• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۲۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
سیاسی » دولت

آمادگی دولت برای همکاری با مجلس در بررسی بودجه

معاون امور مجلس رئیس جمهور تاکید کرد: دولت برای همکاری با مجلس در همه مراحل رسیدگی به لایحه بودجه آمادگی کامل دارد.

آمادگی دولت برای همکاری با مجلس در بررسی بودجهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حسینعلی امیری پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: دیروز در گفتگوی کوتاهی با آقای قالیباف در مجلس گفتم که لایحه بودجه کار مشترک دولت و مجلس است و نیاز به همکاری، همدلی و همراهی دارد.
وی افزود: آقای رئیس جمهور بار‌ها اعلام آمادگی کرده است که اگر نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون تلفیق درباره تبصره‌ها و احکام لایحه بودجه مطلبی دارند با آقای نوبخت به عنوان نماینده دولت در میان گذارند.
آقای امیری تاکید کرد: قطعا پشت هر یک از تبصره‌ها و احکام لایحه بودجه، منطق وجود دارد و دولت آماده است که منطق هر یک را تبیین کند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور همکاری دولت و مجلس را برای سامان دادن به لایحه بودجه ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد: در سال پایانی دولت و سال نخست این دوره مجلس نتیجه بررسی این لایحه به سود مردم و نظام باشد و کشور از ابتدای سال ۱۴۰۰ با قانون بودجه اداره شود.
وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره اقدام برخی نمایندگان در شکایت از رئیس جمهور بابت ابلاغ نکردن برخی قوانین گفت: شماری از نمایندگان مجلس شرحی را به هیات رئیسه نوشته بودند مبنی بر ابلاغ نشدن قانون از جانب رئیس جمهور که به کمیسیون قضایی مجلس ارجاع شده بود.
آقای امیری افزود: من به نمایندگی از رئیس جمهور در این کمیسیون حاضر شدم و آقای حاجی دلیگانی به عنوان نماینده نمایندگان درباره این موضوع توضیح داد و فهرستی از مواردی که آقای رئیس جمهور قوانین مصوب مجلس را ابلاغ نکرده بود ارائه کرد.
وی گفت: قانون اساسی هم دوره قانون گذاری و هم دوره ریاست جمهوری را چهارساله تعیین کرده است بنابراین از منظر حقوقی، هر دوره چهارساله مسائل و موارد مرتبط با آن دوره را دارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: در مجلس یازدهم دو قانون بود که رئیس مجلس ابلاغ کرد، یکی قانون اقدام راهبردی که پنجشنبه به هیات وزیران ابلاغ شد و دبیرخانه دولت تعطیل بود.
آقای امیری گفت: پنج روزی که تکلیف قانونی برای ابلاغ قوانین تعیین شده است از شنبه برای دولت آغاز می‌شد و دولت در حال تهیه پیش نویس قانون برای آقای رئیس جمهور بود، اما رئیس محترم مجلس این موعد را از پنجشنبه محاسبه کرده بود و قانون را ابلاغ کرد.
وی موضوع دیگر را مربوط به قانون کمک هزینه معیشتی دانست و افزود: این قانون قبل از اینکه در مجلس مطرح شود به علت این که وزرای اقتصادی دولت منابع تعیین شده مجلس را پایدار و قطع الوصول نمی‌دانستند بنابراین دولت ابتدا با آن مخالف بود.
آقای امیری اضافه کرد:، اما پس از تصویب، تائید در شورای نگهبان و تبدیل آن به قانون، بخش اقتصادی دولت در حال تهیه منابع آن بودند که توافقی هم میان روسای جمهور و مجلس صورت گرفت که در این خصوص نیز دولت در پی اجرای آن بود.
معاون رئیس جمهور گفت: قانون اقدام راهبردی مجلس نیز وقتی نهایی شد، دولت آئین نامه اجرایی آن را در دو جلسه بررسی و تائید کرد.
وی افزود: وقتی دولت می‌خواهد برای قانونی، آئین نامه اجرایی تهیه، تصویب و ابلاغ کند به معنی این است که دولت می‌خواهد آن قانون را اجرا کند.
آقای امیری همچنین درباره اقدام نماینده نمایندگان در کمیسیون قضایی برای ارسال شکایت به قوه قضائیه تاکید کرد: ​یکی از مهمترین عناصری که برای موضوعات ارسالی به قوه قضائیه ضرورت دارد عناصر قانونی، مادی و معنوی است و اگر عملی فاقد هر یک از این عناصر باشد قاعدتا در دادگستری قابل طرح نیست.
وی ابراز امیدواری کرد: اعضای کمیسیون قضایی مجلس به استدلال‌های دولت و نماینده اش توجه کنند و موضوع در همین جا حل و فصل شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین گفت: در سه موضوع هم آقای روحانی، قوانین را ابلاغ کرده، اما متاسفانه در روزنامه رسمی منتشر نشده بود که سند ابلاغیه آن را به رئیس کمیسیون قضایی مجلس تقدیم کردم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)