• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۴۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
سیاسی » مجلس

برنامه مجلس برای بررسی لایحه بودجه سال آینده

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: جلسات بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در صورت تصویب کلیات آن؛ هر روز به جز روز‌های تعطیل برگزار خواهد شد.

برنامه مجلس برای بررسی لایحه بودجه سال آیندهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای محمدحسین فرهنگی در نشست خبری امروز مجلس ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و سالروز ورود امام رضوان الله تعالی علیه به کشور، به تشریح جلسه غیرعلنی مجلس اشاره کرد و گفت: امروز نزدیک به ۲ ساعت بحث بودجه سال جاری در جلسه غیرعلنی مجلس مطرح شد و علت اینکه این جلسات به صورت غیرعلنی برگزار می‌شوند، نیز این بوده که در جلسات رسمی ضوابط آئین نامه داخلی را داریم و عملا تقسیم بندی و تنظیم اوقات با آئین نامه داخلی میسر نمی‌شود، لذا مجبوریم این جلسات را که ضروری هم هستند به صورت غیرعلنی برگزار کنیم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه رئیس کمیسیون تلفیق در دو نوبت و همچنین نایب رئیس کمیسیون مذکور، توضیحاتی را در خصوص ابعاد مصوبه این کمیسیون ارائه دادند و البته ۱۰ نفر از همکاران نیز دیدگاه‌های خود را بیان کردند از جنبه‌هایی که در تائید و تقویت مصوبات تلفیق بیان شد، شفافیت بودجه و حرکت آن به سمت شفاف کردن اعداد و ارقام، کمک به تولید، کمک به پروژه‌های عمرانی در قالب محرومیت زدایی، بود. تفویض اختیار به استان ها، کاهش تمرکز گرایی در بودجه به ویژه بودجه‌های عمرانی و انضباط در بودجه و اعتبارات شرکت‌های دولتی از مواردی بود که به عنوان نقاط قوت بیان شد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این نشست مخالفان لایحه بودجه نیز بر عدم همراهی دولت و اینکه دولت اعلام می‌کند این نوع بودجه ریزی را قبول ندارد، تأکید داشته و معتقد بودند که باید این لایحه مخالفت شود و بعضا هم در جزئیات نقطه نظراتی مطرح بود که به صورت مبسوط بیان کردند.
وی اظهار کرد: جلسه غیر علنی امروز بدون تصمیم گیری تمام شد و تنها دیدگاه‌ها و نظرات مورد بحث قرار گرفت.
آقای فرهنگی عنوان کرد: دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ اجازه جابه جایی ۶۰ درصد از اعتبارات در حوزه جاری و ۴۰ درصد درموارد عمرانی را داده بود که در حقیقت این بودجه نویسی نیست و بدون توجه به اینکه چه چیزی تصمیم گرفته شده است، اجرای آن نیز عملا شکل نمی‌گیرد بنابراین کمیسیون تلفیق تلاش کرد که به این مسائل انضباط ببخشد و قطعا در صورت تصویب آن، انضباط در بودجه تقویت خواهد شد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس، با اشاره برنامه مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰، مطرح کرد: مجلس روز سه شنبه به موضوع بررسی کلیات بودجه وارد شد و موافقین و مخالفین هم صحبت‌های خود را مطرح خواهند کرد که در ابتدا دولت و اگر هم رئیس جمهور تشریف بیاورند توضیحاتی را مطرح می‌کنند و کمیسیون تلفیق هم گزارش خواهد داد؛ بنابراین پس از اظهارنظر موافقان و مخالفان مجددا دولت و کمیسیون فرصت توضیح پیدا خواهند کرد و در نهایت رأی گیری می‌شود که پیش بینی ما این است که روز سه شنبه به ویژه در شیفت بعدازظهر کلیات بودجه تعیین تکلیف شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پس از تصویب کلیات مستقیما وارد بررسی جزئیات بودجه می‌شویم و در جزئیات نیز ابتدا به ترتیب تبصره‌ها ابتدا درآمد‌ها بررسی می‌شود و پس از آن که بررسی درآمد‌ها به اتمام رسید، اعتبارات هزینه‌ای بررسی شده و در نهایت نیز جمع اعداد و ارقام بودجه در ماده واحده درج خواهد شد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس جمهور برای ارائه توضیحات در خصوص بودجه سال ۱۴۰۰ به مجلس خواهند آمد، گفت: از رئیس جمهور دعوت می‌شود، اما اینکه تشریف بیاورند اطلاعی نداریم.
وی اظهار کرد: جلسات بررسی بودجه به جز روز‌های تعطیل در ایام دیگر برگزار خواهد شد، ولی چون پنجشنبه‌ها در تهران تعطیل است بعضی از سال‌ها جلسات برگزار نمی‌شد و در برخی از سال‌ها پنجشنبه نیز جلسات برگزار می‌شد، بنابراین امروز در هیات رئیسه در رابطه با آن تصمیم گیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

مصوبات کمیسیون تلفیق؛ محور جلسه غیر علنی مجلس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)