• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۴۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
مازندران » اجتماعی
در تعطیلات نوروزی

تشدید نظارت و برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران : نظارت و برخورد در تجاوز به زمین‌های ملی و نیز ساخت و ساز غیرمجاز در تعطیلات نوروزی تشدید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، حجت الاسلام اکبری در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال مازندران با اعلام این خبر ، بر ضرورت فعال سازی گشت‌های نوروزی سازمان‌های مرتبط مانند جهاد کشاورزی ، منابع طبیعی و آبخیزداری و سازمان امور اراضی تأکید کرد.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود : دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال با رصد فعالیت گشت‌های نوروزی و هماهنگی بین سازمانی، فرصت هرگونه سوءاستفاده و دست درازی به منابع ملی و طبیعی را از اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد آسیب رساندن به این منابع باارزش طبیعی دارند را سلب کرده و همچنین با تجاوز به زمین‌های ملّی، اَنفال و ساخت و ساز غیرمجاز در هر نقطه از استان (تعطیلات نوروزی) برخورد قانونی جدّی خواهد شد.
حجت الاسلام اکبری ، خط مشی این شورا را پیشگیری از وقوع جرایم مرتبط با تضییع حقوق بیت المال عنوان کرد و گفت : پیشگیری به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر، باید مورد توجه اعضای شورای حفظ حقوق بیت المال قرار گرفته تا علاوه بر جلوگیری از بروز تبعات اجتماعی قلع و قمع و تخریب بنا‌های غیرمجاز، مانع از اتلاف وقت، انرژی، هزینه‌های سنگین و نیز وارد کردن خسارت‌ها و تضییع سرمایه‌های کشور توسط اشخاص متخلّف شود.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال استان با بیان اینکه اولویت بندی در اجرای احکام قضایی بسیار ضروری است افزود: همه احکام صادره توسط مراجع قضایی لازم الاجرا بوده و باید با قید فوریت اجرا شوند، اما سازمان‌ها و نهاد‌های اجراکننده حُکم علاوه بر اولویت بندی تخلّفات مرتبط با این حوزه، شاخص‌هایی مانند میزان تصرّف، قصد سوداگرانه، اَبعاد تصرف، کیفیت بنای مستحدثه، و میزان تخریب و آسیب به منابع طبیعی و محیط زیست را لحاظ کنند.
 

بیشتر بخوانید: خلع ید بیش از ۶ هکتار از زمین‌های کشاورزی چالوس و بابلسر


حجت الاسلام اکبری تصریح کرد: اواویت نخست با تخلفات و جرایم وسیع تر، سازماندهی شده و سوداگرانه بوده که بایستی با آن برخورد قاطع و بدون اغماض قانونی شده و سپس مجریان احکام با تخلفات خفیف‌تر و اشخاص ضعیف اجتماعی که سرپناهی برای خود ساخته اند، اقدامات لازم و شایسته قانونی را داشته باشند.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: همه اقدامات قانونی با حفظ استقلال رأی قاضی انجام شده و هیچ مرجعی از جمله حقیقی و حقوقی نمی‌تواند ، مانع اجرای حکم قضایی شود، بنابراین تصمیمات گرفته شده در کارگروه ها، شوراها، هیئت‌های استانی و شهرستانی باید با هدف تسهیل اجرای حکم قضایی و رفع موانع آن انجام شود.
حجت الاسلام اکبری با اشاره به اینکه گزارش‌های متعددی از تجاوز به اَنفال توسط اشخاص حقوقی مانند شرکت‌های اکتشاف و بهره برداری منابع معدنی به دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال مازندران ارسال شده است افزود: این دبیرخانه گزارش‌های مربوطه را را در اولویت پیگیری خود قرار داده و بعد از اقدامات کارشناسی و هماهنگی با نهاد‌های صادر کننده مجوز و نیز سازمان‌های نظارتی در صورت بُروز تخلف و جرایم، تصمیمات قانونی با رعایت دستورالعمل‌های ستاد اقتصاد مقاومتی در این رابطه گرفته شده و اقدامات قضایی توسط رؤسای دادگستری و دادستان‌ها به عمل خواهد آمد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)