• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۶
ورزشی » رزمی

سرمایه‌گذاری تکواندو در رده‌های پایه

رئیس کمیته ملی المپیک: یکی از ویژگی‌های مهم تکواندو، سرمایه‌گذاری زیاد بر روی رده‌های پایه است.

سرمایه‌گذاری تکواندو در رده‌های پایهبه گزارش خبرنگار اخبار ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، آقای سیدرضا صالحی‌امیری در حاشیه بازدید از دو فدراسیون تکواندو و کاراته در جمع خبرنگاران، افزود: ابتدا ایام دهه فجر را به ملت ایران تبریک می‌گویم و از شهدای انقلاب اسلامی و در راس آن‌ها امام شهدا یاد می‌کنم. امیدواریم ویروس کرونا هرچه زودتر از ملت دور شود و مردم ایران بار دیگر احساس آرامش و امنیت داشته باشند.
وی گفت: در کنار فدراسیون‌ها هستیم و مسائل و مشکلات‌شان را از نزدیک مطلع شدیم تا به آن‌ها کمک کنیم که از این شرایط سخت عبور کنند و تقریباً همه فدراسیون‌های المپیکی درگیر اردو‌ها هستند.
صالحی امیری ادامه داد: شرایط ما خاص است، مرداد ۱۴۰۰ خیلی نزدیک است و از نظر ما همین فردا است، لذا باید همه ظرفیت ملی را به‌کار بگیریم برای اینکه کاروان ایران در توکیو بدرخشد.
صالحی امیری افزود: تکواندو و کاراته به عنوان دو رشته‌ای که هویت ورزش ایران هستند، اهمیت زیادی دارند، کاراته یک جامعه آماری یک میلیونی در کشور دارد و با آنکه یک ورزش وارداتی است، اما با فرهنگ ما عجین شده و جامعه آن را پذیرفته است.
وی گفت: از این منظر، کاراته در فضای فعلی جزو مدعیان آسیا و جهان است و باور داریم که کاراته در توکیو خواهد درخشید و کام ملت را شیرین خواهد کرد.
رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه همین ظرفیت هم در رشته تکواندو وجود دارد، افزود: تکواندو سه ویژگی خاص دارد؛ یکی مدیریت و ثبات مدیریتی‌اش است. پولادگر همه توان و ظرفیتش را برای تکواندو صرف کرده است و می‌کند و دائم پیگیر مسائل این رشته است. دوم اینکه تکواندو هم جامعه آماری بزرگی دارد و ۸۷۰ هزار نفر ظرفیت این رشته است.
وی گفت: سوم هم اینکه تکواندو در همه عرصه‌ها درخشیده و در المپیک ۶ مدال دارد و لذا ظرفیت تکواندو، ظرفیت بزرگی است و اگر خدا کمک کند و با این عزمی که امروز در مجموعه قهرمانان ما وجود دارد، تکواندو کام ملت را شیرین می‌کند و از رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی تقاضا می‌کنم که رشته‌های پرمدال که امید‌های ما در المپیک هستند، بیشتر دیده شوند.
صالحی امیری گفت: تکواندو یک ویژگی مهم دیگر هم دارد و این است که سرمایه‌گذاری زیادی بر روی رده‌های پایه کرده و در آموزش هم هزینه زیادی انجام داده است. ظرفیت آموزشی تکواندو بیشترین ظرفیت در میان فدراسیون‌ها محسوب می‌شود.
وی تصریح کرد: هر فدراسیونی که روی رده‌های پایه کار جدی انجام دهد، نتیجه خوبی خواهد گرفت و محصول امروز تکواندو به علت کار بر روی پایه‌ها است و این نشان از تدبیری است که وجود دارد.
صالحی امیری گفت: ما و وزارت ورزش متعهد هستیم که در همه شرایط در کنار فدراسیون‌های المپیکی باشیم. روزانه با اکثر فدراسیون ارتباط داریم و مسائل آن‌ها را دنبال می‌کنیم. هم تعهد کرده‌ایم که بودجه‌شان را صد درصد بپردازیم که این اتفاق رخ داد و هم تعهد کردیم که کمک‌های ویژه بکنیم.
وی ادامه داد: همانطور که می‌دانید، قیمت بلیت پرواز‌ها بسیار گران شده و این شرایط برای پول هتل، حمل و نقل و تغذیه هم وجود دارد. تعهد کردیم که بخشی از این هزینه‌ها را بپردازیم و فشار را از روی دوش فدراسیون کم کنیم.
صالحی امیری گفت: نکته آخر این است که تکواندو، تک‌ستاره نیست و این جریان بزرگ در سطح کشور وجود دارد که هر کدام از ورزشکاران که حضور دارند، فردا نفرات دیگری جایگزین آن‌ها خواهند شد.
وی افزود: در واقع این رشته از یک ظرف بزرگی در سطح ملی برخوردار است که این ظرف همواره تبدیل به یک ظرفیت جدید می‌شود و من برای همه عزیزان در همه فدراسیون‌ها، به ویژه فدراسیون‌های المپیکی و در رأس آن‌ها کاراته و تکواندو آرزوی موفقیت دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)