک الزام بوده و اکنون با توجه به شرایط شیوع کرونا، از اهمیت بیشتری برخوردار است.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان شیراز بر مشارکت بیش از پیش سازمان‌های صمت و تعزیرات حکومتی، اداره کل غله، اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت این شهرستان در زمینه تشدید نظارت بر کیفیت تولید نان تاکید کرد.
فرماندار شهرستان شیراز، اداره کل غله را مکلف دانست که بر اساس آخرین سرشماری و ضریب افزایش سالیانه سرانه جمعیتی اعلامی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس، سهمیه آرد نانوایی‌های مناطق و محلات شهرستان و بخش‌های مرکزی و ارژن را مورد بازنگری قرار داده و توزیع سهمیه آرد، متناسب با سرانه جمعیتی مناطق و محلات شهر و روستا انجام شود.
امیری با استناد به گزارش اداره کل غله مبنی بر میزان سهمیه آرد شهرستان و آمار نانوایی‌های غیر فعال به دلیل رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی، بر رفع نواقص بهداشتی و بازگشت مجدد واحد‌های غیر فعال به چرخه تولید در اسرع وقت در راستای رفاه حال شهروندان تاکید کرد.
او همچنین بر قطع سهمیه آرد در مواقع تعطیلی نانوایان (موقت و دایم) تاکید و خاطرنشان کرد که رسیدگی به تخلف نانوایانی که با وجود تعطیلی اقدام به دریافت سهمیه آرد کرده‌اند، باید در اولویت تیم‌های بازرسی و دستگاه‌های نظارتی قرار گیرد.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان شیراز گفت: اداره کل غله، ساز و کار تعریف شده در سامانه خرید آرد در خصوص نبود امکان تخصیص سهمیه آرد به نانوایی‌هایی که پروانه کسب آنان باطل شده است را پیگیری و اجرا کند.
امیری گفت: ساز و کار بازرسی از نانوائی‌ها توسط دستگاه‌های نظارتی باید به گونه‌ای تعریف شود که بازدید‌ها در بازه‌های زمانی کوتاهتر و پرتعدادتر انجام شود و رسیدگی به گزارشات تخلف و برخورد قاطع با متخلفان در اولویت قرار گیرد.
او همچنین بر ضرورت مشارکت جدی دستگاه‌های متولی به ویژه سازمان صمت، اماکن، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، مراکز بهداشت و اتحادیه نانوایان در این موضوع تاکید و خاطرنشان کرد: نصب تابلو اطلاعات ضروری از قبیل ساعات کار و تعطیلی نانوائی‌ها، قیمت و وزن نان و شماره تماس رسیدگی به شکایات مردمی، در ورودی نانوایی‌ها و در معرض دید مشتریان یک ضرورت به شمار می‌رود و سازمان صمت، مسئولیت نظارت مستمر و برخورد قانونی با متخلفان را برعهده دارد.

فرماندار شهرستان شیراز گفت: در مسیر تهیه و توزیع نان به عنوان کالای اساسی و ضروری مردم، هیچگونه کوتاهی قابل قبول نبوده و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.
کیفیت نه چندان مطلوب نان، کم شدن وزن و کوچک شدن اندازه نان در انواع مختلف خصوصا سنگک و کاهش حساسیت برخی واحد‌های نانوایی به لزوم رعایت مسائل بهداشتی مرتبط با ایام شیوع کرونا، بخشی از انتقادات مطرح از سوی شهرونان شهرستان شیراز بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)