• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۲۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
اقتصادی » صنعت

گره کور تامین اجتماعی در واگذاری واحد‌های تملک شده بانکی

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از ارجاع پرونده سازمان تامین اجتماعی به دستگاه قضایی به علت تفسیر به رای ماده ۳۷ قانون این سازمان و مانع تراشی برای واگذاری واحد‌های تحت تملک بانک‌ها خبر داد.

آقای بابک دین‌پرست در حاشیه نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی  خبرگزاری صداوسیما گفت: سازمان تامین اجتماعی براساس ماده ۳۷ قانون خود که مربوط به ۴۶ سال قبل است خریداران واحد‌های تحت تملک بانک‌ها را موظف کرده قبل از خرید و راه اندازی واحدها، باید مفاصاحساب مربوط به همه فعالیت‌های خود را ارائه کنند تا اجازه خرید واحد تحت تملک داده شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دین‌پرست افزود: این موضوع را ابتدا در استان خراسان رضوی بررسی و مشاهده کردیم که از ۱۲۰ واحد تحت تملک بانکی، ۴۳ درصد واحد‌های آماده واگذاری، به دلیل تفسیر ماده ۳۷ قانون تامین اجتماعی قابل واگذاری نیست.

دین پرست گفت: دادستان مشهد به این نوع تفسیر ماده ۳۷ قانون تامین اجتماعی اعتراض داشت، از این رو همان زمان مصوب کردیم که سازمان تامین اجتماعی راهکاری را برای رفع مانع ارائه کند.

وی افزود: در جلسه امروز که نمایندگان دادستانی و سازمان بازرسی کل کشور حضور داشتند، به تفسیر سازمان تامین اجتماعی از ماده ۳۷ به عنوان مانع جدی در واگذاری واحد‌های تحت تملک شبکه بانکی رسیدگی شد.

پایان مهلت سازمان تأمین اجتماعی

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: با توجه به اینکه مهلت سازمان تأمین اجتماعی امروز به پایان رسید، بر اساس بند ۲ جلسه ۹۸ ستاد تسهیل، پرونده سازمان تامین اجتماعی را به قوه قضاییه ارسال کردیم که قرار شد دستگاه قضایی در مدت ۱۰ روز این موضوع را بررسی و اعلام کند که چگونه می‌توانیم این ماده قانونی را به نفع تولید اجرا کنیم.

دین‌پرست افزود: حتی اگر نیاز به مصوبه قانونی از مراجعی مانند شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا باشد باید مجوز‌ها گرفته شود تا واحد‌ها به چرخه تولید برگردند.

وی همچنین گفت: در اجرای ماده ۶۱ قانون، یکی از تکالیف قانونی ستاد تسهیل، حل مشکلات واحد‌های تولیدی در حوزه‌های منابع طبیعی و محیط زیست است، از این رو دو ماه قبل به استانداران ابلاغ کردیم برای واحد‌هایی که در این حوزه‌ها دارای مشکل هستند بررسی‌ها را انجام دهند.

فرصتی ۲۰ روزه به دستگاه‌های مسئول

دین‌پرست افزود: در جلسه امروز هم فرصتی ۲۰ روزه داده شد تا دستگاه‌های مسئول همه مشکلات اعلامی از سوی استان‌ها را که تاکنون حل نکردند بررسی و نتیجه را منعکس کنند، ضمن اینکه باید گزارشی از روند اجرای مصوبات ابلاغی از سوی ستاد تسهیل استان‌ها ارائه کنند و اگر مصوباتی رسیدگی و اجرا نشده عارضه یابی شود.

دین پرست گفت: یکی از بحث‌های مهم در جلسه امروز ستاد، موضوع واحد‌های تحت تملک شبکه بانکی بود که نماینده وزارت اقتصاد اعلام کرده ۱۲ بانک کشور ۱۸۰۳ واحد تولیدی را تملک کردند.

وی افزود: کماکان آمار واحد‌های تحت تملک ۱۵ بانک ارائه نشده که نمایندگان بانک مرکزی در تماس با دبیرخانه ستاد تسهیل اعلام کردند تا دو هفته آینده آمار واحد‌های تحت تملک آن ۱۵ بانک هم مشخص می‌شود.

اخذ آمار همه واحد‌های تحت تملک شبکه بانکی

دین‌پرست گفت: در نشست با روسای کانون بانک‌های خصوصی، آمار همه واحد‌های تحت تملک شبکه بانکی را اخذ کردیم که بانک مرکزی در حال راستی آزمایی این آمار است و تا دو هفته آینده آمار نهایی را اعلام خواهد کرد.

وی افزود: در جلسه امروز، پیشنهاد مشخص وزارت اقتصاد این بود که نشست ویژه‌ای با حضور نمایندگان این وزارتخانه، بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌هایی که بیشترین واحد‌ها را تحت تملک دارند در دو هفته آینده تشکیل شود، تا بتوانیم بر اساس دستورالعمل ۱۱ آذر شورای پول و اعتبار به روند بازگشت واحد‌های تولیدی به چرخه تولید سرعت ببخشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)