• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۶۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
اقتصادی » آب و انرژی

افزایش کیفیت خدمات آب و فاضلاب با همکاری پست

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از افزایش کیفیت خدمات رسانی در بخش آب و فاضلاب، با بهره‌گیری از بانک اطلاعاتی شرکت پست کشور خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای حمید رضا جانباز در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری با شرکت پست با بیان اینکه زمان رفع نواقص شبکه آب در کشور، کمتر از سه ساعت است افزود: با امضای این تفاهم‌نامه و همکاری با شرکت پست زمان این خدمات رسانی بسیار کاهش خواهد یافت.

وی گفت: در این همکاری، دو شرکت دولتی آب و فاضلاب کشور و پست می‌توانند اطلاعاتی که برای تهیه آن‌ها هزینه قابل توجهی صرف شده است را باهم به اشتراک بگذارند و در این راستا مردم نیز از مزایای این فعالیت بهره‌مند خواهند شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه امضای تفاهم‌نامه، نقطه شروع حرکت ما برای همکاری و تبادل اطلاعات است افزود: شرکت آب و فاضلاب کشور از ظرفیت‌های شرکت پست برای ارائه خدمات بهتر به مشترکین شهری و روستایی استقبال می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جانباز گفت: ما پس از بررسی فعالیت‌های قابل اجرا باکمک شرکت پست، این فعالیت‌ها را بصورت آزمایشی در برخی مراکز شروع و پس از کسب نتایج آن را در سراسر کشور عملیاتی خواهیم کرد.

وی با اشاره به لزوم تشکیل کارگروهی مشترک بین دو شرکت افزود: امضای این تفاهم‌نامه اتفاق خوبی است,، اما شیوه پیگیری آن نیز برای رسیدن به نتیجه بسیار مهم خواهد بود، بنابراین باید نمایندگانی از طرفین در بازه‌های زمانی مشخص، وضعیت اجرایی شدن این تفاهم‌نامه را بررسی و آن را گزارش کنند که ما در جریان روند آن قرار بگیریم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: شرکت آب و فاضلاب کشور به زودی با رونمایی از مرکز پایش آب، در آستانه یک رویداد بزرگ خواهد بود تا بتوان به این شکل خدمات رسانی را با کیفیت بیشتری انجام داد.

تکمیل بانک اطلاعاتی شرکت پست با همکاری شرکت آبفا کشور

مدیرعامل شرکت پست از تکمیل بانک اطلاعاتی این شرکت با همکاری شرکت آب و فاضلاب کشور خبر داد.

آقای رمضانعلی سبحانی فر در آیین "امضای تفاهم نامه مشترک همکاری بین شرکت ملی پست ایران و شرکت آب و فاضلات کشور به منظور در اختیار گذاردن بانک‌های اطلاعاتی دو طرف و تکمیل آن و برقراری ارتباط بین کدپستی و شماره اشتراک آب جهت ارائه خدمات مطلوب", افزود: موضوع مکان محور شدن اطلاعات، یکی از ضرورییات کشور است که باید بانک اطلاعات تکمیل و همه سازمان‌ها به این بانک اطلاعاتی متصل شوند.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح سبب استفاده درست از هزینه‌های اضافی انجام شده در زمان خدمات رسانی خواهد شد گفت: تکمیل بانک اطلاعاتی به شرکت پست محول شده و انجام آن سبب جلوگیری از سوء استفاده و ایجاد شفافیت در فعالیت‌ها می‌شود.

مدیرعامل شرکت پست با بیان اینکه تکمیل بانک اطلاعاتی سبب انجام تصمیم گیری‌ها و برنامه ریزی‌های درست می‌شود ادامه داد: با تکمیل اطلاعات و شناسایی محل دقیق مشترکان پر مصرف آب و برق، کمک به اجرای طرح‌های مناسب برای این اقشار می‌شود.

سبحانی فر با اشاره به اینکه طبق قانون شرکت‌های دولتی می‌توانند فعالیت‌های خود را برون سپاری کنند گفت: در این راستا, ۱۲۰۰ دفتر پستی, ۲۰۰۰ دفتر ICT روستایی و دفاتر پیشخوان آمادگی ارائه خدمات به مشترکان آب را در سراسر کشور دارند که می‌توانیم در اختیار شرکت آبفا کشور قرار دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)