• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۸۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

حقوق بشر در جمهوری اسلامی رنگی نیست

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه: حقوق بشر در جمهوری اسلامی رنگی نیست؛ همانطور که ایران از حقوق بشر در فلسطین و لبنان و ... دفاع می‌کند، با همان جدیت از حقوق مردم در اروپا نیز دفاع می‌کند.

حقوق بشر در جمهوری اسلامی رنگی نیستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی باقری در نشست بررسی تاثیر تحریم‌های ظالمانه در ایران، در جمع سفرا و نمایندگان کشور‌های خارجی افزود: در ملاقاتی که چندی پیش سفیر یکی از کشور‌های غربی با من داشت، از من درخواست کرد تا به عنوان یک "اقدام انساندوستانه" مساعدت کنم یک بسته دارویی در اختیار یک زندانی مرتبط با کشور متبوعش قرار گیرد که به وی متذکر شدم، داروی زندانی مورد نظر تأمین شده و قبلاً در اختیار وی قرار گرفته، ولی شما که مدعی حقوق بشر هستید، چگونه است که با وجود این که جلوی دسترسی یک ملت ۸۵ میلیونی به دارو را گرفته اید، خون حقوق بشری شما به جوش نمی‌آید؟
وی ادامه داد: سپس گفتم برای دسترسی یک زندانی وابسته به خود حاضر شده اید تا از آن سوی دنیا دارو را به ایران بیاورید و در ادامه افزودم، آقای سفیر! تفاوت ما با شما این است که "غربی‌ها حقوق بشر را رنگی می‌بینند" و هر کس که به رنگ مو و چشم و منافع و سیاست و اهدافشان باشد، انسان است و حفظ حقوقش واجب، اما اگر رویکرد و اهداف و سبک زندگیش به رنگ دیگری بود، از نظر غربی‌ها نه انسان به شمار می‌آید و نه از حقوقی برخوردار است.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تصریح کرد: "حقوق بشر در جمهوری اسلامی رنگی نیست"؛ همانطور که از حقوق بشر در فلسطین و لبنان و سوریه و عراق و یمن دفاع می‌کند، با همان جدیت از حقوق مردم در اروپا هم دفاع می‌کند و برای صیانت از جان و حق مردم مظلوم بوسنی هرزه گوین جلوی متجاوزین می‌ایستد و از "اروپایی‌های مظلوم و بی پناه" در مقابل "اروپایی‌های ظالم و متجاوز" مجاهدانه دفاع می‌کند و در "قلب اروپا" و در برابر دیدگان "اروپایی‌های مدعی حقوق بشر" از "اروپایی‌های مظلوم" جانانه دفاع می‌کند و برای این اقدام انسان دوستانه هزینه هم می‌دهد و از هیچ کس و هیچ چیز هم واهمه ندارد.
وی ادامه داد: بیش از ۴ دهه است که چند دولت غربی به سرکردگی رژیم امریکا در دو عرصه سخت افزاری و نرم افزاری علیه حقوق ملت ایران همه ظرفیت‌های خود را به کار گرفته اند. این دولت ها، با استفاده از همه ابزار‌های سخت افزاری برای نقض جامع و فراگیر و مستمر حقوق ملت ایران تلاش کرده و در این چارچوب حتی دست به اقدام‌هایی زده اند که از نقض قطعی حقوق ملت ایران مطمئن شوند.
وی تصریح کرد: تجهیز "صدام متجاوز" به پیشرفته‌ترین جنگ افزار‌های تهاجمی نظامی برای بمباران و موشکباران مدارس، بیمارستانها، ورزشگاه ها، مساجد و مراکز تجمع مردم و نیز اهدای سلاح شیمیایی به "صدام دیکتاتور"، همانند حمایت امروز آن‌ها از رژیم کودک کش سعودی در تجاوز به یمن، راهبری، حمایت و پشتیبانی از "تروریسم شورشی" برای تجزیه کشور در استان‌های مرزی، حمایت، پشتیبانی و تجهیز "تروریسم فرقه گرا" برای امنیت زدایی از ایران (عامل قتل بیش از ۱۷ هزار مرد و زن و کودک بی گناه در خیابان ها، مساجد، بیمارستان‌ها و منازل)، حمایت، پشتیبانی و تجهیز "تروریسم دولتی" برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران (عامل قتل دانشمندان علم و فناوری و صنعت ایران از جمله دانشمندان فناوری هسته ای، حمایت، پشتیبانی و تجهیز "تروریسم تکفیری" برای امنیت زدایی از منطقه (عامل کشتار فجیع هزاران انسان بیگناه در عراق، سوریه و ایران)، وضع، تنظیم و اجرای تحریم‌های ظالمانه برای قطع درآمد ارزی ایران، به تعطیلی کشاندن کارخانه‌ها و مراکز تولیدی، انسداد در صادرات مواد خام، کالا و خدمات، جلوگیری از واردات نیازمندی‌های اساسی مردم و ارتکاب جنایت علیه بشریت با بستن همه مسیر‌های دسترسی به غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، بخشی از پرونده قطور، سنگین و سیاه رژیم امریکا و چندین دولت غربی به ویژه چند کشور اروپایی در نقض گسترده، فراگیر، فاحش و مستمر حقوق ملت ایران طی ۴ دهه گذشته بوده که متأسفانه همچنان ادامه دارد.
باقری تاکید کرد: رژیم امریکا و چند کشور اروپایی با استفاده از ظرفیت سازمان‌ها و مجامع بین المللی و با همه توان در عرصه نقض نرم افزاری حقوق مردم ایران نیز سنگ تمام گذاشتند و تا توان داشتند علیه ملت ایران اقدام کردند. در این چارچوب برای تمام اقدام‌های جنایت بار خود از جمله حمایت و پشتیبانی از صدام و تروریست‌ها و نیز وضع و اعمال تحریم‌های ظالمانه، پوشش‌ها و توجیح‌های سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای دست و پا زدند و با گستاخی تمام "جنایت علیه ملت ایران" را به اسم "حمایت از ملت ایران" و "تروریستها" را به نام "مدافعان حقوق بشر" جا می‌زنند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: اکنون پرسش همه ناظران بی طرف، منصف و آگاه حقوق بشری جهان آن است که آیا این همه جنایت علیه بشریت که موجب قتل صد‌ها هزار انسان بی گناه و نقض حقوق ده‌ها میلیون انسان بی گناه دیگر گردیده، نقض آشکار و فاحش حقوق اساسی و اولیه حقوق بشر ملت ایران نیست؟ آیا مانع تراشی برای بهره برداری ایران از دانش و فناوری صلح آمیز هسته‌ای نقض آشکارحقوق بشر ملت ایران نیست؟ آیا مجازات ملت ایران با تحریم‌های ظالمانه به خاطر دستیابی به دانش و فناوری و صنعت صلح آمیز هسته‌ای نقض آشکار حقوق بشر ملت ایران نیست؟
· آیا سکوت و یا حتی حمایت از ترور "فرمانده شجاع مبارزه با تروریسم" و "مدافع بزرگ حقوق ملت‌های مستقل"، سردار سپهبد سلیمانی و دانشمند هسته‌ای و دفاعی محسن فخری زداه، نقض تردیدناپذیر حقوق بشر ملت ایران نیست؟
· آیا استمرار تحریم‌های ظالمانه که در دوره رئیس جمهور تروریست و قمارباز امریکا، دونالد ترامپ وضع گردید، نقض غیرقابل انکار حقوق بشر ملت ایران نیست؟
· آیا گروکشی اقتصاد و معیشت مردم به منظور صرف نظر کردن آن‌ها از حقوق مسلم خود برای پیشرفت از جمله در عرصه‌های هسته ای، دفاعی، اقتصادی و ...، نقض فاحش حقوق بشر ملت ایران نیست؟
اکنون سئوال همه آزادگان و عدالت طلبان جهان این است که آیا امریکا و چند کشور اروپایی که نقش راهبر، حامی و یا پشتیبان این جنایت‌ها علیه ملت ایران را داشته اند، تاکنون به اقدام‌های ضدانسانی خود علیه مردم ایران اعتراف نموده و بابت آن از ملت ایران عذرخواهی کردهاند و یا این که گستاخ‌تر از همیشه در پی استمرار و تشدید نقض حقوق ملت ایران هستند؟
بر این اساس؛ ملت ایران تا ابد فراموش نخواهد کرد که رژیم امریکا حتی با "صدور بیانیه" شورای امنیت سازمان ملل (و نه حتی قطعنامه) علیه کاربرد سلاح شیمیایی توسط صدام دیکتاتور هم مخالفت کرد.
ملت ایران تا ابد از یاد نخواهد برد که فرانسه و انگلیس در جلسه شورای امنیت سازمان ملل برای تصمیم گیری درباره "صدور بیانیه" علیه کاربرد سلاح شیمیایی توسط صدام دیکتاتور رأی ندادند.
ملت ایران تا ابد فراموش نخواهد کرد سلاح‌ها و تجهیزات اهدایی امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و چند کشور دیگر اروپایی به صدام متجاوز و دیکتاتور بود که موجب قتل هزاران سرباز و شهروند ایرانی و مصدومیت ده‌ها هزار جوان دیگر ایرانی گردید.
ملت ایران تا ابد فراموش نخواهد کرد تحریم‌های ظالمانه که در واشنگتن تصویب و از سوی چند کشور اروپایی اجرا شده و می‌شود، موجب قتل کودکان معصوم مبتلا به بیماری‌های خاص شده است.
وی تصریح کرد: ستاد حقوق بشر ایران از همه ظرفیت‌ها برای صیانت از حقوق ملت ایران و هزینه مندسازی اقدام‌های خصمانه دولت‌های متجاوز، استفاده خواهد کرد که از آن جمله؛
۱. تعیین "گزارشگر ویژه صیانت از حقوق مردم ایران در قبال تحریم‌های ظالمانه" از طریق بررسی میزان نقش اشخاص حقیقی و حقوقی در امریکا و چند کشور اروپایی در وضع و اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و ارائه نتایج آن به مراجع قضایی و حقوق بشری بین المللی، منطقه‌ای و ملی دیگر کشورها،
۲. تعیین "گزارشگر ویژه صیانت از حقوق ایرانیان دربند" از طریق بررسی وضعیت ایرانیانی که به خاطر اقدام قانونی برای زیرپاگذاشتن تحریم‌های غیرقانونی رژیم امریکا در دیگر کشورها،
۳. ایجاد "جبهه فراگیر جهانی برای مقابله با نقض حقوق بشر ملت‌های مستقل به واسطه تحریم‌های ظالمانه" رژیم امریکا و دیگر کشور‌های غربی و حمایت از قربانیان تحریم‌های ظالمانه در مراجع حقوق بشری منطقه‌ای و بین المللی.
در این چارچوب دست همه دولت‌ها و ملت‌های تحت تحریم‌های ظالمانه را به گرمی می‌فشاریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)