• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۵۷۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹
بین الملل » غرب آسیا
رویدادهای فلسطین اشغالی

ادامه اعتراضات اهالی ام الفحم علیه جنایات اشغالگران صهیونیست

شهر ام الفحم برای سومین هفته متوالی شاهد تظاهرات و تجمعات اعتراض آمیز علیه خشونت‌ها و جنایات قتل و همدستی پلیس رژیم صهیونیستی با گروه‌های جنایتکار است.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، اهالی ام الفحم همچنان به اعتراضات خود علیه جنایات اشغالگران و همدستی پلیس این رژیم با جنایتکاران ادامه می‌دهند. 
شهر ام الفحم برای سومین هفته متوالی شاهد تظاهرات و تجمعات اعتراض آمیز علیه خشونت‌ها و جنایات قتل و همدستی پلیس رژیم صهیونیستی با گروه‌های جنایتکار است.
معترضان دیشب خیابان اصلی شهر را بستند. پلیس نیز هنگام برگزاری این تجمع به حال آماده باش در آمده بود.
نیرو‌های پلیس با استفاده از ماشین‌های آب‌پاش و بمب‌های صوتی به تظاهرکنندگان حمله کردند و سعی در متفرق کردن آن‌ها داشتند و شماری از آن‌ها را نیز بازداشت کردند.
جان باختن محمد ناصر اغباریه یکی از جوانان فلسطینی باعث شدت گرفتن این اعتراضات شد. وی در تظاهرات اعتراض آمیز علیه همدستی مقامات رژیم اشغالگر با جنایتکاران و سکوت در برابر این جنایات کشته شد.
شهرداری ام الفحم سه روز عزای عمومی اعلام کرد که از امروز آغاز می‌شود. علاوه بر این روز یکشنبه نیز اعتصاب عمومی اعلام شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
استعفای شهرداران ام الفحم و عرعره در اعتراض به خشونت و جنایت
شهرداران ام الفحم و عرعره در اعتراض به خشونت، جنایت و همدستی پلیس استعفا کردند.
به گزارش خبرگزاری سما؛ سمیر محامید و مضر یونس شهرداران ام الفحم وعرعره، دیروز استعفای خود را به مدت یک ماه، با احتمال تمدید آن اعلام کردند. این اقدام در اعتراض به خشونت، جنایت و همدستی پلیس انجام شده است. سمیر محامید و مضر یونس شرط انصراف از این تصمیم را تصویب طرح جامع و روشن برای مسئله خشونت و جنایات و افشای جرائم اخیر اعلام کردند.
یادآور می‌شود شهر ام الفحم برای سومین هفته متوالی شاهد تظاهرات و تجمعات اعتراض آمیز علیه خشونت‌ها و جنایات قتل و همدستی پلیس رژیم صهیونیستی با گروه‌های جنایتکار است.
 
اقامه نماز جمعه، بیرون مسجدالاقصی به سبب ممانعت نظامیان صهیونیست
حساب کاربری خبرگزاری شهاب در توئیتر نوشت: ”پس از آن که نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی از ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی جلوگیری کردند، شماری از فلسطینیان، نماز جمعه را بیرون از مسجد الاقصی اقامه کردند. “
 
ادامه اعتراضات اهالی ام الفحم علیه جنایات اشغالگران صهیونیست
 
مقابله جوانان فلسطینی با شهرک نشینان صهیونیست
حساب کاربری خبرگزاری شهاب در توئیتر با انتشار ویدئویی نوشت: ”شماری از جوانان فلسطینی با تلاش شهرک نشینان یهودی برای ورود به منطقه خان اللبن در جنوب نابلس، مقابله کردند. “
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
رها کردن آب سد در زمین‌های کشاورزی برای ضربه زدن به اقتصاد غزه
رژیم صهیونیستی با رها کردن آب سد‌ها در زمین‌های کشاورزی فلسطینیان و نابود کردن محصولات آن‌ها در صدد نابود کردن اقتصاد غزه و به زانو در آوردن اهالی آنجاست.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، پس از آن که مقامات رژیم اشغالگر دریچه سد‌ها را باز و آب آن‌ها را روانه زمین‌های کشاورزی فلسطینیان در غزه کرده اند، خسارات فراوانی به کشاورزان وارد شده است.
احمد غانم خبرنگار شبکه در نوار غزه در گزارشی همراه با پخش تصاویری از زمین‌های کشاورزی فلسطینیان که غرق در آب سد‌ها شده و محصولات آن‌ها نابود شده است گفت: خسارات وارده به کشاورزان به حدی زیاد است که هیچ یک از آن‌ها قادر به جبران آن نیستند.
یکی از کشاورزان می‌گوید: وضع ما خیلی خراب است. هر سال صبر می‌کنند تا زمین‌ها را کشت کنیم و پس از آن به شکلی که گویا ما را با دوربین زیر نظر دارند، آب را در زمین‌های ما رها می‌کنند. همه محصولات نابود شده است.
در ادامه گزارش آمده است: بیش از ۶۰۰ دونم (هر دونم معادل تقریبا هزار متر مربع) از زمین‌های زیر کشت انواع محصولات در طول مرز‌های شرقی نوار غزه، غرق در آب‌های رها شده از سد‌ها شده و محصولات آن‌ها به کلی از بین رفته است. آن گونه که وزارت کشاورزی فلسطین می‌گوید این کار به وضوح برای نابود کردن اقتصاد غزه و افزایش وابستگی آن به رژیم اشغالگر انجام می‌شود.
احمد فطایر مدیر بخش نوار غزه در وزارت کشاورزی فلسطین گفت: سیاست اشغالگران و هدف آن‌ها از تخریب این مزارع آن است که روحیه کشاورزان و توانایی مقاومت و پایداری آن‌ها را تضعیف کنند. زیرا با این کار کشاورزان را که با تامین مواد غذایی از مقاومت و پایداری مردم غزه حمایت می‌کنند، هدف قرار می‌دهند. کشاورزان فلسطینی رکن اصلی مقابله با سیاست‌های رژیم اشغالگر هستند.
در ادامه گزارش آمده است: اشغالگران کشاورزان را در مناطق مرزی نوار غزه با سلاح گرم هدف قرار می‌دهند و زمین‌های کشاورزی آن‌ها را تخریب و محصولات کشاورزی آن‌ها را با پاشیدن سموم خطرناک نابود می‌کنند و علاوه بر آن از ورود نیاز‌های کشاورزان فلسطینی برای ارتقای شیوه‌های کاشت و صدور تولیدات کشاورزی آن‌ها جلوگیری می‌کند تا با این کار محاصره علیه نوار غزه را تشدید کند.
در پایان گزارش آمده است: کاملا روشن است که رژیم اسرائیل تلاش می‌کند با نابود کردن بخش کشاورزی نوار غزه، اقتصاد این منطقه را از بین ببرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)