• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۰۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۳
قزوین » اجتماعی

تاکید بر بهره گیری از خلاقیت در ارائه راهیان نور مجازی

فرمانده قرارگاه راهیان نور: امسال راهیان نور مجازی و به صورت استانی برگزار می شود و استان ها از تمام ظرفیت برای ایجاد تنوع در فرآوری جهت ارائه محتوا به دانش آموزان باید بهره بگیرند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سردار مطهری در گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: به علت شیوع کرونا و تاکید بر بهره گیری از خلاقیت در ارائه محتوا در راهیان نور مجازیضرورت حفظ سلامت دانش آموزان، امسال اردو‌های راهیان نور به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی گفت: در 2 - 3 ماه گذشته با همکاری آموزش و پرورش راهیان نور مجازی را طراحی و در برخی از استان ها اجرا و از تجارب آن ها برای رفع اشکالات استفاده کرده ایم و از 15 بهمن ماه نیز در سایر استان ها اجرا خواهد شد.

فرمانده قرارگاه راهیان نور تاکید کرد: راهیان نور مجازی به صورت استانی برگزار می شود و از تمام ظرفیت هایی که تنوع فرآوری و محصول ایجاد کند تا ارائه محتوا از یادمان ها به دانش آموز با خلاقیت همراه شود استقبال می کنیم .

سردار مطهری گفت: با فناوری راهیان نور برای ساخته شدن نوجوانان و جوانان انقلابی تلاش می کنیم و استفاده از فناوری ها و ابزار روز از رسانه تا هنر در دستور کار ماست.

به گفته وی؛ 25 هزار راوی دفاع مقدس در سازمان حفظ آثار برای روایت گری جذاب و متناسب با نیاز مخاطب آموزش دیده اند.

فرمانده قرارگاه راهیان نور با بیان اینکه یکی از محورهای تمدن نوین اسلامی معلمان هستند گفت: اگر قرار باشد دانش آموز امروز دولت و تمدن اسلامی را بسازد از مسیر معلم می‌گذرد و امیدواریم راهیان نور در سال‌های آینده معلم محور باشد. 
 
سردار مطهری افزود: از نظر رهبری در ساختن نسل، محور باید معلم باشد و در دستور کار است که شبکه‌ای معلمان را برای خادمی شهدا ایجاد کنیم.

فرمانده قرارگاه راهیان نور گفت: در جهان، نظام سلطه و نظام اسلامی و انقلاب اسلامی در تقابل باهم هستند و پیشبرد حرکت انقلاب تا زمینه سازی ظهور حضرت ولیعصر (عج) و مقابله در جنگ نرم باید ادامه یابد.

سردار مطهری افزود: امروز حکمرانی مجازی در دستور کار نظام سلطه است و تهدیدی جدی برای مردم تحت سلطه و نظام اسلامی ماست .

وی گفت: برای مقابله با جنگ نرم دشمن با بهره گیری از ظرفیت های جوانان و نیروهای فنی و محتوایی، تهدید حکمرانی مجازی دشمن را تبدیل به فرصت می کنیم.

فرمانده قرارگاه راهیان نور گفت: فراهم آوردن موقعیت های سازندگی برای جوانان، معرفی الگوهای عملی چون شهدا و ایثارگران و ارائه محتوای سازنده چون فرهنگ دفاع مقدس برای پرورش نیروهای انقلابی ضروری است.  

سردار مطهری در ادامه به طرح پویش لبخند رضایت اشاره و بیان کرد: ایجاد یک نهضت همگانی مستمر برای کمک به جامعه معلمان و آموزش و پرورش برای اجرای بهینه فعالیت‌های پرورشی و آموزشی در دوران کرونا و ترمیم زیان‌های ایجاد شده از جمله اهداف پویش لبخند رضایت است.

وی گفت: در شرایط کرونا بسیاری از دانش آموزان در مناطق محروم به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و یا زیرساخت‌های ارتباطی از آموزش مجازی مستمر بازماندند که در پویش لبخند رضایت با کمک خیران و عموم مردم این مشکلات مورد رسیدگی قرار گرفته و پیگیری و در حد امکان برطرف می‌شود.

وی همچنین از راه‌اندازی پایگاه‌های مقاومت فرهنگیان متشکل از چند مدرسه با محوریت یک آموزشگاه خبر داد و افزود: هدف از این کار تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان برای کاهش مشکلات مدارس است.

فرمانده قرارگاه راهیان نور با تشکر از فرهنگیان گفت: آموزش و پرورش در حوزه مقابله با کرونا خوش درخشید و معلمان در این مسیر مجاهدت کردند .

سردار مطهری ادامه داد: با تبیین گسترده و مستمر مجاهدت‌های بی وقفه معلمان در شرایط کرونا باید با روش‌های ابتکاری از معلمان تشکر کرد. 

 

 

 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)