• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

پاسداران برای فتح قله‌های بلند و روز‌های سختِ تاریخ متولد شده اند

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی از پاسداران به عنوان مردان مصممی نام برد که برای فتح قله‌های بلند و روز‌های سختِ تاریخ متولد شده اند.

پاسداران برای فتح قله‌های بلند و روز‌های سختِ تاریخ متولد شده اندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ همزمان با فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین و روز پاسدار، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی به سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرارسیدن روز پاسدار را به آحاد فرماندهان، مدیران و پاسداران انقلاب اسلامی تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرلشکر پاسدار برادر ارجمند حسین سلامی
فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
باسلام و تحیات؛
فرا رسیدن سوم شعبان المعظم سالروز خجسته میلاد سید شباب اهل جنت، سید و سالار شهیدان و سرور آزادگان عالم حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) را که با ابتکار الهی و دوراندیشانه معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، "روز پاسدار" نامیده شد، به جنابعالی و آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان مجاهد، انقلابی، ولایی، خدوم و با بصیرت " سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
با گذشت قریب به ۴۳ سال از طلوع خورشید تابناک "پاسداری" در سپهر انقلاب اسلامی و نقش آفرینی‌های سترگ و شگفت‌انگیز پاسداران انقلاب در عرصه‌های گوناگون نیاز کشور، این حقیقت عظیم و تصویر مقتدر و افتخارآمیز ترسیم شده است که "سپاه " به اعتبار سرشت عاشورایی و شجاعت و سلحشوری ذاتی خود، در تمامی صحنه‌های دفاع از دستاورد‌ها و ارزش‌های نهضت اسلامی، مجاهدانه در میدان‌های بزرگ و تاریخ‌ساز، چشم در چشم امپراتوری سلطه و استکبار ایستاده است و با تکیه بر قدرت لایزال الهی و به پشتوانه ملتی استوار، شریف و قهرمان با عبور از فراز جبهه دشمن و عقب راندن آنان نشان داده است، هیچ قدرتی قادر به غلبه بر پاسداران عزیز نیست.
امروز "سپاه" و " پاسداران " تربیت یافته در مکتب اسلام ناب و فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) با برافراشتن پرچم عاشورای حسینی، آینه تمام نمای ظرفیت‌ها و توانایی‌های شگرف و پایان‌ناپذیر ملت ایران هستند که با صدای رسا فریاد می‌زنند:
"ما امروز هم قدرت تهاجم داریم و هم قدرت ایستادگی و مقاومت؛ یعنی می‌توانیم در روز موعود در هر اندازه دلخواه، با هر مقیاسی و در هر شدتی بر کانون‌های تهدید و داشته‌های اردوگاه دشمنان هجوم ببریم. "
میدان‌های مأموریتی سپاه و عمل پاسداران شهادت می‌دهد که قدرت امروز جمهوری اسلامی ایران یک قدرت معتبر است، کافی است در این روز بزرگ و مبارک، مقداری خاطرات و رخداد‌های معنادار گذشته نه چندان دور را برای دوست و دشمن یادآوری کنیم تا ظرفیت‌های بازدارندگی انقلاب اسلامی و بی‌اعتبار سازی تهدید و قدرت جبهه دشمن بیشتر هویدا شود.
وقتی کشتی ارتش سلطنتی بریتانیا - امپراطور قدرتمند صد‌ها سال حاکم بر جهان - خوار و ضعیف تصرف می‌شود یا پهپاد جاسوسی و راهبردی رژیم تروریستی ایالات متحده آمریکا بر فراز آب‌های سرزمینی و میهنی تنها با یک شلیک ساقط می‌شود و همچنین دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از گسترش قاعده قدرت ایران عزیز در غرب آسیا و سواحل مدیترانه به شدت هراسناک و وحشت زده می‌شوند و قبل از ورود به گام دوم انقلاب، ظرفیت‌های انهدام رژیم صهیونیستی و به فضل الهی حذف رژیم جعلی، کودک کش و منحوس از جغرافیای سیاسی منطقه فراهم شده است؛ می‌توان این حقیقت را آشکار ساخت که این‌ها توهم و افسانه نیست، بلکه واقعیتی است که با اراده و ایمان پاسداران انقلاب به نام ایران و ایرانی ضرب شده است.
سپاه، تجلیگاه و قرارگاه مردانی است که روح برادری و اخوت را خمیرمایه اصلی شاکله معنوی این نهاد آسمانی قرار داده‌اند و جز خدا، هرگز از هیچ کسی نهراسیده اند و تنها " شهیدحاج قاسم سلیمانی " آن مرد میدان‌های پر غوغا کافی است تا به مردمان سرزمین خود اطمینان دهد، بدون نگرانی و اضطراب، با امید و انگیزه متراکم، مسیر آینده روشن و قله‌های رفیع عزت، عظمت و اقتدار ممتاز این کشور را می‌توان پیمود.
هر چند راه سخت است، اما پاسداران در عمل نشان داده اند برای راه‌های هموار و آسان خلق نشده اند، آنان مردان مصممی هستند که برای فتح این قله‌های بلند و روز‌های سخت تاریخ و یوم‌الله‌های بزرگ متولد شده اند.
خدای بزرگ را شاکریم که هر چه شرایط سخت‌تر می‌شود، سپاه و آحاد نیرو‌های مسلح و مدافع کشورمان هم بلندتر، عمیق‌تر، ژرف اندیش تر، آینده نگرتر، قوی‌تر و مطمئن‌تر از سرچشمه فیاض حکمت الهی رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) می‌آموزند چگونه موفق، سربلند و پیروز عمل کنند.
در یوم الله میلاد حسین بن علی (ع) از خدای سبحان و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) استعانت می‌جوییم، "پاسداران عزیز را برای اعتلای سپاه، تداوم حمایت و همراهی با مردم، استحکام بخشی به مقاومت، منزوی ساختن دشمن و پذیرش نقش‌های عظیم در حوادث بزرگ، تعقیب آرمان‌ها و اهداف بلند فراروی، تقویت وحدت، اخوت و برادری با ارتشیان غیور و انقلابی و سایر نیرو‌های مسلح، خنثی سازی عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمنان، قدرت افزایی دفاعی و ارتقای ارکان قدرت بازدارنده نظام و توسعه آن در ابعاد موشکی، جنگال، جنگ‌های شناختی و سایبری، عمق بخشی به عملیات‌های دریایی و زمینی و بلوغ رویکرد و عمل اجتماعی در حوزه امداد و خدمت رسانی به مردم، سازندگی، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی و توسعه اشراف و تفوق اطلاعاتی بر دشمن یاری بخشند؛ و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته
سرلشکر پاسدار محمد باقری
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)