• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۶
بین الملل » آمریکا
رویترز؛

احتمال خروج جمعی از اعضای حزب جمهوری خواه از این حزب

ده‌ها تن از اعضای دولت جرج بوش رئیس جمهور اسبق آمریکا در اعتراض به عملکرد جمهوری خواهان پس از حمله به کنگره آمریکا قصد دارند از این حزب جدا شوند.

خروج قریب الوقوع جمعی از اعضای حزب جمهوری خواه از این حزب به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ ده‌ها تن از اعضای دولت جرج بوش رئیس جمهور اسبق آمریکا در اعتراض به عملکرد جمهوری خواهان پس از حمله به کنگره آمریکا قصد دارند از این حزب جدا شوند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این اقدام به دلیل اعتراض به عملکرد حمایتی جمهوری خواهان از دونالد ترامپ پس از ادعای دروغین وی درباره تقلب در انتخابات صورت می‌گیرد که به حمله به کنگره این کشور منتهی شد.
این مقامات که برخی از آن‌ها در بالاترین سمت‌ها در دولت بوش حضور داشتند، گفتند که امیدوار بودند شکست ترامپ باعث شود تا سران این حزب از او عبور کنند و ادعا‌های بی اساس او را مبنی بر دزدیده شدن انتخابات ریاست جمهوری نوامبر محکوم کنند. اما باتوجه به این که اغلب نماینده‌های جمهوری خواه همچنان در کنار ترامپ مانده اند، آن‌ها دیگر این حزب را به رسمیت نمی‌شناسند.
۱۲ تن از مقامات سابق دولت بوش به رویترز گفتند: برخی از این افراد به عضویت خود در این حزب پایان داده و عده‌ای دیگر تصمیم گرفته اند، بعداً درباره ادامه حضورشان تصمیم بگیرند و عده‌ای نیز به عنوان افراد مستقل ثبت نام کرده اند.
جیمی گورول که به عنوان معاون وزیر خزانه داری در امور تروریسم و اطلاعات مالی در دولت بوش خدمت می‌کرد، گفت: "حزب جمهوری خواه تا آنجا که من می‌دانم دیگر وجود ندارد. من ترجیح می‌دهم آن را مکتب ترامپ بنامم. "
کریستوفر پرسل که شش سال در دفتر روابط عمومی کاخ سفید خدمت می‌کرد، گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ تن از مقامات سابق دولت بوش تصمیم گرفته اند این حزب را ترک یا روابط شان را با این حزب قطع کنند.
پرسل گفت:" این تعداد هر روز بیشتر می‌شود. "
خروج این افراد از حزب جمهوری خواه که بیشترشان یک عمر در این حزب خدمت کرده اند، نشانه واضح دیگری دال بر اختلافات درون حزبی در بین جمهوری خواهان بر سر ترامپ و میراث اوست.
براساس نظرسنجی‌ها و به گفته کارشناسان و مقامات جمهوری خواه، این حزب اکنون بین جمهوری خواهان میانه رو ناراضی و افراد مستقل متنفر از ترامپ و پایگاه حامیان ترامپ گیرافتاده است. این حزب بدون حمایت این دو گروه برای پیروزی در انتخابات‌های سراسری به مشکل برمی خورد.
رانا مک دانیل رئیس کمیته ملی جمهوری خواهان به فاکس بیزینس گفت:" ما اکنون اندکی دچار اختلاف شده ایم، اما باهم متحد می‌شویم. ما مجبوریم متحد شویم".
وی افزود این حزب علیه دستور کار جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا متحد خواهد شد.
نمایندگان حامی ترامپ به درخواست‌ها برای اظهارنظر در این باره پاسخ ندادند.
نماینده بوش نیز به درخواست برای اظهارنظر درباره این اتفاقات پاسخ نداد.
بوش در دوران ریاست جمهوری ترامپ به وضوح گفته بود از سیاست‌های او خسته شده است.
چند ساعت پس از حمله به کنگره آمریکا، بیش از نیمی ازجمهوری خواهان در کنگره – هشت سناتور و ۱۳۹ نماینده جمهوری خواه – به عدم تایید پیروزی بایدن در انتخابات رای دادند.
اغلب سناتور‌های جمهوری خواه اعلام کرده اند از استیضاح ترامپ حمایت نمی‌کنند، بدین ترتیب به احتمال زیاد رئیس جمهور سابق آمریکا در محاکمه اش در سنا، محکوم نخواهد شد.
سوزی دی فرانسیس یکی از کهنه سربازان در حزب جمهوری خواه که در دولت‌های ریچارد نیکسون و جرج بوش خدمت کرده است گفت او در ماه نوامبر به بایدن رای داده است، اما جدایی از این حزب اکنون تنها به نفع دموکرات‌ها خواهد بود.
وی گفت:" من کاملا دلیل یاس این افراد و تمایل شان را برای خروج از این حزب می‌فهمم. من این احساس را چهار سال تجربه کردم."
اما وی تاکید کرد ضروری است تا حزب حول اصول جمهوری خواهان نظیر دولت محدود، مسئولیت شخصی، کسب و کار آزاد و دفاع ملی قوی متحد باشد.
پرسل گفت بسیاری از اعضای این حزب احساس می‌کنند چاره دیگری ندارند.
وی به تیلور گرین نماینده تازه جمهوری خواهان از جورجیا اشاره کرد که فرضیه توطئه گروه کیوآنن را ترویج می‌دهد.
لارن بوبرت نماینده کلورادو نیز اظهاراتی را در حمایت از گروه کیوآنن مطرح کرده است.
پرسل گفت:" اعضای گروه کیوآنن در کنگره حضور دارند. این انزجار آور است. "
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)