• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۳۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
هرمزگان » اقتصادی

بهره برداری از 2 طرح فولادی و بندری در هرمزگان

فاز نخست گندله سازی کارخانه فولاد مادکوش در بندرعباس و اسکله شماره پنج بندر منطقه ویژه اقتصادی پارسیان در ارتباط ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

بهره برداری از دو طرح فولادی و بندری در هرمزگانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، استاندار هرمزگان گفت: کارخانه مادکوش به عنوان یکی از طرح‌های مهم در هرمزگان، با ظرفیت تولید 2 و نیم میلیون تن گندله آهن در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در بندرعباس، آماده بهره‌برداری شده است.
فریدون همتی افزود: برای ساخت این مجموعه دو هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و این کارخانه صنعتی برای ۳۶۰ نفر اشتغال‌زایی کرده است.
امروز همچنین با دستور رئیس جمهور عملیات ساخت فاز دوم این کارخانه آغاز شد.
استاندار هرمزگان افزود: اسکله شماره پنج بندر منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان نیز با هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، به بهره‌برداری رسید.
بیشتر بخوانید؛ بهره برداری از دو طرح تولیدی در هرمزگان
همتی افزود: این بندر از طرح‌های راهبردی برای توسعه غرب هرمزگان است که در این فاز با بهره‌برداری از اسکله شماره پنج آن برای ۲۰۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.
این اسکله با ظرفیت ۱/۲ میلیون تن با قابلیت پهلوگیری کشتی های بزرگ، طول ۳۷۵ متر و آبخور ۱۵ متر، نقش مهمی در گسترش فعالیت های تجاری و بازرگانی منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان خواهد داشت.
رئیس جمهور: از بخش خصوصی حمایت می کنیم
رئیس جمهور در مراسم بهره برداری از این طرح‌ها با توجه به درخواست اعتماد و حمایت بیشتر از بخش خصوصی گفت: حتما به بخش خصوصی اعتماد داریم و حتی بالاتر از این معتقدیم کار اقتصادی باید به بخش خصوصی واگذار شود.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی افزود: این اصرار و شعار من بوده است از روز اول دولت یازدهم تا امروز و هر روز هم اصرار می‌کنم که بخش‌های اقتصادی متعلق به دولت، به مردم واگذار شود، زیرا مردم بهتر می‌توانند تولید و اقتصاد را اداره کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
ایران رتبه ۱۶ صادرات فولاد
وزیر صنعت معدن و تجارت نیز در مراسم بهره برداری از این طرح‌ها گفت: با بهره برداری از دو طرح گندله سازی امروز ظرفیت تولید گندله در کشور به بیش از ۶۱ میلیون تن رسید.
رزم حسینی افزود: اکنون ایران با صادرات ۹ میلیون تن فولاد رتبه ۱۶ صادرات فولاد را در جهان دارد.
 
دسترسی به آبهای آزاد مهمترین مزیت فولاد مادکوش
مدیرعامل شرکت فولاد مادکوش در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: شرکت مادکوش با تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه ملی و بانک صنعت و معدن این طرح را تکمیل کرده است که یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است.
علیرضا صمدی افزود: قرار گرفتن در مجاورت آب‌های آزاد، دسترسی به شبکه ریلی، اسکله تخلیه و بارگیری مواد اولیه و محصولات صادراتی، و کارخانه‌های مصرف کننده محصولات این طرح از مزیت‌های مهم این کارخانه است.
وی گفت: هدفگذاری نهایی این کارخانه تولید ۱۰ میلیون تن فولاد است که نیازمند حمایت دولت از بخش خصوصی است.
صمدی افزود: فاز دوم گندله سازی کارخانه مادکوش و مجتمع تولید ۳ و ۴ دهم میلیون تنی آهن اسفنجی و بریکت نیز امروز آغاز شد.
وی گفت: تا سه ساله آینده ظرفیت اشتغال در این کارخانه به بیش از پنج هزار نفر می‌رسد.
منطقه ویژه پارسیان بهشت سرمایه گذاری صنعتی و پتروشیمی
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان نیز در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: منطقه ویژه پارسیان یکی از استراتژیک ترین مناطق صنعتی کشور است که به علت قرار گرفتن در کنار پایتخت انرژی کشور، منطقه پارس جنوبی و داشتن ظرفیت های مهم بندری نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور دارد.
علی اصغر علامه افزود: با وسعت 10 هزار هکتار و داشتن یکی از بزرگترین بنادر تخصصی کشور در سال 95 شروع به کار کرد که صد در صد ایرانی بوده و همه سرمایه گذاری و ساخت آن داخلی بوده است.
وی گفت: اسکله شماره پنج بندر پارسیان توسط قرارگاه خاتم الانبیا با هدف تسهیل واردات و صادرات، تشویق سرمایه گذاران و تامین زیرساخت های کارخانه آلومنیوم جنوب ساخته شده است.
علامه گفت: اینجا بهشت سرمایه گذاری و قطب سوم پتروشیمی کشور است که امروز ساخت دو طرح پتروسیمی، یک طرح فولادی و طرح شیرین سازی آب نیز در این منطقه آغاز می شود.
وی افزود: از وزارت نفت درخواست داریم در اختصاص سهمیه میعانات گازی به این منطقه همکاری کند.
علامه گفت: این منطقه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می خواهیم به عنوان مرکز کارخانه نوآری در حوزه فولاد، صنایع معدنی و پتروشیمی در نظر گرفته شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)