به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد،مغز گردو بسیار لطیف و به هضم غذا كمك می كند و از داروهای مقوی معده به شمار می رود.
خوردن گردو با انجیر كوبیده در رفع یبوست افراد بسیار موثر و به عنوان ضد سم محسوب می شود.
گردو از داروهای بسیار خوب جهت تقویت مغز به شمار می رود و در رفع فراموشی كمك كننده است و با انجیر و مویز در افراد با سن بالا توصیه می شود و جهت تقویت بارداری نیز مفید است.
گردو میوه درختی است و سه پوست دارد كه هركدام خواص خاص خود را دارد، مثلا پوست سبز آن در رنگرزی استفاده می شود،
قسمت خوراكی آن مغز است كه تركیبات روغنی بسیار غنی و سرشار از ویتامین های A، Bو E و از همه مهمتر املاحی نظیر آهن، روی، فسفر و مس دارد.
از دیدگاه طب سنتی گردو در درجه دوم گرمی و در درجه اول خشكی قرار دارد هرچه خشك شود حرارت آن زیادتر شده و از رطوبت آن كاسته می شود.
خوابیدن در زیر درخت گردو با توجه به متصاعد شدن برخی تركیبات فرار از درخت آن توصیه نمی شود.
روغن گردو جهت بیماری های سر درد و فلج و درد مفاصل ناشی از سردی توصیه می شود .
مصرف زیاد گردو موجب جوش صورت و بیماری های ناحیه دهان (ورم لوزه ها و بثورات دهانی)می شود و مصلح آن آب انار و رب انار است همان كاری كه مادران با تجربه هنگام پخت خورشت فسنجان انجام می دهند و از دیگر مصلحات گردو نوشیدن شربت سكنجبین است.