• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۴۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
فارس » اجتماعی
استاندار فارس:

حضور حداکثری در انتخابات تضمین کننده اقتدار نظام

مشارکت بالا ی مردم در انتخابات تضمین کننده منافع و اقتدار نظام جمهوری اسلامی در داخل و صحنه بین الملل خواهد بود.

حضور حداکثری در انتخابات  تضمین کننده اقتدار نظامبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،استاندار فارس در همایش معاونین سیاسی فرمانداران بخشداران استان گفت: انقلابی‌گری در شعار و در حرف نیست بلکه در عمل است، انقلابی واقعی کسی است که به مردم خدمات صادقانه می‌کند و در تلاش است که مردم را از زیر بار سختی‌ها برهاند و برای مردم در اندیشه، گفتار و عمل ارزش قائل باشد و به آن‌ها پرخاش نکند.
 عنایت الله رحیمی در این همایش، با تبریک فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی عنوان کرد: این جمله رهبر معظم انقلاب که فرمودند انقلاب اسلامی بدون نام امام خمینی (ره) در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست همواره در اذهان همه ما نقش بسته است.
وی میراث بزرگ حضرت امام و دستاورد انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی را خواست آحاد مردم دانست و افزود: این دستاورد‌ها در قالب قانون اساسی و در طول عمر پر برکت انقلاب در این چهل و دو سال گذشته پیگیری شده و تلاش‌های زیادی جهت تحقق آن اهداف صورت گرفته است.
 
گام دوم انقلاب
استاندار فارس بیان کرد: امروز که به این مرحله رسیدیم و مقام معظم رهبری مبحث گام دوم انقلاب را در قالب واژه‌های پر معنا و مفهومی همچون خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی مطرح فرموده اند؛ قطعاً رسالت امروز همه دولتمردان سیاستمداران و تصمیم‌گیرندگان و تصمیم‌سازان و آحاد مردم است که در این زمینه نقش آفرینی کنند و ما نیز حتماً نیازمند آن هستیم که بسترسازی لازم در این راستا انجام دهیم.
 
انتخابات ریاست جمهوری
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن فصل انتخابات، این رویداد  در تعیین سرنوشت مردم نقش بسزایی دارد، بسیار مهم توصیف کرد و گفت: همه ما را به عنوان نیرو‌های وزارت کشور که رسالت سازمانی خود را خوب می‌دانیم و وظیفه داریم یک انتخابات سالم، ایمن، رقابتی و قانونی را برگزار کنیم.
رحیمی با تاکید بر اهمیت تقویت مشارکت مردمی در انتخابات، عنوان کرد: مشارکت بالا از این لحاظ مهم است که انتخابات و حضور مردم تضمین کننده منافع مردم و بالا رفتن اقتدار نظام در داخل و در صحنه بین الملل خواهد بود.
وی تاکیدکرد: برای استمرار اقتدار نظام جمهوری اسلامی باید مسیر را به گونه‌ای هموار شود که مشارکت مردم یک مشارکت حداکثری باشد و این مشارکت حداکثری رخ نمی‌دهد مگر اینکه آحاد مردم روش‌های فکری که به آن اعتقاد دارند و در زیر چتر نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند را در صحنه انتخابات و در قامت کاندیدا‌های حاضر در انتخابات ببیند.
وی افزود: نباید اجازه دهیم تحریم‌ها، سیاه نمایی‌ها و تخریب‌هایی که از سوی معاندان صورت می‌گیرد بر مشارکت در انتخابات اثر بگذارد.
وی خطاب به معاونین سیاسی فرمانداری‌ها و بخشداران استان گفت: یکی از وظایف شما بیان واقعیت هاست که در چه شرایط سختی این دولت توانست سکانداری قوه مجریه را به گونه‌ای انجام دهد که امروز آن را به سرمنزل مقصود برساند.
استاندار فارس ادامه داد: در زمینه اقتصادی در استان فارس اقداماتی صورت گرفت که در طول تاریخ کشور بی‌نظیر بوده، تحولات صنعتی عظیمی که فارس را که پیشتر به حوزه کشاورزی مشهور بود را به عنوان یک استان صنعتی معرفی کرد.
 
پیشرفت فارس در حوزه صنعتی
رحیمی اضافه کرد: ایجاد مجموعه بزرگ کارخانه تولید آلومینیوم جنوب استان در شهرستان لامرد موجب شد کشور از جایگاه بین المللی هجدهم در تولید شمش آلومینیوم به رتبه ۱۴ برسد.
وی با بیان اینکه فارس در حوزه صنایع پایین دستی و فرادستی و در زمینه معدن و برداشت‌های بهینه از معادن تلاش‌های خوبی صورت گرفته افزود: در سالیان اخیر با وجود فشار‌های اقتصادی موجود تلاش شده در تولید مواد غذایی، شیلات و گوشت قرمز کمافی سابق جایگاه استان حفظ شود.
نماینده عالی دولت در استان فارس به موضوع گردشگری که امروزه با شیوع کرونا این صنعت نه تنها در استان بلکه در کشور و جهان نیز افول کرده اشاره و گفت: در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری فعالیت‌های اثرگذاری در سالیان گذشته فارس انجام شد بگونه‌ای که در ابتدای دولت فعلی تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی این استان صفر بوده، اما امروز بیش از ۱۶۰ اقامتگاه از این نوع در استان ایجاد شده و تعداد هتل‌ها و تخت‌های اقامتی فارس به نوع چشمگیری افزایش پیدا کرده است و در کنار آن خدمات ایرلاین‌ها نیز افزایش پیدا کرده و دامنه فعالیت‌های این استان در حوزه جذب توریسم، اکوتوریسم و توریست درمانی در داخل و خارج از کشور گسترش یافته است.
وی با بیان اینکه در آینده نزدیک با اقدامات برنامه ریزی شده وضعیت صنعت گردشگری فارس که اکنون تحت تاثیر شیوع بیماری کرونا قرار دارد جانی تازه خواهد یافت تصریح کرد: در استان طرح‌هایی در قالب احداث توسعه و بهسازی راه‌ها، آزادراه، مسیر‌های اصلی و فرعی روستایی در دست اجرا است.
رحیمی به خدمات ۴۲ سال گذشته و در دوران انقلاب اسلامی در این استان اشاره و اظهار کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه تامین آب روستایی پایدار و آب شرب شهری اقدامات ممتازی انجام شده که در طول تاریخ این کشور نمونه نداشته است که آبرسانی به شیراز از خط دوم درودزن با حدود ۷۷ کیلومتر لوله گذاری، پمپاژ مخازن مرتفع و تصفیه خانه‌هایی که بر روی آن احداث شده و آبرسانی به جهرم به عنوان یک خواست عمومی مردم می‌توان اشاره کرد.
وی ادامه داد: آبرسانی به سعادت شهر و ارسنجان نیز اکنون در دست اجرا است و پروژه آبرسانی به استهبان و فسا نیز به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.
رحیمی در ادامه بیان کرد: در ابتدای این دولت به کمتر از ۶۰۰ روستا گاز رسانی شده بود که امروز بالغ بر دو هزار و ۶۰۰ روستا از نعمت گاز بهره‌مند.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه رفاهی، راه‌آهن، آزادراه و پروژه راه و شهرسازی این خطه اشاره کرد و گفت: ابر پروژه‌ای تحت عنوان آزاد راه شیراز-اصفهان در این استان در حال اجرا است که امیدواریم تا پایان دولت به بهره‌برداری برسد و همچنین با ایجاد راه آهن اقلید -یزد که مراحل پایانی تکمیل را طی می‌کند نیز بین ۳ تا ۴ ساعت طول زمان دسترسی به مشهد مقدس کاهش خواهد یافت.
حضور حداکثری در انتخابات تضمین کننده اقتدار نظام حضور حداکثری در انتخابات تضمین کننده اقتدار نظام حضور حداکثری در انتخابات تضمین کننده اقتدار نظام حضور حداکثری در انتخابات تضمین کننده اقتدار نظام
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)