• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۷۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۲
بین الملل » غرب آسیا
در واکنش به انتخابات آتی در فلسطین

حماس: انتخابات را شرایط توافق اسلو معین نخواهد کرد

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین گفت انتخابات بر اساس نتایج نشست دبیران کل و سند توافق ملی فلسطین در سال ۲۰۰۶ برگزار خواهد شد.

حماس: انتخابات را شرایط توافق اسلو تعیین نخواهد کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تصریح کرد این جنبش با رویکرد سیاسی مهمی به سمت قاهره رفت، اما بر اساس رویکرد مورد نظر ما، برگزاری انتخابات با شرایط توافقنامه اسلو فاصله زیادی دارد.
حسام بدران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الاقصی گفت: انتخابات را شرایط توافقنامه اسلو معین نخواهد کرد، بلکه بر اساس نتایج نشست دبیران کل و سند توافق ملی فلسطین در سال ۲۰۰۶ برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: جناح‌های فلسطینی با اجماع موافقت کردند دادگاهی برای برگزاری انتخابات تشکیل دهند و هر نهاد یا حزب قانونی - چه دادگاه قانون اساسی باشد و چه دیگر ارگان‌ها - حین برگزاری انتخابات و حتی بعد از آن نیز باید بی طرف باشد و دخالتی در امور انتخابات نکند.
حسام بدران گفت: ما می‌خواهیم دادگاه انتخابات با اجماع قُضاتی که با توجه به تجربه، صلاحیت و شخصیت شان به رسمیت شناخته شده اند، تشکل شود تا کسی نظر خود را تحت فشار هیچ جریانی تغییر ندهد.
وی همچنین تصریح کرد: در مدت کوتاهی اسامی قُضات دادگاه انتخابات، یعنی چهار قاضی از غزه، چهار قاضی از کرانه باختری و یک قاضی از قدس را تصویب خواهیم کرد و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز فرمان تشکیل آن‌ها را صادر خواهد کرد.
بدران گفت: حماس پیش بینی می‌کند مشکل عمده‌ای در پرونده مربوط به آزادی‌ها در کرانه باختری وجود داشته باشد که هم شامل بازداشت‌های سیاسی و هم شامل تحت فشار قرار دادن رسانه ها، فعالیت‌ها و کار سازمانی می‌باشد.
وی همچنین بر ضرورت تضمین بی طرفی سرویس‌های امنیتی در کرانه باختری و نوار غزه و دخالت نکردن آن‌ها در انتخابات یا تبلیغات انتخاباتی احزاب سیاسی تاکید کرد.
عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین همچنین گفت: جنبش حماس تعهد دارد سرویس‌های امنیتی در غزه همه توصیه‌ها و قطعنامه‌های مربوط به آزادی‌های عمومی را اجرا کنند چرا که برخلاف شرایط حماس در کرانه باختری، جنبش فتح از آزادی کامل در غزه برخوردار است. تغییر محل‌های صندوق‌های رای گیری برای هواداران حماس در کرانه غربی اقدامی منفی بود؛ اما سرعت در اقدام کمیسیون برگزاری انتخابات در اصلاح شرایط پس از برقراری تماس با آن، یک اقدام مثبت، به شمار می‌رود.
حسام بدران همچنین تصریح کرد: ما همه جزئیات روند برگزاری انتخابات را زیر نظر داریم و اجازه نمی‌دهیم دستکاری شود. تضمین کنندگان اصلی انتخابات کشور‌های مصر، قطر، ترکیه و روسیه هستند و این کشور‌ها از ابتدا مسیر تحولات و تفاهمات انتخاباتی را از نزدیک دنبال کرده اند. در نشست آینده در قاهره، جناح‌های شرکت کننده در نشست قبلی حضور خواهند داشت و از کمیته مرکزی انتخابات و ریاست مجلس ملی دعوت خواهد شد.
وی هشدار داد: به تعویق افتادن انتخابات مجلس ملی به دلیل اهمیت و جامع بودن آن صورت گرفته است تا زمان لازم برای بررسی جزئیات دقیق و پیچیده شرایط فلسطینی‌های ساکن خارج را مطالعه کنیم.
حسام بدران گفت: ما در قاهره توافق کردیم چندین ماده از قانون انتخابات را اصلاح کنیم، اما باید فرمان ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین صادر شود تا این تغییرات موثر واقع شود. تغییر چارچوب و روند سیاسی فلسطین و تغییر چهره‌ها و شخصیت‌ها به ما در راستای مقاومت در برابر رژیم اشغالگر اسرائیلی کمک می‌کند. ما در تجربه قبلی، زمانی که در سال ۲۰۰۶ اکثریت آرا را به دست آوردیم، دو ماه پس از تشکیل دولتمان، گلعاد شالیت سرباز اسرائیلی را در یک عملیات قهرمانانه به اسارت گرفتیم.
وی همچنین افزود: نتایج انتخابات باید در درجه اول مورد احترام همه شهروندان فلسطینی باشد و اگر چنین شد، ما فلسطینیانی متحد که قادر به یافتن راه حل‌هایی برای فشار‌های بین المللی هستند خواهیم بود.
بدران تاکید کرد: آزادی قدس نبرد همه فلسطینی‌ها در برابر اشغالگران اسرائیلی باقی خواهد ماند و ما گزینه‌های خود را در مورد چگونگی برگزاری انتخابات در قدس انتخاب خواهیم کرد. ما روی سازوکار‌های قانونی کار خواهیم کرد تا از تکرار حوادث سابق جلوگیری شود چرا که رژیم اشغالگر اسرائیل کسانی را که در انتخابات قبلی انتخاب شده بودند تحت تعقیب قرار داد و در نهایت دستگیر کرد.
بدران همچنین گفت: ما به عنوان اعضای جنبش حماس افتخار می‌کنیم که دوره‌ای بودن انتخابات داخلی خود را حفظ کرده ایم و این توانایی را داریم که در حالی که برای شرکت در انتخابات کلی و عمومی فعالیت می‌کنیم به انتخابات داخلی نیز بپردازیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)