• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال

۴۸۶ هزار شغل در ۳ سال ایجاد شده است

وزیر کار: حدود ۴۸۶ هزار شغل در ۳ سال گذشته در کشور ایجاد و سیاست اشتغال پایدار در روستا‌ها و بخش‌های زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت اجرایی شده است.

۴۸۶ هزار شغل در ۳ سال ایجاد شده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد شریعتمداری در مراسم بهره برداری از طرح‌های سرمایه گذاری عشایر و روستایی، افزود: بسیار خشنودیم که در این ایام مبارک شاهد رونمایی یکی از برنامه‌های بزرگی هستیم که موجب تعادل بخشی به سکونتگاه‌های کشور می‌شود و افزایش قابل ملاحظه‌ای در تولیدات ملی و تامین امنیت غذایی در عرصه‌های گوناگون ایجاد می‌کند.
همزمان با دهه مبارک فجر ۱۴۲ هزار و ۳۵۸ طرح اشتغال روستایی و عشایری درسراسر کشور با سرمایه گذاری ۱۷ هزارمیلیارد تومان و اشتغالزایی ۲۶۳ هزار و ۲۴۳ نفر با حضور حسن روحانی رییس جمهوری و محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ماه به صورت ویدئو کنفرانس رونمایی و افتتاح شد.
اعتبارات این طرح‌ها در طول سال‌های ۹۷ تا ۹۹ داده شده و شامل بخش‌های مختلف خدمات، کشاورزی و صنعت است.
بخش خدمات دارای ۱۶ هزار و ۴۷۵ طرح، بخش کشاورزی ۹۲ هزار و ۳۰۷ طرح و بخش صنعت نیز ۳۳ هزار و ۵۷۶ طرح است.
آقای شریعتمداری در این مراسم افزود: این طرح‌ها در این حال باعث افزایش سطح رفاه عمومی و کاهش فقر در روستا‌ها و بخش‌های زیر ۱۰ هزار نفر می‌شود.
شریعتمداری گفت: برنامه‌ای که در تراز آرمان‌های انقلاب اسلامی است شایسته است که در دهه مبارک فجر از آن صحبت و رونمایی شود و این کار بزرگ را دولت خدمتگزار تدبیر و امید انجام داد که در هر روستا و شهر مورد توجه مردم آن منطقه است. ولی باید در سطح ملی مورد توجه عامه مردم قرار بگیرد و امروز در این شرایط از آن رونمایی و برخی طرح‌های را افتتاح می‌کنیم.
آقای شریعتمداری افزود: در شرایط اعمال تحریم‌های ظالمانه که طی سال‌های متوالی علیه ملت ایران انجام شد و وقوع برخی حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله و تشدید تحریم‌ها که منجر به کُند شدن رشد فزاینده اقتصادی کشور شد، باید یکی از برنامه‌های اساسی کشور حل این مسائل و اعمال سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و استفاده از سیاست‌های فعال بازار کار می‌بود که به حول و قوه الهی نتایج بسیار ثمربخشی در اقتصادی ایران داشت.
وی گفت: در بین سیاست‌های فعال بازار کار که تعداد آن متنوع است در مجموع حدود ۴۸۶ هزار شغل در طول سه سال در کشور فراهم شد، سیاست اشتغال پایدار روستایی سیاستی بود که در روستا‌ها و بخش‌های زیر ۱۰ هزار نفر به اجرا در آمد و این سیاست به اتکای شخص رئیس جمهور اتخاذ شد و از بهمن ۱۳۹۶ در کشور کلید خورد.
آقای شریعتمداری افزود: برمبنای این سیاست تلاش شد در سطح روستا‌ها اجرای سیاست فعال بازار یک تغییر اساسی در بازار کار به وجود آورد و آمار سطحی نشان می‌دهد از سال ۹۶ تا ۹ ماهه ۹۹ فقط با اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی ۲۶۲ هزار اشتغال پایدار در سطح روستایی کشور با اجرای ۱۴۲ هزار طرح در سطح ملی حاصل شده است و البته مجموع سیاست‌های فعال بازار کار اشتغالی بیش از ۴۸۶ هزار نفر را نشان می‌دهد.
وی گفت: طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار ایران نیز افزایش ۵۱۵ هزار شغل جدید با جمعیت جدید شاغل طی سال‌های ۹۶ و ۹۸ را تایید می‌کند که تایید دومی بر همین سیاست است.
وزیر تعاون گفت: با توجه به تلاش‌های دولت در حوزه کرونا که در حفظ مشاغل موجود در کشور نقش اساسی داشت برغم حضور ۸۰۰ هزار نفر بیکار ثبت نامه شده در مجموع سایت و سامانه که به دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به بیکاری ناشی از کرونا و نثبیت مشاغل راه اندازی شد، ۶۷۰ هزار نفر آن‌ها در این ایام از بیمه بیکاری برخوردار شدند.
وی افزود: با بررسی‌های آماری دقیق ما تا به حال ۴۹۰ هزار از آن‌ها به کار برگشته اند و امید است با حل مشکل کرونا و کاهش میزان آثار آن نسبت به تثبت اشتغال در این زمینه هم اقدام اساسی انجام گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمانی صاف در چهارمحال و بختیاری
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی قدرتمند و برخاسته از اراده ملت
خسارت بیش از ۳ همتی اغتشاشات در کرمان
برپایی میز‌های خدمت حراست‌های استان
ستاره‌های ووشوی بانوان مازندران درخشیدند
خالو درویش؛ حامی حرا
رسیدگی به پرونده‌های مهم در اغتشاشات اخیر درمرکز استان کرمان
همایش بزرگ سربازان کوچک امام زمان در یزد
همه دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهیم و مسئولند
باد‌ها و نام‌ها
تجلیل از گروه های سرود انقلابی در سمنان
تعاونی برتر روستایی بهادران مقام اول ملی کشور را کسب کرد
مه و باران در جاده های خراسان رضوی
اعمال محدودیت تردد‌های دریایی از بنادر کیش به چارک و آفتاب، فردا ۱۱ بهمن
دیدار با خانواده شهید عجم در آزادشهر
شهدادی، روستای گلخانه‌ای در جنوب کشور
دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان فینالیست‌های سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو
سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان
قطار رویداد ایران جان به هرمزگان رسیده است
کاربران فضای مجازی اقدام اتحادیه اروپا را محکوم کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)