• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۳۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
سیاسی » دولت

تلاش برای تفاهم درباره تعیین مزد کارگران در ۱۴۰۰

سخنگوی دولت گفت: مذاکرات بین کارفرمایان و کارگران برای تعیین مزد در سال ۱۴۰۰ در جریان بوده و مذاکرات برای رسیدن به تفاهم حداکثری و اجرای ماده ۱۶۸ قانون کار در جریان است.

تلاش برای تفاهم درباره تعیین مزد کارگران در ۱۴۰۰به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای ربیعی در ادامه نشست خبری هفتگی با خبرنگاران در خصوص پیشنهاد دولت برای افزایش قدرت معیشت خانوار‌های کارگری برای سال آینده با توجه به برگزاری جلسات تعیین مزد گفت: یکی از دستاورد‌ها و عملکرد مهم در دولت‌های یازدهم و دوازدهم واقعی کردن چانه زنی در شورای عالی کار بود، که همه تشکل‌های کارگری که در جلسات بوده اند گواه بر این مدعا هستند.
سخنگوی دولت تصریح کرد: ما سال‌هایی را داشتیم که پس از حتی توافق کارگران و کارفرمایان با دولت به یکباره دولت این توافق‌ها را نادیده گرفته و نظر خود را اعمال می‌کردند. ما در این دوره مباحثات و تصمیم گیری‌های آزاد از دستاورد‌های دولت را داشتیم که باید از آن حفاظت کنیم.
وی با بیان اینکه حداقل دستمزد طبق ماده ۴۱ قانون کار سالیانه توسط شورایعالی کار معین می‌شود، افزود: برای سال ۱۴۰۰ هم مذاکرات مزدی بین کارفرمایان و کارگران در کمیته مزد مدتهاست در جریان بوده و در جلسات شورای عالی کار هم مطرح شده است. مذاکرات برای رسیدن به تفاهم حداکثری و اجرای ماده ۱۶۸ قانون کار در جریان است.
آقای ربیعی اظهار کرد: دو دیدگاه وجود دارد: بخشی معقتدند که افزایش مزد نباید منجر به کاهش توان تولیدگران شود. از سوی دیگر جریان کارگری معتقدند باید مزد مطلوب شود. به هر حال این چانه زنی در جریان است. سیاست اساسی دولت در سال‌های گذشته جهت دور ماندن مزد از آثار تحریم و فشار اقتصادی بر آن است.
سخنگوی دولت گفت: مزد‌ها از سال ۹۲ در طی سالیان اخیر این امر انجام شده و حتی کسری قدرت خرید بیش از سال ۹۲ درصدد جبران برآمدیم.
وی ادامه داد: امسال سال حساسی است، فشار آثار تورمی تحریم‌ها در سال ۹۸ و ۹۹ بروز کرده است. به شخصه معتقدم کماکان باید افزایش قدرت جامعه کارگری و بازنشستگان در این سال‌ها بیشتر مورد توجه قرار دهیم.
آقای ربیعی اظهار داشت: ما امسال اقدامات مهمی در مورد حقوق بازنشستگان انجام دادیم. هنوز میزان حقوق بازنشستگان کارگری با سایر بازنشستگان تفاوت دارد. برای همین با نظر مساعد دولت که خوشبختانه مجلس نیز آن را تصویب کرد، سال آینده نیز رد دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد که جهت متناسب سازی مرحله دوم، در نظر گرفته شده است. 
سخنگوی دولت افزود: احکام آن‌ها نیز اواخر اسفند صادر خواهد شد. باز هم تاکید می‌کنم برخی از این دیون در روز‌های باقی مانده از سال جاری به بازنشستگان عزیز کارگری پرداخت میشود و الباقی از محل منابع پیش بینی شده در بند (و) در سال ۱۴۰۰ پرداخت می‌شود.
 
منابع ارزی آزاد شده ایران در عراق به مصارف و نیاز‌های کشور می‌رسد
 
وی همچنین در خصوص آخرین وضعیت آزادسازی منابع ارزی ایران در عراق و سازوکار آن گفت: اخیرا رییس کل بانک مرکزی جلسات متعددی را با مقامات عراقی و بانک مرکزی عراق برگزار کرده است و سازو کار‌های مناسب استفاده از منابع موجود که دولت آمریکا مانع برداشت این منابع شده بود را در دستور کار قرار داده است و مقرر شده است این منابع با توجه به مصارف و نیاز‌های کشور مورد استفاده قرار گیرد.
آقای ربیعی تصریح کرد: دولت جدید آمریکا نیز فشار‌های بی رحمانه دولت ترامپ برای دستیابی ایران به منابع دارایی‌های خود در سایر کشور‌ها را کاسته است و ظاهرا این امر به مقامات برخی از این کشور‌ها اطلاع داده شده است. 
سخنگوی دولت اظهار داشت:، اما این اقدامات ناکافی است دولت ایران بدون تردید تلاش خواهد کرد تا آخرین سنت از حقوق ملت ایران را آزاد کند و باید بتواند همانند همه کشور‌ها آزادانه تجارت کند و به منابع مالی خود دست یابد.
وی همچنین در خصوص ادعای برخی افراد برای فروش نفت در دوران تحریم گفت: از آغاز تحریم‌های نفتی امریکا علیه ایران ادعا‌های زیادی علیه دولت و وزارت نفت مطرح می‌شد مبنی بر این که وزارت نفت یا مخصوصا تحریم‌های نفتی را دور نمی‌زند یا توان این کار را ندارد.
آقای ربیعی افزود: چند سال اخیر فضای روانی کشور مملو هست از این اتهامات بی اساس و نگرانی آور از سوی کسانی که هیچگاه از حرفهایشان هیچ کس حساب کشی نمی‌کند.
سخنگوی دولت تصریح کرد: این ادعا‌ها که اغلب از جانب مخالفان سیاسی دولت مطرح می‌شد کار را به جایی رساند که عده‌ای ادعا کنند اگر نفت به آن‌ها داده شود توان دور زدن تحریم و فروش نفت را دارند.
وی اظهار کرد: عده‌ای هم نزد مقام‌های عالیرتبه کشور این ادعا‌های عجیب را مطرح می‌کردند به همین دلیل وزارت نفت اعلام کرد هرکس مدعی است می‌تواند نفت بفروشد بیاید قرارداد ببندد و هر میزان نفت که می‌خواهد ببرد پس از این اعلام آمادگی وزارت نفت مدعیان یکی پس از دیگری جا زدند. 
 
تمام عملیات فروش نفت در شرایط تحریمی توسط دولت و وزارت نفت صورت گرفت
 
آقای ربیعی گفت: معلوم شد که این افراد بدون محاسبه و با دانش کم ادعا داشتند یا تحریک شده توسط رابطه‌هایی که به قصد فریب و شناسایی کانال‌های فروش نفت ایران به میدان آمده بودند.
سخنگوی دولت افزود: تمام این‌ها در حالی بود که وزارت نفت با حوصله و درایت مشغول ایجاد و شناسایی کانال‌های جدید فروش نفت بود که این تلاش‌ها به ثمر نشست و دولت موفق شد علاوه بر فروش نفت اجازه ندهد حتی یک دلار از پول نفت ناپدید شود.
وی خاطر نشان کرد: یعنی همان اتفاقی که در زمان برخی مدعیان دور زدن تحریم‌ها روی داد. ما با قاطعیت تمام اعلام می‌کنیم که هیچ یک از مدعیان دور زدن تحریم نتوانستند حتی یک بشکه نفت بفروشند و تمام عملیات فروش نفت در شرایط تحریمی توسط دولت و وزارت نفت صورت گرفت و افراد رانت خوار نفتی که اکنون جز به مسائل پیچیده قضایی هستند هم باز تولید نشد.
 
ارتکاب هر خطایی از سوی رژیم صهیونیستی پیامد‌های فاجعه باری برای آن‌ها خواهد داشت
 
سخنگوی دولت در ادامه درباره ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ارتش این رژیم در حال بازنگری در طرح‌های خود برای کسب آمادگی جهت یک حمله احتمالی به تأسیسات هسته‌ای ایران است، گفت: ما این تهدید‌های مضحک را جدی نمی‌گیریم. رهبران رژیم اسرائیل به خوبی می‌داند که ارتکاب چنین خطایی چه پیامد‌های فاجعه باری برای آن‌ها خواهد داشت. پاسخ ما، پاسخی هست که پیشتر از طرف وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ما داده شد. این قبیل لفاظی‌ها به هدف تهدید و اخاذی از آمریکا و برای منصرف کردن آمریکا از بازگشت به برجام صورت می‌گیرد. 
آقای ربیعی افزود: نشان دادن این مسئله به عهده دولت آمریکاست که می‌خواهد امریکا را تسلیم این باج گیری‌های قرون وسطایی کند و یا به دفاع از استقلال سیاست‌ها و منافع واقعی مردم آمریکا برخیزد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)