• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

طرح روستا-تعاون و ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی در روستا‌ها

وزیر تعاون: برای ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی در روستا‌ها از طرح روستا- تعاون به عنوان یک طرح مکمل استفاده کرده ایم.

طرح روستا-تعاون و ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی در روستا‌هابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد شریعتمداری در مراسم بهره برداری از طرح‌های سرمایه گذاری عشایری و روستایی افزود: دولت تدبیر و امید در حوزه فعالیت‌های زیرساختی در روستا‌ها کارنامه بسیار درخشانی دارد، راه روستایی، برق، گاز و مخابرات روستایی در سال‌های اخیر روند رو به رشد و قابل ملاحظه‌ای داشته است.
وزیر تعاون گفت: باید در کنار اعمال زیربنای اقتصادی حتما به موضوع اشتغال روستایی که مورد توجه رئیس جمهور محترم بود هم می‌پرداختیم تا به تثبیت و رشد سکونت‌های روستایی و مهاجرت‌های معکوس برسیم.
وی گفت: اینکه در گذشته مهاجرت از روستا به شهر بود باید مهاجرت معکوس از شهر به روستا آغاز می‌شد و در سطح روستا‌ها رونق در بخش‌های اقتصادی و اقتصاد روستا اتفاق می‌افتاد لذا با تدبیر رئیس جمهورو کسب اجازه از رهبر و تصویب مجلس شورای اسلامی یک و نیم میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به صورت سپرده گذاری مشترک و ترکیبی (منابع صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانک ها) در اختیار این طرح قرار گرفت که امکان پرداخت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع را در سطح کشور فراهم کرد که بخشی از آن مربوط به سیستم بانکی و بقیه مربوط به صندوق توسعه ملی است که با تبدیل نرخ ارز به دست می‌آید.
آقای شریعتمداری افزود: باید این منابع با نرخ‌های ۴، ۶ و ۱۰ درصد در اختیار طرح‌های مختلف قرار گیرد و براساس قراردادی که میان بانک‌ها و صندوق توسعه ملی وجود دارد این امکان هست که طی ۹ سال که این قرارداد جاری است دو بار حداقل تکرار شود.
وی گفت: بر اساس داده‌های سامانه کارا در وزارت تعاون و رفاه اجتماعی، ​تاکنون حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان از این منابع توسط بانک‌های چهارگانه عامل با کسب ذخیره قانونی بانک مرکزی که برای حفاظت از این منابع برمی دارد، تخصیص داده شده است و همه کسانی که از این منابع استفاده کرده اند علاوه بر این ۱۳ هزار میلیارد حدود ۴ تا ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد خودشان وارد این چرخه کرده اند.
وی افزود: در مجموع ۱۷ هزار میلیارد منابع در این زمینه موجب اجرای ۱۴۲ هزار پروژه و طرح روستایی در بخش‌های زیر ۱۰ هزار نفر و روستا‌ها را با تعهد اشتغال ۲۶۳ هزار نفر فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید؛

۴۸۶ هزار شغل در ۳ سال ایجاد شده است

شریعتمداری افزود: درکنار اجرای این طرح ما برای ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی در روستا‌ها از طرح روستا - تعاون به عنوان یک طرح مکمل استفاده و تلاش کردیم تا فعالیت‌های تعاونی در روستا‌ها را صیانت کنیم.
وی گفت: ۸۹۳ طرح روستا- تعاون موفق شدند تا ۸۸۰ میلیارد تومان از این منابع معادل ۷ درصد از کل این تسهیلات را برای ایجاد ۱۱ هزار و ۱۲۰ شغل در روستا‌ها بخود اختصاص دهند.
وزیر تعاون گفت: در اجرای این طرح از تلاش‌های صندوق توسعه ملی و نظام بانکی با همکاری بانک توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید، پست بانک و بانک کشاورزی برخوردار بودیم، بانک‌ها معادل ۱۰۷ درصد سهم خود را تاکنون پرداخت کرده اند یعنی ۷ درصد بیشتر از آن سهم ۵۰ درصدی خودشان در تامین منابع را برای این طرح‌ها به میدان آورده اند و برای اجرای آن در سطح کشور استقبال کرده اند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برنامه دولت با دستور جنابعالی این است که با اختصاص منابع مرحله پنجم که فقط به دو بانک باقی مانده است تقریبا می‌توانیم یکبار برای همیشه بگوییم که با موفقیت کامل دور اول پرداخت یک و نیم میلیارد دلار را به اتمام رسانده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)