• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۴۰۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
مرکزی » اقتصادی

پرداخت بیمه بیکاری به بیش از ۵ هزار نفر

بیش از ۵ هزار نفر در استان مرکزی مشمول دریافت بیمه بیکاری هستند.

پرداخت بیمه بیکاری به بیش از ۵ هزار نفر در استانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی در جلسه مشترک کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی و شهرستان ساوه گفت: هم اکنون در سطح استان مرکزی به ۵ هزار و ۶۷ نفر بیمه بیکاری پرداخت می‌شود.

حسینی افزود: از این تعداد هزارو ۹۶۱ نفر مربوط به شهرستان ساوه،۲۸۰ نفر مربوط به شهرستان زرندیه و ۳۴۵ نفر مربوط به شهرستان دلیجان است که ماهانه بیش از ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مقرری بیمه بیکاری در این سه شهر پرداخت می‌شود.

فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی هم در این جلسه گفت: براساس ضوابط ماده ۱۶ آیین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری، افراد مشمول این قانون موظفند پس از اعلام اداره کار در مشاغل مورد نیاز مشغول بکار شوند.

فرخی افزود: در غیر اینصورت برابر ضوابط باید مقرری آن‌ها قطع شود تا از تحمیل بار مالی به سازمان تامین اجتماعی جلوگیری شود.

او اضافه کرد: حرکت در مسیر تولید و حمایت از سرمایه گذاران براساس استفاده حداکثری از قوانین و مقررات موجب ارتقا سطح تولید و اشتغال در استان مرکزی خواهد شد.


معاون اقتصادی استاندار مرکزی در ادامه تسهیل شرایط ورود و خروج کالا در منطقه ویژه اقتصادی را از نیاز‌های صاحبان صنایع بیان کرد.

وی ادامه داد: مقررات گمرکی و قوانین اختصاصی مناطق آزاد برای تسهیل در امر تولید می‌توانند فضای کسب و کار را تغییر دهد و استانداری مرکزی با توجه به شرایط شهر صنعتی کاوه آماده‌ی مکاتبه و انعکاس چالش‌های قانونی در زمینه تغییر برخی قوانین را دارد.

فرخی تصریح کرد: استان مرکزی در بسیاری از شاخص‌ها در حوزه تولید به مراتب بهتر از صنایع دیگر کشور و در زمره استان‌های موفق در حمایت از تولید است.

او اظهار کرد: این دستاورد مرهون یک اقدام منسجم مشترک بین دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های قضایی و امنیتی استان است و خوشبختانه در دو سال اخیر استان مرکزی در تحقق شعار سال موفق عمل کرده است.

ملکی رییس دادگستری شهرستان ساوه هم در این مراسم گفت: براساس سیاست‌های حمایتی قوه قضاییه در توسعه‌ی تولید و اشتغال، مشکلات مدیران صنایع درجلسات حمایت قضایی شهرستان ساوه بررسی و نسبت به ادامه‌ی چرخه صنعت راهکار‌های لازم بررسی و اتخاذ شد.

ملکی افزود: با توجه به تفاهم نامه‌ی شورای حل اختلاف با وزارت صمت مبنی بر راه اندازی شورای حل اختلافِ شهر‌های صنعتی کشور، شهرستان ساوه جزو اولین شهر‌هایی بود که با راه اندازی شعبه‌ای از شورای حل اختلاف، نسبت به رسیدگی به پروند‌ه های حوزه صنعت اقدام کرد.

او ادامه داد: در مدت چهارماه تشکیل شورای حل اختلاف در شهر صنعتی کاوه، از ۱۵۰ فقره پرونده مربوط به فعالین اقتصادی ۷۰ درصد منجر به صلح و سازش شده که این امر منجر به جلوگیری از حضور مدیران شرکت‌ها و فعالین صنایع در دادگستری شده است.

رییس دادگستری شهرستان ساوه اضافه کرد: یکی از درخواست‌های صاحبان صنایع احضار نشدن به دادسرا و رسیدگی به مشکلات در درون حوزه صنعت بود که با راه اندازی شعبه شورای حل اختلاف این مطالبه، هم اکنون محقق شده است.

جلسه مشترک کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی و کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاران دادگستری ساوه در اتاق بازرگانی شهر صنعتی کاوه برگزار شد.

در پایان این جلسه به پاس همراهی و تعامل سازمان تامین اجتماعی با کمیته‌ی حمایت قضایی و صاحبان صنایع از حسینی مدیرکل این سازمان قدردانی شد.

تسهیل ورود و خروج کالا از منطقه ویژه اقتصادی، تقسیط بدهی‌های بیمه‌ای و مالیاتی، روان سازی مقررات گمرکی، حذف قوانین دست و پاگیر در حوزه واردات و صادرات، مشکلات مربوط به اخذ مصوبه گواهی تولید، نبود تلفن شهری و اینترنت در برخی صنایع و بوروکراسی زمان بر اداری در حوزه صنعت از جمله مشکلاتی بود که در این جلسه مطرح و برای برطرف کردن آن‌ها تصمیمات لازم اتخاذ شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
وقوع پدیده مه در جنوب غرب خوزستان
آخرین خبر‌ها از ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر آبادان
رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در رامشیر
به روز رسانی یک کودتا
توزیع بیش از ۷۸ هزار تن کود شیمیایی بین کشاورزان گیلانی
ثبت‌نام ۳۵۸۶ داوطلب در انتخابات شورای روستا‌ها در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)