• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۶۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اجازه نمی‌دهیم هیمنه فرو ریخته نظام سلطه دوباره احیا شود

فرمانده کل ارتش: ارتش ریشه در دفاع مقدس و دفاع از حریم اهل بیت دارد و نباید اجازه دهیم هیمنه فرو ریخته نظام سلطه دوباره احیا شود.

اجازه نمی‌دهیم هیمنه فرو ریخته نظام سلطه دوباره احیا شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مراسم دانش آموختگی دوره ششم دکتری فرماندهی عملیات مشترک و مرکب و دوره سی ام کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دافوس آجا که امروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد، اظهار داشت: خداوند را شاکر و سپاسگزارم که توفیق داد امروز هم در این جمع شما دانش آموختگان و فرماندهان آینده ارتش جمهوری اسلامی ایران حضور یایم.
وی افزود: به همه شما دانش آموختگان عزیز عبور از این مرحله تربیتی و آموزشی را تبریک عرض می‌کنم و همچنین به میهمانان عزیز این دانشگاه که از کشور‌های دوست در جمع ما حضور دارند نیز فارق التحصیل از این دانشگاه را تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم که با دست پر و با خاطره‌های شیرین و به سلامت به کشور‌های خود بازگردد.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: بنده نیز همچون شما عزیزان در سال‌های ۷۶ و ۷۷ دانشجوی همین دانشگاه بودم و تحت هدایت و تربیت و آموزش امیر سرتیپ یاسینی و سایر استادان بزرگوار این دانشگاه قرار داشتم.
وی افزود: هر آنچه که آموخته ایم در این سال‌ها از محضر این فرماندهان و اساتید گرانقدر بوده است؛ امیر یاسینی، امیر بختیاری و همه اساتید بزرگوار همواره بر ما حق استادی دارند و ما نیز قدردان زحمات این عزیزان هستیم.
فرمانده کل ارتش گفت: دیری نخواهد گذشت که یکی از شما عزیزان در همین جایگاهی که بنده ایستادم خواهید ایستاد و آن روز به یک چشم به هم زدنی فرا خواهد رسید؛ روزی که یکی از شما عزیزان در این جایگاه ایستاده و به عنوان فرمانده کل ارتش برای دانشجویان جدید آرزوی موفقیت خواهد کرد؛ اگر آن روز ما هنوز در قید حیات باشیم؛ بی تردید شاد‌ترین انسان بر روی زمین هستیم، زیرا می‌بینیم جوانانی که یک روز دانشجوی ما بودند؛ امروز مسئولیت‌های بزرگ ارتش جمهوری اسلامی را بر عهده دارند و ما نظاره گر انجام وظیفه و ان شاءالله موفقیت آن‌ها خواهیم بود.
سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد برادران عزیز از امروز وارد نیمه دوم مسیر خدمتی خود می‌شوید تا پیش از دوره دافوس کار شما بیشتر اجرایی و اندکی تاکتیکی بود؛ اما از فردا وارد مقطع تاکتیکی، عملیاتی و بعضاً راهبردی خواهید شد همه آموزه‌هایی که در این دانشگاه آموخته اید برای آماده‌تر شدن و قوی‌تر شدن جهت ورود به مرحله بسیار مهم و خطیر در مسیر تعالی خدمتی است.
وی گفت: در این مرحله برای شما بیش از گذشته مدیریت و فرماندهی جهادی معنا و مفهوم و الزام پیدا خواهد کرد؛ شما از فردا پرچمدار بخش‌های حساس‌تر و مهم‌تر از رده‌های ارتش خواهید شد؛ ارتشی که ریشه آن در دفاع مقدس و در دفاع از حرم نهفته است، ارتشی که ریشه آن در ۴۸ هزار شهید گلگون کفن، جانبازان و آزادگان و ایثارگران سرافراز دارد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ارتش دارای ویژگی‌های اسلامی بودن مردمی بودن و معنویت محوری است، افزود: ارتش جمهوری اسلامی به ویژگی‌های منحصر به فرد انضباط، سلسله مراتب و سلامت کارکنان شناخته شده است و شما افسران ارشد وظیفه دارید در مسئولیت‌های جدید روز به روز این ارزش‌ها را تقویت کنید.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ملت بزرگ ایران بیش از ۴۰ سال است که پنجه در پنجه نظام سلطه دارد و او را در عرصه‌های مختلف زمین‌گیر کرده است؛ این رویارویی بیش از ۴۰ ساله در همه عرصه‌ها و مولفه‌های قدرت جریان دارد و شما به عنوان نماد مولفه قدرت نظامی که ماموریت دفاع از استقلال، حدود و ثغور نظام اسلامی و آرمان‌ها و ارزش‌های این ملت بزرگ را برعهده دارید وظیفه دارید که نگذارید هیمنه فرو ریخته نظام سلطه دوباره احیا شود.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: شما ماموریت دارید که اجازه ندهید سرعت سقوط نظام سلطه و اقمار آن کند شود و برای اجرای موفقیت آمیز این ماموریت بزرگ در این پیچ تاریخی و در گام دوم انقلاب اسلامی مسئولیت سنگین ارتقاء توان و آمادگی رزمی و تعالیم معنوی رسیدگی به وضع معیشت همرزمان و هم افزایی بیش از گذشته برای شما الزام آور است.
وی در پایان گفت: از امیر فرمانده محترم دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی و اساتید و پیشکسوتان گرانقدر و همه فرماندهان و مدیران و همه عزیزانی که در این دانشگاه تلاش می‌کنند تا این مرجعیت و این اثرگذاری در تاریخ کشور حفظ شود و ارتقاء یابد صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)