• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۸۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۱
بین الملل » غرب آسیا
در محکومیت آشکارسازی روابط

فلسطینی‌ها معتقدند امید به دولت جدید آمریکا اشتباه است

معاون دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت: همه کسانیکه به دولت جدید آمریکا دل بسته اند اشتباه می‌کنند و آشکار خواهد شد که اشتباه می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، معاون دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین ضمن تاکید بر مقاومت علیه توطئه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: هرگونه امیدواری به دولت جدید آمریکا اشتباه است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ابو احمد فواد در سخنرانی خود در کنفرانس "متحدون ضد التطبیع" گفت: موج کنونی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شبیه موج‌های سابق نیست و شامل توافقات امنیتی، نظامی، اقتصادی و سیاسی است و این یعنی توافق‌های خصمانه علیه حقوق ملت فلسطین و سرزمین فلسطین. رژیم صهیونیستی انتظار دارد از طریق عادی سازی روابط و با هماهنگی با کشور‌های عادی ساز برای تهاجم علیه ایران استفاده کند، ولی هدف اصلی آرمان فلسطین و حقوق ملت فلسطین است. از این رو من با شفافیت هرچه تمام‌تر می‌گویم این روند توطئه و قتلگاه سیاسی آرمان فلسطین و حقوق ملت فلسطین است. من تاکید می‌کنم ملت فلسطین همه این توطئه‌ها را شکست می‌دهد آنگونه که پیشتر معامله قرن و همه توطئه‌های ترامپ و دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست داد. باید همه تلاش‌ها برای شکست دادن این توطئه جدید هماهنگ و متحد شود. اسناد و مدارک موثقی وجود دارد که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی و نظام‌های امارات، مغرب، سودان و بحرین توافق توطئه جدیدی را امضا کرده اند و متاسفانه احتمال دارد این روند از سوی عربستان و سایر طرف‌ها نیز تکمیل شود. در مقابل، ما در مرحله نخست به ملت فلسطین، امت عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان که حامی آرمان عادلانه و ملی و حقوق ثابت ما هستند، امید بسته ایم. ما در جبهه خلق برای آزادی فلسطین معتقدیم همه خاک فلسطین متعلق به ما است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت اتحاد و همبستگی همه گروه‌های فلسطینی برای عبور از اختلافات و غلبه بر فضای منفی حاکم بر عرصه تحولات فلسطین و در پیش گرفتن راه مقاومت، افزود: قابل قبول نیست که امت عربی در واکنش به همه جنایت‌ها از جمله معامله قرن، حملات علیه یمن و سوریه یا سایر کشور‌های عربی هیچ واکنشی نداشته باشد و هیچ تظاهرات و اعتراضی صورت نگیرد. ما از همه ملت‌های عربی می‌خواهیم موضع خود را علیه عادی سازی روابط اعلام کنند و از ملت و آرمان فلسطین و همچنین همه کشور‌های عربی از جمله سوریه، لبنان و یمن که مورد تهاجم قرار گرفته اند، حمایت کنند. همچنین انتظار می‌رود همه سازمان‌های بین المللی، سازمان حقوق بشری و سازمان‌های ضد تبعیض نژادی از ملت فلسطین حمایت کنند.
این مقام حزبی فلسطینی افزود: همه کسانی که به دولت جدید آمریکا دل بسته اند اشتباه می‌کنند و آشکار خواهد شد که اشتباه می‌کنند، زیرا دولت جدید آمریکا وارث همه جنایت‌هایی است که در دوران اوباما و بوش و دیگر رؤسای جمهور آمریکا علیه ملت فلسطین مرتکب شده اند. ما به طور ویژه اعلام می‌کنیم هر گونه سرمایه گذاری گروه‌های فلسطینی بر روی حمایت دولت جدید آمریکا اشتباه است و هزینه سنگینی بابت آن پرداخت خواهیم کرد. ما باید از خطرات دولت جدید آمریکا و آمادگی بالای آن برای حمایت از رژیم صهیونیستی آگاه باشیم. به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس جنایت‌های ترامپ هستند، ولی از سوی دولت جدید آمریکا و بایدن مورد تأیید هستند.
ابو احمد فواد در پایان گفت: ما به حمایت‌ها و مواضع محور مقاومت امید بسته ایم. محور مقاومت حامی حقوق و مبارزات ملت فلسطین است و ما خود را بخش جدا نشدنی محور مقاومت می‌دانیم. اثرگذاری ایستادگی محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و تجاوزات آن اثبات شده است. محور مقاومت دارای قدرت بازدارندگی است و همه ملی گرایان، انقلابیون، مبارزان و ترقی خواهان باید به محور مقاومت امید داشته باشند. به همین مناسبت به همه نیرو‌های محور مقاومت و گروه‌ها و کشور‌های محور مقاومت درود می‌فرستم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)