• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۲۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دلیل مخالفت رهبری با خرید تجهیزات نظامی چه بود؟

فرمانده نیروی هوافضای سپاه: فرمانده معظم کل قوا بار‌ها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می‌دانستند اگر به دنبال خرید تجهیزات نظامی برویم، از تولید داخلی غافل خواهیم شد.

دلیل مخالفت رهبری با خرید تجهیزات نظامیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی نیروی زمینی ارتش، سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران در جمع فرماندهان، مسئولان و کارکنان ستاد نیروی زمینی ارتش، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و روز نیروی هوایی، گفت: وحدت، یکپارچگی و تعامل بین ارتش و سپاه ریشه‌ای است و این دو بازوی دفاعی کشور در کنار هم هویت پیدا می‍ کنند.
وی افزود: شهید سپهبد صیاد شیرازی و سردار شهید تهرانی مقدم از همان اوایل تشکیل یگان توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، تعامل بسیار خوبی داشتند و اگر همکاری نیروی زمینی ارتش نبود تشکیل یگان توپخانه سپاه به راحتی میسر نمی شد.
سردار حاجی زاده با بیان اینکه وحدت، یکپارچگی و هماهنگی بین نیرو‌ها ارزشمند است، ادامه داد: یکپارچگی و تعامل بین ارتش و سپاه می‌تواند بعنوان یک الگو و مصداق باشد.

سردار حاجی زاده: در جا‌هایی که آمریکا را دشمن دانسته و به آن‌ها اعتماد نکرده ایم به پیشرفت‌های چشمگیری دست پیدا کردیم، دشمن به هر اقدامی دست زد تا ما رشد و پیشرفت نکنیم.

وی به دشمنی استکبار جهانی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم درست به دشمنی استکبار جهانی نسبت به ایران تمرکز کنیم، شاهد هستیم که امریکا از سال‍های دور برای کشور ایران برنامه داشته، امروز مساله ما با امریکا یک مساله راهبردی، ریشه‌ای است و قابل حل نیست.
سردار سرتیپ پاسدار حاجی زاده تاکید کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی امریکایی ها با ناامنی های کردستان، تقویت و به وجود آوردن منافقین، کودتا، ترور، جنگ عراق علیه ایران، جنگ رسانه ای، جنگ روانی و مهم‌تر از همه نفوذ و تقویت غرب گرایی درصدد بودند تا بتوانند هم دشمنی را نسبت به ایران ثابت کنند و هم به خواسته‌های خود دست یابند.

سردار حاجی زاده در خصوص مخالفت مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) نسبت به خرید تجهیزات نظامی، خاطرنشان کرد: فرمانده معظم کل قوا بار‌ها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می‌دانستند اگر بدنبال خرید تجهیزات نظامی برویم از تولید داخلی غافل خواهیم شد، امروز با درایت و هوشیاری معظم له هرچیزی که به ذهن برسد که باید طراحی و تولید شود قابل طراحی و دستیابی است.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران در ادامه تصریح کرد: در جا‌هایی که آمریکا را دشمن دانسته و به آن‌ها اعتماد نکرده ایم به پیشرفت‌های چشمگیری دست پیدا کردیم، دشمن به هر اقدامی دست زد تا ما رشد و پیشرفت نکنیم.
وی ادامه داد: امروز در همه بخش‌ها و زیر مجموعه ها الحمدلله تحت فشار‌های استکبار جهانی، تولید داخلی و بومی را افزایش و به خودکفایی رسیده ایم.
سردار حاجی زاده در خصوص مخالفت مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) نسبت به خرید تجهیزات نظامی، خاطرنشان کرد: فرمانده معظم کل قوا بار‌ها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می‌دانستند اگر بدنبال خرید تجهیزات نظامی برویم از تولید داخلی غافل خواهیم شد، امروز با درایت و هوشیاری معظم له هرچیزی که به ذهن برسد که باید طراحی و تولید شود قابل طراحی و دستیابی است.
وی در ادامه تصریح کرد: باید بپذیریم که آمریکا دشمن ما و به دنبال آن است که جلوی توانمندی‍ها و پیشرفت‌های ما را بگیرد، ایستا بودن و ثبات سازمانی قطعا مشکل ایجاد خواهد کرد، نیروی زمینی ارتش نیز در این راستا در خصوص تیپ‌های واکنش سریع اقدامات خوبی را انجام داد که قابل تحسین است.
سردار حاجی زاده به موضوع تهاجم دشمن اشاره کرد و گفت: دشمن به دنبال تهاجم است البته نه فقط تهاجم نظامی، اما ما به عنوان نیرو‌های نظامی باید طرح و برنامه داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)